Rabbin om Parisattackerna


Det ”utvalda” folket

 

är lika hängivet sionismen som en gång tyskarna var hängivna nazismen

Skillnaden är inte heller så stor. Sionismen är nationalistisk och rasistisk, en kombination som är minsta gemensamma nämnare i all fascism.

Rabbin om Parisattackerna

Den religiösa intoleransen inom det ”rättrogna” judiska samhället är fullt i paritet med intoleransen mot ”icke rättrogna” inom den terroristiska islamismen.

14 tankar om “Rabbin om Parisattackerna

 1. Pingback: Bojkotta ESC-finalen i Israel – eaqhan

 2. Pingback: I Hitlers anda – eaqhan

 3. Pingback: Men där har han rätt! – eaqhan

 4. Pingback: När sionisterna förnekar historien | eaqhan

 5. (Länken låg ju hos dej. Ursäkta :/).
  Den här gubben verkar senil, eller på god väg att bli det. Han sitter fast i gamla föreställningar om vad han anser vara alla andras fel utom judarnas själva. Ett sånt monster eldar bara på alla problem och borde inte ens citeras i pressen. Han är inte frisk och har blandat ihop det ena med det andra till en gryta som passar honom själv. Vaddå ’70 år’?

  Sionisterna är några av världens värsta rasister – ”det utvalda folket”. Jesus skulle vrida sej i sin grav – eller i himmelriket – om han såg detta.. Han gjorde vad han förmådde och gav oss kunskap under sin korta tid på jorden (han var ju själv jude), men mördades för att han redan på den tiden insåg detta vansinne.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Det var nog så att Jesus satte sig upp emot Rom. Därför fick han ett romerskt straff.
   Jag läste i min ungdom att Jesus var en motståndsman, men jag har glömt de flesta bevis för den saken. Dock minns jag att zelot betyder knivman och några av hans män var zeloter.
   När kristendomen blev statsreligion i Rom tonades allt ned som visade på att Jesus vare en motståndsman, eller raderades ur skrifterna. Dagens bibel är alltså starkt reviderad och förfalskad.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Visst var Jesus en motståndsman! Dessutom en mycket hedervärd sådan. Hade han fått leva längre än till 33 års ålder så hade han också kunnat uträtta mycket mer. Men han hann med tillräckligt för att bryta loss sina anhängare från sionismen/judendomen och ge fingret åt romarna ;-).

    Kram
    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s