Dags att fatta, LO-medlemmar!


SD störst

 

inom LO-kollektivet!

Det är stor skam att LO inte har lyckats bevara den klassmedvetenhet som en gång fanns. Istället har den politiska medvetenheten reducerats till snart sagt ingenting. Det bevisas ju av att så många inom LO-kollektivet sympatiserar med det halvnazistiska Sverigedemokraterna. Och att partiet, som försökt låta påskina att det är ett arbetarparti, nu vill regera tillsammans med M och KD är ju bevis nog på att partiet står långt åt höger. Därmed borde till och med den mest politiskt ointresserade arbetaren fatta att partiet inte har ett uns att erbjuda arbetarklassen. Men så är det alltså tyvärr inte. Det betyder sålunda att över femtio procent av LO-kollektivet inte ens når upp till idiotnivå när det gäller politisk medvetenhet!

”Om Sverigedemokraterna tidigare varit ovilliga att definiera sig själva längs en höger-vänsterskala så ser Ulf Bjereld talet som ytterligare en markering att SD är ett högerparti.”SD vill M KD samarbeta

Tyvärr läser dessa idioter inte min blogg. Men ni andra kan ju försöka slå lite vett i dem ni känner som inte fattar något. Jag tror på den metoden. Att tala med idioterna och upplysa dem om det mest elementära, att alltså SD är ett arbetarfientligt parti med rötter i nazismen. Och att partiets nuvarande führer, Jimmie Åkesson, anslöt sig till Sverigedemokraterna när partiet leddes av en nazistiskt belastad partiledare.

Åkesson nazist

Det är verkligen skrämmande att ett sådant parti kan locka sympatisörer! Det är ju trots allt väldigt få som i dag hyllar Adolf Hitler. Hela världen lärde sig läxan, men idag är det få som tycks känna igen fanskapets idéer på lukten.

Jag blir både upprörd och heligt förbannad!

4 tankar om “Dags att fatta, LO-medlemmar!

  1. Pingback: Taktiken som lurar så många | eaqhan

  2. Jag tror att de som är missnöjda är det : *För att de känner att inga etablerade politiker lyssnar på dem. * För att de gillar ‘underdogs’ * För att SD:s väljare tror att allt som sägs om SD är felaktigt * För att de inte kan lägga ihop ett och ett, eftersom de saknar grundläggande politiska och historiska kunskaper * För att andra partier vänder dem ryggen, precis som de själva upplever att de etablerade partierna gör mot dem *För att de vill ha en förändring och tror att invandringen är orsaken till deras egna tillkortakommanden./ De reagerar alltså som vilken varelse som helst som inget begriper.

    Kram
    Kao

    Gilla

Lämna en kommentar