Parasit skapar zombie


Djur drabbas

 

men även människor

”Parasiterna tar över sina offers hjärnor ock kroppar och manipulerar dem, så att de hjälper parasiten att genomföra sin livscykel. Allt från svampar och maskar till mikroskopiska amöbor kan infektera, övermanna och döda djur på många olika sätt.” Det skriver Illustrerad vetenskap.

På deras hemsida har de också lagt upp denna video

facebook kan jag läsa att Jimmie Åkesson var i Afrika: ”Det här är Jimmie. Jimmie är glad. Han fick åka på resa till Namibia som SIDA betalade. Han fick åka på safari och se vilda djur. Han bodde en vecka hemma hos en Namibisk familj och åt tex grillad ödla. Umgicks med andra ungdomar som älskar mångfald och träffade svensk SIDA personal som bodde och verkade i landet. Jimmie var en glad positiv kille utan fördomar… jag vet, jag var med på den resan….. vad sjutton hände sen????”

En kommentator på facebooksidan skriver: ”Det var på högstadiet om jag minns rätt. På vår resa tror jag han gick i 7an om jag minns rätt. Hans lärare var med också och henne har jag kommunicerat lite med nu i efterhand. Hon säger att hon är lika chockad ( och besviken) som oss andra. Då såg hon inga tecken alls på detta.”

Jag lägger fakta till fakta och undrar om det finns ett samband mellan parasitangrepp och rasism.

zombiparasit2

 

6 tankar om “Parasit skapar zombie

  1. Ja, nån parasit tycks ha invaderat hans hjärna och tydligen smittar den eftersom SD nu har så höga väljarsiffror…Vad heter masken på svenska? ”Dumhetos Intolerantus”?

    Gilla

Lämna en kommentar