TCP-lampa dog efter en vecka!


Skit!

 

Skvitt varnar för lampmärket TCP!

Den här gången var den extra kortlivad. Lampan som jag satte i 22 november dog just nu i dag den 28 november. Nu har jag nog förbrukat mitt lager av lampor från TCP. Det tog inte många månader. Det går kvickt med kortlivade lamor ska ni veta. Och nu är det alltså nytt rekord, en knapp vecka!

TCP lampa

4 tankar om “TCP-lampa dog efter en vecka!

 1. Pingback: TCP-lampa dog efter en månad | eaqhan

 2. Pingback: Femton års livslängd | eaqhan

 3. Du har ju skrivit de nya glödlamporna förut.
  Förutom att de är svindyra så är de också dåliga – t.o.m sämre än de gamla sorterna. Jag var helt nöjd med de gamla, som kunde hålla hur länge som helst i vissa armaturer. I min förra lägenhet där jag bodde 6½ år bytte jag inte taklampa i köket på hela tiden…..ändå sägs det att de hade en viss brinntid, vilket inte stämmer.

  De nya lamporna är värdelösa och jag köper dem helst inte alls. Min taklampa i hallen (en av de nya sorterna) tar ett par minuter innan den lyser med full kraft. Irriterande.

  Kao

  Gilla

  • Jo jag har ju det – skrivit om lamporna. Jag tyckte det fanns all anledning att skriva igen när lampan slocknade innan en vecka hade gått. Man måste ju varna folk så de inte köper en sådan lampa av misstag. Det räcker väl att jag gjorde det.

   Kram!
   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s