Sveriges Breivik stoppad i tid


Där hade vi tur

 

Nu får polisutredningen visa vad de hade på gång

Visst är det för tidigt att dra några slutsatser om vad de skulle ha all dynamit till, men drygt ett halvt ton dynamit har en betydande sprängverkan!

De två männen, en Sverigedemokratisk kommunpolitiker och en nazist, är misstänkta för grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva ämnen. Och det lär de säkert inte komma undan med.

Frågan är vad de skulle ha all dynamit till. SÄPO är inkopplat.

En minst lika intressant sak, mot bakgrund av att Sverigedemokraterna har sitt ursprung i svenska nazistiska grupperingar, är att en kommunpolitiker för Sverigedemokraterna är kompis med en kriminell nazist med 15 punkter i brottsregistret och att de har något fuffens ihop. Den nära kopplingen mellan SD och nazismen uppenbaras alltså igen.

Nu har Sverigedemokraten tvingats att tillfälligt avsäga sina uppdrag. Självklart måste partiets gruppledare agera eftersom detta annars kan skada partiet. Men var det känt inom partiet innan polisen slog till och media skrev om det? Och är det bara på grund av det avslöjades som han tvingas lämna sina politiska uppdrag? Det lär vi aldrig få veta. Däremot kan vi åter igen konstatera att det är den Breivikbeundrande extremhögern som står för våldet i samhället. SD o nazze kompisar

Har polisen stoppat två extremistiska våldsverkare i Anders Bering Breiviks fotspår? 

Breivik 4

Politikern hade tändhattarna och nazisten hade dynamiten när de greps. ”Det var på fredagseftermiddagen i förra veckan som polisen gjorde den första husrannsakan mot en lada där 50 kilo dynamit påträffades gömt bakom en murstock. Senare samma helg påträffades ytterligare 500 kilo i det stora beslaget som nu utreds i Halland.

Under pågående insats under fredagen kom en person i en röd bil in på området och parkerade. Personen sprang ut från bilen och kom efter någon minut tillbaka och körde därifrån.

Men polispatrullen fick stopp på bilen och frågade ut föraren. Bakom förarsätet låg då en gul platspåse. I plastpåsen låg flera tändhattar som används för att antända dynamit.” / GT

Såvitt jag förstår är det politikern som har skaffat fram dynamiten och nazisten har därefter förvarat den. Båda är således djupt insyltade i något som förmodligen är förberedelse till grovt sabotage.

Enligt AFTONBLADET är männen arbetslösa för tillfället. Den 41-årige kommunpolitikern har hanterat sprängämnen i det jobb han har haft. Den 30-årige nazisten har en lång brottshistoria och är känd i högerextrema kretsar. Hans brott har haft rasistiska inslag. Vid husrannsakan hittades massor av nazistpropaganda, nazistiska föremål, Hitlerporträtt och ett Hitleraltare i hans bostad.

Hemma hos SD-politiker

”Enligt männens advokater är de båda häktade kompisar. 41-åringen ska ha sålt 50 kilo sprängmedel till 30-åringen. Det har den yngre mannen medgivit, enligt hans advokat Lars Brandel. Den äldre mannen medger häktning. Den yngre bestrider dock beslutet. Åtal mot de två ska vara väckt senast den 4 augusti.” / AFTONBLADET

”Ytterligare två personer misstänks för inblandning.” / GP

”Den halländska SD-politikern stoppades av polis med tändhattar i bilen vid den häktade mannens hus. HN kan nu berätta i detalj om hur det gick till när polisen hittade 550 kilo dynamit i Falkenberg.” / Hallands Nyheter

”… det är sanslöst mycket … För att ge ett hum kan jag säga att en militär handgranat innehåller cirka två hekto.” / Hallands Nyheter

Breivik

Kände nazisten provsprängde dynamit på gården

Häktade för hundratals kilo dynamit

SD-politiker togs av polis – med tändhattar i bilen

Polisen hittade hundratals kilo dynamit

Nazistens panik-sms till SD-politikern när han greps

Breivik 2

Breivik 3

 

 

21 tankar om “Sveriges Breivik stoppad i tid

  1. Pingback: Uteslöts ur facket | eaqhan

  2. Pingback: Förbjudna sanningar | eaqhan

  3. Pingback: Allt fler skjuter sig själva i foten | eaqhan

  4. Pingback: Önskedrömmen | eaqhan

  5. Deras hyllning till Hitler och nazismen bevisar också att dessa personer inte kommer nöja sej med att skjuta av alla invandrare. De har helt andra planer och invandrarna är bara ett svepskäl. Propaganda. Det värsta är ju de som inte begriper bättre och håller med bastarderna.

    Kao

    Gilla

  6. Bara det faktum att dynamiten låg väl gömd bevisar ju att den var avsedd för kriminella ändamål. Blir dessa nazzegozzar dömda så får de kanske max ett års fängelse. Sen är de tillbaks på banan igen. Det är synd att inte svenska folket ser och läser sånt här. Så gott som alla i SD-toppen har skumt förflutet. Ja, vi kan nog vänta oss mer och mer av den här sortens illdåd, typ Utöya i framtiden, där man skyller på invandrarna eller sossarna – och de svagsinta kommer tro på deras förklaringar.

    Det är fruktansvärt.

    Kao

    Gilla

Lämna en kommentar