Riktigt smart!


Terrorismen

 

USA:s smartaste utrikespolitiska uppfinning

Jag har sagt det otaliga ånger förut. USA skapade den terrorism vi ser i dag. Man betalar för den, fast man också bekämpar den. Bekämpandet är dock bara halvhjärtat och fanatikerna som krigar med vapen i hand har ingen aning vem som har beställt deras terrorism. Inte heller de amerikanska skattebetalarna i gemen.

Det kan ju låta horribelt att USA ligger bakom, men faktum är att USA:s ledande politiska skikt utmålade ett krig mot terrorismen som nästa stora direkt när Sovjetunionen föll samman och vi inte hade sett andra terrorhandlingar än lite flygplanskapningar och den Afghanska terrorism som bekämpade den Sovjetstödda Kabul-regeringen med amerikanskt stöd. Det var så USA till att börja med byggde upp terrorismen. Man gick senare vidare med att finansiera Mujahedin som skulle bekämpa Saddam Husseins regering i Irak.

Nu finansierar man terrorismen i såväl Asien som i Afrika. Och målet är nu som tidigare att destabilisera olika regeringar och länder. Vapenindustrin jublar liksom oljebolagen och ett antal andra branscher som gynnas nu eller på sikt.

McCain terrorstödjare

Ryssland har inte USA vågat sig på, än kanske ta tilläggas.

Läs mer, står det i bilden ovan. Gör det genom att klicka här.

Givetvis rekommenderar jag också åter igen Det stora puzzlet om den elfte september.Puzzlet

9 tankar om “Riktigt smart!

  1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

  2. Pingback: Syrien också vårt problem | eaqhan

  3. Pingback: Hälsosam skepsis | eaqhan

  4. Om USA kunde hålla sej på hemmaplan och sluta invadera andra länder så skulle terrorismen inte vara ett så stort problem som den är idag. Man frammanar, genom sina invasioner och sitt makt- och hotspråk, nya och åter nya generationer av unga människor som känner vrede och hopplöshet och därför går med i sånt skit som IS. Precis som du lägger jag hela skulden för den hemska utvecklingen sen 2001 på USA.

    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s