Den gordiska knuten


Fjorton år har gått

 

och fjorton år av terrorism

Bakom detta ligger USA. Det har jag hävdat i snart fjorton år.

Attackerna i USA elfte september 2001 var ett verk av amerikanskt underrättelseväsende. Allt fler bevis har genom åren hopat sig. Men det är inget som tas upp i våra media. Inga politiker i världen vill ställa någon till svars för detta hemska och grovt kriminella massmord på helt oskyldiga civila. Ändå lider vi av följderna.

Är det någon som tvivlar så läs ”Det stora puzzlet –analys av 11/9”.

Gordiska knuten

Se videon nedan. ”På den tionde årsdagen av attackerna den 11 september 2001 samlades expertvittnen vid Ryerson University i Toronto, Kanada för att lägga fram evidensbaserad forskning som ifrågasatte den officiella historien om 9/11, Känt som The Toronto Hearings på 9/11.”

Just byggnad nummer sju i World Trade Center är ett av de bästa bevisen på att den officiella versionen av vad som hände den elfte september 2001 är ren och skär lögn. Aldrig någonsin tidigare har en skyskrapa med stålskelett rasat samman på grund av eld. Den elfte september 2001 hände det dock tre gånger! Känt är WTC 1 och 2. Nummer 7 nämner man normalt sett aldrig när man talar om attackerna i våra vanliga media. Det är märkligt eftersom nummer 7 rasade ihop utan att ha träffats av något plan. Ingen frågar hur det kom sig att byggnaden föll.

Utöver WTC 7:s otroliga kollaps hopar sig många fler bevis. Men när de presenteras tiger amerikanska myndigheter och media och över hela världen ignorerar media dessa bevis.

Även vad som träffade WTC 1 och 2 är oklart. Var det verkligen flygplan, eller är filmerna falsifierade? Är de skapade i något datorprogram? Frågan är berättigad eftersom det är något mystiskt med vänster vinge som på något märkligt sätt befinner sig bakom en byggnad, medan resten av planet flyger framför samma byggnad.

11 sept 01 WTC 2 UA 175

Den officiella versionen är osann och man måste ju då givetvis fråga sig varför myndigheterna i USA ljuger, varför presidenten ljuger och varför aldrig vanliga media tar upp frågan.

George W Bush 11-09-2001

1, 2 och 7 gånger igen

USA:s drönar-terror

WTC7 misstag-står kvar 2

Det olösta massmordet

Man måste ju sälja

Och fortfarande pågår mörkläggningen

Usama bin Ladin vann kriget

22 tankar om “Den gordiska knuten

 1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

 2. Pingback: Israel hjälper IS – eaqhan

 3. Pingback: Mörkad sanning – eaqhan

 4. Pingback: USA:s underrättelsetjänster är inga idioter – eaqhan

 5. Pingback: Jag blev riktigt kär – eaqhan

 6. Pingback: Så länge lögnen råder – eaqhan

 7. Pingback: Terrorism, USA:s nya krigsstrategi | eaqhan

 8. Pingback: Terrorism, USA:s nya krigsstrategin | eaqhan

 9. Pingback: ISIS USA-skapat säger Syrier | Se Eaqhan

 10. Pingback: Syrien också vårt problem | eaqhan

 11. Pingback: Hälsosam skepsis | eaqhan

 12. …dessutom har jag för mej att det var jättemånga som inte ens hörde några flygplan alls…..och att man inte ens har hittat en enda metallflisa från flygen är högst märkligt. Och om ett flyg i lättmetall flyger in i ett hus av starkast tänkbara stålkonstruktion så borde det inte ha kört in som i ett paket smör, utan att synas utifrån. Åtminstone borde flygplansstjärten stuckit ut ur huskroppen.

  Det finns hur mycket som helst som är märkligt – och ingenting som verkar stämma med den officiella versionen.

  Gillad av 1 person

   • Helt riktigt. Det skulle inte kunnat ske. Inte ens om man beräknar en viss hastighet på ”planen”. De skulle aldrig kunnat åstadkomma en sån totalförstörelse.

    Återigen ställer jag mej frågan: varför finns inga bilder från bakre delen av tornen? Bara framifrån och från ena sidan.

    Och WCT7 – föll det ihop i rena förskräckelsen 😉

    Tror du detta kommer bli officiellt? Jag hoppas på det. När sanningen kommer fram krälar kanske jänkarna omkring i spillrorna av sina egna ekonomiskt ruinerade liv och sin naivitet. Och vad händer då?

    Kao

    Gilla

    • Det finns ju kritiker som hela tiden maler ned den officiella ”sanningen” och nån gång måste det väl få genomslag och nå den breda massan. Men då säger säkert denna massa: ”Än sen, det var så länge sedan!”

     Att sen förklara för denna breda massa att det faktiskt påverkar dem varje dag blir nästa steg. Men då rycker väl den breda massan bara på axlarna och tycker att vi ändå inte kan göra något åt det.

     Men det är ju klart att när all tid går åt till att analysera den senaste fotbollsmatchen lär ju inget bli gjort. Antagligen har de aldrig hört vad som sades i Rom:
     ”BJUD FOLKET SKÅDESPEL!”

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • Tror faktiskt (som jag tidigare skrivit i nån kommentar hos dej) att om alla(även medelklassen) får det tillräckligt dåligt och tvingas svälta : Då kommer de vakna och göra revolution!

      Gilla

      • Kanske det. Men det är nog mera troligt att de finner en syndabock som har det ännu sämre än de själva.
       Och med en dåres logik säger de att ”Dessa människor som ligger på gatan och svälter ihjäl har det alldeles för bra och har helt enkelt lagt beslag på alla samhällets resurser, lever så gott på bidrag så det inte blir något över till oss!”

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

 13. Har ju sett detta flera gånger i olika varianter och är lika övertygad som du att tornen sprängdes avsiktligt av myndigheterna i USA. Jag tror dessutom att flygplanen aldrig ens var där. Det kan vara någon sorts jättehologram – inte alls omöjligt att rent tekniskt få fram.

  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s