Tack!


Tack för undervisningen

 

Tack alliansen för att ni lärde oss vad högerpolitik innebär

Och nu krävs ju bara att folk fattar att även SD är ett högerparti, till höger till och med. Med dem blir det ännu värre.

Synd bara att folk inte fattade redan från början vad er allianspolitik skulle betyda och föra med sig. Synd att folk inte visste att ni skulle skänka bort det vi, det svenska folket, hade byggt upp under hundra år. Här i bilden är bara ett enda exempel på vad ni gav bort med ni hade lurat er till vårt förtroende.

Gruvskatt

Jag har skrivit om det förr, klicka här.

Den inkomst det blir för staten kommer från lönebeskattningen. ”Enligt Hans Lööf, professor i nationalekonomi vid KTH är det effektiva förädlingsvärdet av en gruva för lokalsamhället mindre än en procent av mineralvärdet. Det inkluderar bland annat löneskatter till kommunen för de som ä anställda i en gruva. Resterande dryga 99 procent går till gruvbolaget.” Läs mera här.

Regeringen har nu chansen att återställa skatten, men det verkar bara vara Vänsterpartiet som har ett sådant krav. Han vill höja skatten till 10%. Varför inte förstaliga istället? Det funkar ju med KLAB, världens största underjordsjärngruva. ”Kiirunavaara är världens största järnmalmsgruva under jord.” Läs här.

12 tankar om “Tack!

 1. Pingback: Den svenska givmildheten | eaqhan

 2. Du undrar varför.
  Politikerna är livrädda för att storföretagen plötsligt ska flytta till ett land där produktions- och lönekostnaderna är minimala. Allt för att uppnå oskäliga vinster. Mer och mer, aldrig blir de ‘mätta’. Trots den minimala skatt de betalar så klagar de ÄNDÅ på att vi har så höga skatter i Sverige…..

  Eller också kommer direktiven direkt från Bryssel och mesar som Löfven eller psykopater som Reinfeldt protesterar inte. Dock av skilda anledningar.

  Kao

  Gilla

  • Men varför ska vi bli av med både malm och pengar på samma gång i samma affär?
   Fy fan! Häng hela Allianspacket! Och den nuvarande regeringen också om den inte ändrar politik i denna fråga.

   /Skvitt

   Gilla

    • Eller för att folk inte fattar att högerpolitik är lika med stöldpolitik mot folket.
     Alltså jag fattar inte inte hur folk kan vara så djävla politiskt obildade, så djävla förbannat urbota blåögda att de tror att en högerpolitiker någonsin kan tala sanning. Idioterna har ju trott vad de har hört!

     Hur fan kan man tro på vad en högerpolitiker säger inför ett val och inför ett folk som aldrig kommer att vinna det minsta på deras politik, hur fan kan man då tro att en sådan politiker säger vad han vill?

     Är det så många hjärndöda? Svar, ja tyvärr, annars hade Alliansens partier varit skitsmå. Ja, och SD hade inte ens funnits då.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s