Ännu ett offer för extremhögern


Läraren avled

 

Tredje offret för skolmassakern i Trollhättan

Rasister, fascister, nazister och inte minst Sverigedemokraterna har piskat upp en stämning som har lett till att några anser sig ha rätt till vad som helst. Anton Lundin Pettersson var en sådan galning. Alla som röstar på SD, eller säger sig vilja rösta på SD, eller sympatiserar med SD, är medskyldiga. Men även politikerna som inte har kurage att förbjuda rasismen, fascismen och nazismen i lag.

Vi övriga delar sorgen med de anhöriga. Må han vila i frid.

Thn-läraren död

Hur många ytterligare ska få sätta livet till på grund av högerextrem intolerans?

AFTONBLADET

 

4 tankar om “Ännu ett offer för extremhögern

  1. Pingback: De är få – eaqhan

  2. Det var mycket sorgligt. Han var på bättringsvägen då han plötsligt blev akut sämre och avled av de skador lillnazze Lundin-Pettersson tillfogade honom.

    Ja visst är det konstigt att man inte sätter större press på folk man redan vet har en politisk/kriminell agenda där våld och mord är huvudsyftet. Det är som med kriminella mc-gäng och andra kriminella schatteringar.

    Inte vet jag hur man ska stifta lagar mot såna som inte har utfört något dåd ännu. Det finns en risk mot demokratin att döma efter någons åsikter. Däremot måste föräldrarna till ungdomarna se och reagera på om deras lilla ättelägg plötsligt tapetserar sina rum med bilder på hakkors, Hitler och skaffar ett onormalt vapenintresse….men man vill ju alltid att nån annan ska ta hand om allting. Inte minst vill man att skolan ska göra det, men skolans uppgift är att lära ut – och där har de en stor chans att motverka såna strömningar. Men om föräldrar själva har och uttrycker fanatiska ide’er vid köksbordet så blir det svårare. Det är inte vilken ungdom som helst som plötsligt blir som Anton Pettersson-Lundin…..

    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s