Polska propagerar för svenskt NATO-medlemsskap


Häromdagen

 

då skrev hon en gästkrönika i GP

”I Sverige fortsätter regeringen att hålla dörren stängd för ett svenskt Natomedlemskap. Inte ens en utredning av för- och nackdelar med ett Natomedlemskap släpps förbi. Envisheten i regeringens position signalerar att den inte till fullo tagit till sig allvaret i det rådande säkerhetspolitiska läget. En sådan insikt borde rimligtvis ha lett till öppenhet inför att undersöka nya säkerhetspolitiska lösningar.”KATARINA TRACZ

Vad fan har hon med oss att göra? – och med vår eventuella anslutning?

Hon är chef för tankesmedjan Frivärld. På deras hemsida skriver de: ”Tankesmedjan Frivärld bedriver opinionsbildning inom utrikes­- och säkerhetspolitiska frågor. Verksamheten syftar till att stimulera och bredda den utrikespolitiska debatten. Frivärlds opinionsbildning vilar på en frihetlig värdegrund. Vi tror på fria samhällen, fria individer och fria marknader.” Jo jag tackar jag för de friheter som tankesmedjan står för. Det är kapitalets och kapitalisternas friheter, men aldrig folkens friheter. Överallt i världen ser vad deras så kallade friheter är värda och hur många liv de skördar.

Vilka jobbar hon mera för? Jo, klicka bara!

Propagandaagenten för NATO-medelmsskap

En djävla USA-propagandist är vad hon är. Och det stör mig faktiskt att hon kommer hit till vårt land för att kasta oss i klorna på NATO istället för att bara vara glad för att hon får stanna. Vår gästfrihet har sina gränser och de har hon passerat med råge!

Nej, som ni alla vet som har läst mig, jag är inte emot invandrare, men hon är ett undantag.

Läs också Det opåverkade sinnet.

 

3 tankar om “Polska propagerar för svenskt NATO-medlemsskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s