Smart affärsidé


Klappa lejon

 

och skjut dem sedan

Turisterna betalar, mest troféjägarna. De sista har så gott ställt så en sisådär några hundra tusen kan det vara värt för att sätta ett skott i pannan på ett lejon bara för nöjet att se ett djurs liv rinna bort.

Jag blir så förbannad på dessa gräsligt rika egoister som spenderar sina pengar på förintelse.

Natursidan.se tar upp vad som kallas ”Canned Hunting”. Det betyder att jägaren har garanterad chans att skjuta ett inhägnat djur. Det är ju ens sportsligt.

De durkdrivna och skrupelfria företagen som anordnar dessa slakter för överklassen tjänar storkovan och låter också turister mot betalning klappa djuren när de är små, helt ovetande vad som sker med djuren sen. Dessa turister tutar man i att det handlar om avel för att garantera en livsduglig stam i det fria. Läs mera på Natursidan.se.

Klappa och skjut lejon

6 tankar om “Smart affärsidé

 1. Gräsligt 😦 !
  Undrar vad nästa steg blir? ”Skjut en inhägnad invandrare”? Supervita skjuter, likt i filmen Hungerspelen, ihjäl invandrare för en billig penning?

  Kao

  Gilla

  • Jag läste någonstans för rätt många år sedan att förmögna amerikaner for på indiansafari i Amazonas och sköt indianer. Det var banne mig inte billigt, men säkert både roligt och värt varenda dollar.

   Tyvärr vet jag inte var och det var innan jag hade Internet.

   Jag ska nu anordna safariresor till USA så man kan skjuta förmögna amerikaner. Det ska vara djävligt billigt så att Amazonas indianer har råd. 🙂

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

  • Usch ja, fy skam!

   Hoppas du läste Natursidans länk om hur volontärer utnyttjas av företagen. Det tror de sysslar med viltvård alldeles gratis, men de jobbar gratis åt dessa företag.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s