På fascisternas karta


Där finns inte sanningen

och för att uppnå målen begagnas lögner

Visst räds vi IS. Dessa muslimer som även muslimer tar avstånd ifrån. Deras tolkning av islam är extrem så det skrämmer de flesta. Men det är ju en sak för sig.

I Sverige florerar motsvarande extremism inom bland annat Sverigedemokraterna. Huruvida den försvarsanställde lögnhalsen vid Skövde garnison är Sverigedemokrat låter jag vara osagt, men hans politiska hemvist lär ligga där bland de nazistiska ideologierna.

LögnhalsenDet som gör detta alldeles särskilt allvarligt är ju vad en sån här människa kan hitta på att ljuga om i en eventuell krigstid. Det bör därför bara finnas en åtgärd, avsked.

”En av männen skulle, enligt soldatens vittnesmål, ha kommit fram till honom och sagt på knagglig svenska att: Du ska bli det första offret för IS i Sverige. Därefter skulle mannen, enligt soldatens vittnesmål, ha tagit fram en kniv och huggit med den mot soldatens mage. Allt medan han skrek ord som “Allah” och “Du ska dö din otrogne djävel”.

Det skulle sedan ha blivit ett större handgemäng där de brottades på marken och soldaten uppgav att han lyckades parera ytterligare hugg från knivmannen och att han utdelar ‘två raka höger mot angriparens näsa och ögon’. // En annan kvinna mötte mannen direkt efter den påstådda händelsen men utan att hon kunde se några skador.

Polisen har också begärt ut övervakningskameran från varuhuset Jula. Där dyker visserligen soldaten upp med en flaska spolarvätska, som han betalar för i kassan, men inga människor syns till som skulle ha följt efter honom.”

13 tankar om “På fascisternas karta

 1. Sånt här är ytterst obehagligt. Trots att polisen nu sagt att allt var ett påhitt så fortsätter hatmobben nu med att peka på andra händelser. Där har de redan bestämt sej för att allt skit som händer kommer från muslimerna. Ett bra sätt att dölja sina egna missgärningar?

  Kao

  Gilla

 2. Pingback: Man får ta konsekvenserna | eaqhan

 3. Det är väldigt obehagligt, det som han gjorde. Med tanke på hur stämningen så snabbt piskas upp i de sociala medierna för att folk vill gå på vad som helst som gynnar deras inställning, och vad följderna kan bli av det.
  Det skulle vara väldigt intressant att få veta vad som låg bakom den här killens agerande.

  Gilla

  • Han ville säkert bara piska upp hatet mot muslimer ännu mera och bädda för SD:s invandrarfientliga politik. Räcker inte sanningen till så får det bli med hjälp av lögner. Så gör ju rasister, fascister, nazister och Sverigedemokrater hela tiden.
   Nu får man hoppas att försvarsmakten ser allvaret i att ha ett sånt troll i kåren och avskeda honom. Att man fattar att han kan hitta på vad som helst i ett eventuellt krigstillstånd.

   Kram!
   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s