USA står bakom terrorismen


Ibland läcker det ut

 

men för det mesta förbigås detta faktum

Nu råkade dock SVT Text skriva det och det är bara att läsa innantill i bildtexterna nedan.USA-terrorismen

SVT föredrar, som synes i bilden ovan, att kalla terroristerna ”rebellgrupper” eftersom de för USA:s krig. Det låter ju lite finare än terrorister, vilket de hade kallats om de inte stod i USA:s sold.

USA-terrorismen 2

Här talas också om den ryska inblandningen i Syrien. Ett ordval som kan tolkas som att Ryssland blandat sig helt på eget bevåg. Men sanningen är att al-Assad har bett Ryssland om hjälp. Han har dock aldrig bett USA om hjälp. Det är alltså USA som blandat sig Syriens inre angelägenheter genom att förse terrorister med vapen, pengar och utbildning för att störta en legitim regering.

Våra media borde ta bladet från munnen och skriva som det faktiskt är. Kriget i Syrien är USA:s verk och flyktingkrisen är resultatet av denna kriminella inblandning.

29 tankar om “USA står bakom terrorismen

 1. Pingback: Israel hjälper IS – eaqhan

 2. Pingback: Tack, Tulsi Gabbard! – eaqhan

 3. Pingback: Mörkad sanning – eaqhan

 4. Pingback: USA:s underrättelsetjänster är inga idioter – eaqhan

 5. Pingback: Jag blev riktigt kär – eaqhan

 6. Pingback: Så länge lögnen råder – eaqhan

 7. Pingback: Terrorism, USA:s nya krigsstrategin | eaqhan

 8. Pingback: ISIS USA-skapat säger Syrier | Se Eaqhan

 9. Pingback: Syrien också vårt problem | eaqhan

 10. Pingback: Om mediarapportering | eaqhan

 11. Ett annat exempel på propaganda och för att visa oss vem skurken är. Ett exempel: ”Israelisk militär DÖDADE 10 palestinier och palestinier MÖRDADE 10 israeler”.

  Kao

  Gilla

  • Nej, nu har du fel!

   Palestinier dödade två judar från den fascistiska staten Israel och denna judiska fasciststat mördade över 3000 palestinier innan deras vedergällning tycktes vara OK och proportionell.

   Du får faktiskt ursäkta mig, men jag menar att eftersom nästan alla judar ställer sig bakom denna politik så undrar jag om ändå inte Hitler i judefrågan hade helt rätt.

   Och så min egen rättelse: Man måste skilja mellan sionism och semitism. Javisst!
   Men! Historien
   Men! Verkligheten
   Men! Nutiden

   Så här är det ju!: Judar anser sig vara Guds utvalda folk. Judar är alltså rasister per definition.
   Eftersom jag hatar rasister så måste jag ju också med all rätt hata judar. Och jag gör det! Ja, jag gör det! Jag hatar dem! Jag sticker inte under stol med det! Jag hatar dem så mycket jag bara kan hata dem.

   Du må kritisera mig för det, men jag viker aldrig från den uppfattningen. Och jag vidhåller min uppfattning att judar är ett satans pack vars frånvaro på jorden skulle ge oss en bättre värld.

   Visst kan man peka på enskilda judar som tar avstånd från folkmordet på palestinierna. Den svenske journalisten Björn Rosengren är ett exempel på en sådan person som är hedervärd. Men vad förhindrar att han med sin judiska tro inte får sina barn eller barnbarn att bli påverkade av judisk rasism och den sionistiska fascismen och stödja folkmorden mot palestinierna eller anamma den sionistiska fascismen?

   Till sist vill jag lyfta fram det som i dag står på alla löpsedlar. Flyktingströmmen från länderna i Mellanöstern som ju beror på USA:s stöd till terrorister. Dessa flyktingar får aldrig asyl i Israel. Ändå ligger ju landet i detta område. Men det är Europa som ska ta ansvaret, inte Israel. Deras gränser är stängda utan att att man någonsin nämner det! Och jag kan bara säga: ”Fan för det djävla landet!”

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Jag gillar inte heller Israel och sionismen. Men liksom att alla svenskar inte är sverigedemokrater så är heller inte alla judar sionister. Det finns en stor medborgarrättsgrupp i Israel (judar) som vill ha slut på kriget och ta bort bosättningarna. Som vill ha rättvisa. Det får man aldrig glömma.

    Gilla

       • Javisst, till viss del. Att de är ett ”utvalt folk” står därmed klart och är naturligtvis irriterande. Jag har en gammal kompis, judinna, som är född här och har bott här hela sitt liv. Hon är ateist och tror sej inte tillhöra något utvalt folk. Men ändå påpekar hon ofta att hon är just judinna. Jag begriper inte varför. Jag påpekar ju inte hela tiden att jag härstammar från Norge….Så jag fattar vad du menar därvidlag.

        Gilla

        • Bra. Men att vara jude/judinna är en trostillhörighet på samma sätt som att vara kristen. Eftersom jag är döpt så räknas jag som kristen trots att jag inte är troende. Men jag presterar mig aldrig som kristen utan som svensk, om det ska var nödvändigt.

         Alltså är det märkligt att hon kallar sig judinna. Tror hon inte, men vill nämna judepåbrån så bör hon säga att hon har judiska rötter, inte mer.

         Hon kan säga att hon är semit, men det preciserar inte mer än om jag säger att jag är nordeuropé eftersom det finns flera folk som är semiter utöver judarna, till exempel palestinierna.
         Jag citerar Wikipedia:

         ”De västsemitiska folken består av araméer, fenicier, hebréer, kanaanéer och araber.

         De östsemitiska folken består av akkader, amoriter, assyrier, babylonier också kallade kaldéer, vilka invandrade västerifrån till Babylonien omkring 1000-talet f. Kr.

         De sydsemitiska folk folken består av amharer och Tigréer.”

         Kram!
         /Skvitt

         Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s