7 av 8 ungdomsförbund manifesterar


Det åttonde

 

det är ju så klart Sverigedemokraternas ungdomsförbund

De avstår. Deras och partiets anhängare och medlemmar brukar ju ta glädjeskutt vid varje rapport om kapsejsade flyktingbåtar på Medelhavet och skriva på sociala media: ”Bra, då slapp vi dem!”

7 av 8 manifesterar

Det här visar ju det vi redan vet, SD är inte ett parti som de andra och givetvis inte heller deras ungdomsförbund. Och egentligen hade jag kunnat avsluta mitt inlägg med det. Men det kan ju hända att någon av SD-sympatisörerna råkar kika in och läsa här, så jag får ju vara extra grundlig och tydlig genom att påpeka en för alla oss andra alldeles självklar sak; partier ska vara olika annars kan de ju lika väl gå samman.

Men att ändå ha samma värdegrund som gör vårt samhälle civiliserat är dock inget hinder för olika politik. Och har man inte den humanistiska grundsynen, ja då är man inte som andra partier i vårt land och i vår tid. Och det är precis det som SD och dess ungdomsförbund inte har och alltså inte är. De saknar respekt för människors lika värde! Det gör partiet inhumant och helt annorlunda alla andra partier i vårt land och i vår moderna tid. Det gör partiet fullständigt ociviliserat och totalt avskyvärt!

Partiets anhängare kan knappast ha någon inlevelseförmåga. För det kan väl inte handla om en total avsaknad av empati? Jag hoppas att det är det förstnämnda och den vill jag då väcka med en tankeställare om hur en dag på solsemestern kan ändras över en natt och det kanske inte blir det där tänkta morgondoppet för att stranden är upptagen!

Semester o liksäcksäckar

Hur har det kunnat bli såhär? Varför kommer alla flyktingarna nu? Det är inte bara Sverigedemokraterna och deras anhängare som ska tänka efter!

Man behöver inte ha särskilt långt minne för att komma ihåg att från alla de länder som folk nu flyr ifrån har USA infiltrerat, krigat och underblåst islamisterna.

Är man sedan lite mera påläst kanske man dessutom vet att USA direkt och via bulvaner har finansierat just den terrorism man säger sig bekämpa.

Kan man sen reda ut detta motsägelsefulla på ett logiskt sätt så ser man hur det hänger ihop. ATT det hänger ihop. För det hänger verkligen ihop. Såhär hänger det ihop:

USA styrs av vissa starka kapitalintressen. Dessa berikar sig på det som sker, på allt som sker och sker det inte kan de se till att det sker. De kan ödelägga länder och de kan profitera på ödelagda länder, få tillgång till oljan i destabiliserade länder och de kan sälja vapen till alla de krigförande inklusive givetvis den amerikanska staten som tar på sig allt tyngre ekonomiska utgifter för ett krig mot terrorismen ”som kanske inte tar slut i vår tid”.

Vilken underbar affärsidé. Tyvärr uppbackad av EU-ländernas regeringar och nu får vi ett gigantiskt flyktingproblem på halsen och folk i de drabbade länderna lider mer än vad som är mänskligt.

ALLA TIGER OM ORSAK OCH SAMBAND.

Svt hade vigt en stor del av torsdagskvällen tredje september till flyktingkatastrofen. Men det sades inte ett ord om orsakerna. Och inte ett ord om att Israel inte har tagit emot en enda flykting! Inte heller sades ett enda ord om hur förmögna vapenindustrins aktieägare har blivit. Inte ett enda ord om att George W Bush gjorde miljonvinster på upprustningen varje gång hans son höjde försvarsanslagen!

VAD SKA VI MED SÅDANA MEDIA TILL SOM INTE KAN REDA UT SAMMANHANGEN?

Tänk om våra media vågade ge oss den sanna bakgrundsbilden till den humanitära katastrof  som utspelar sig just nu. Då kanske till och med SDU, Sverigedemokraternas ungdomsförbund, hade ställt upp i demonstrationen i Stockholm på söndag tillsammans med de övriga deltagande sju partiernas ungdomsförbund.  Men partiets anhängare kanske inte har någon inlevelseförmåga. Kanske det handlar om en total avsaknad av empati, trots allt?

Semester o liksäcksäckar 2

Söndag 6 september 2015 klockan 16:00 på Södermalmstorg, Stockholm

Flyktingmanifestation

 

20 tankar om “7 av 8 ungdomsförbund manifesterar

  1. Pingback: Du läser censurerade tidningar | eaqhan

  2. Pingback: Syrien också vårt problem | eaqhan

  3. Nu verkar opinionen vända åt rätt håll, angående flyktingkatastrofen. Den lilla drunknade pojken från Syrien fick bli vändpunkten. Han kommer bli en symbol för hela flyktingfrågan. Västvärldens folk blev först stumma. Sen kom reaktionen. Gränser öppnas, folk hälsar de flyende välkomna. Precis som det ska vara. Undrar vad SD säger om det…

    Den kvinnliga turkiska fotografen borde få pris för årets bild.

    Kao

    Gilla

    • Jo, man hoppas. Synd det ska behöva dö så många först.

      Men än värre är att USA har fått skapa dessa flyktingvågor utan större protester från resten av världens länder.
      Flera Europeiska länder har ju till och med deltagit. Ja till och med Sverige. Vi spanade ju i Libyen för NATOS räkning. England och Frankrike var väldigt aktiva.

      Ingen i väst hjälpte Syrien när terroristerna slog till. Istället fick dessa vårt stöd. Fy fan!

      Kram!
      /Skvitt

      Gilla

Lämna en kommentar