Systemfelet


Mycket tjat

 

och knäpp tyst

Det är motpolerna som Linnea Swedenmark lyfter fram i sin ledarkrönika som handlar om våra flyktingboenden och vad de kostar.

Det tjatas ofta om vad flyktingströmmen kostar, men nästan ingen nämner vilka vinster privata företag gör. Det är ganska typiskt för debatten idag.

Miljonvinster på flyktingboenden

Om det bara var kostnaderna som Sverigedemokraterna reagerade mot så borde de någon gång ta upp det notoriska profiterandet på flyktingpolitiken som privata aktörer sysslar med. Men de tiger totalt i den frågan, vilket borde få var och en att fråga sig om det inte bara är hatet som driver SD.

2 tankar om “Systemfelet

 1. Alla har ju fattat att SD helt enkelt inte vill ha invandring, såvida det inte är europeiska amerikaner förstås och de är ju inte många.
  Allt som kan användas som argument för att stoppa invandringen använder man, oavsett om det är sant eller påhittat eller att sanningen måste förvridas till oigenkännlighet. Kärnan i partiet kan helt säkert tänka, men de som faller för deras retorik har uppenbarligen noll koll och inga hästar hemma.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Att kväsa vettiga förslag är en av SD:s paradgrenar. Så fort det är något som de inte själva begriper måste det bort. Förbjudas. Hånas och förföljas.

  De borde klaga på såna som Bert Karlsson i stället. Såna typer kostar verkligen stat/kommun/samhälle mycket pengar. Men en annan av deras paradgrenar är ju att sparka nedåt och inte ta tag i de verkliga problemen: de som skor sej på andras lidande. Det tycks som SD:arna inte kan tänka ens i två led…..som apan.

  Kram
  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s