Stort tack!


Tack!

 

Tack för att jag fick sitta kvar!

Det var ju ett hånfullt skämt, så klart. Bashar al-Assad tillade: ”Jag var ju redan i färd med att packa upp. Jag borde ha avlägsnats, men nu får jag sitta kvar.” 

al-Assad anmärkte helt korrekt att det är enbart syriska medborgare som ska avgöra om han får behålla makten eller inte och han är redo att avgå om hans folk så beslutar. Samtidigt passade han på att påpeka att det är Europa som i samspel med Turkiet, Qatar och Saudiarabien förvandlat Syrien till en grogrund för terrorism. Han tillade att ”EU har sålt sina värden i utbyte mot billig olja”.al-Assad - tackTill Sputnik

Sedan Ryssland gick in och stöttade al-Assad, på hans önskan (till skillnad från USA:s folkrättsliga intervention) har Daesh (IS) börjat backa. Vad däremot USA har åstadkommit är raka motsatsen. Nu har USA veknat i sitt krav på att al-Assad måste bort, men har dock inte övergivit tanken. ”Det är ingen tvekan om att Rysslands insteg i Syrien har ändrat den politiska arenan, och tvingat väst att förhålla sig annorlunda till al-Assad, säger Stefan Ring.” /SVT nyheter (Observera att Stefan Rings övriga spekulationer och påståenden måste tas med mycket stor nypa salt.)

Läs gärna också förra inlägget ”Västerlandets lekstuga”.

Kerrys Syrienbudskap

 

 

 

15 tankar om “Stort tack!

 1. Pingback: Tack, Tulsi Gabbard! – eaqhan

 2. Hm. Syrien var i allra högsta grad stabilt och lika välutvecklat som Sverige, innan Väst och USA understödde milisgrupper och IS med vapen och sen dessutom bombade landet.
  Visserligen var det en diktatur – det kan aldrig förnekas, men kriget har förvandlat landet till en destabiliserad grushög och 4 miljoner människor är därför på flykt inom eller utom landet. 250.000 är döda pga kriget.

  Hur detta ens kan kallas ‘bra’ är ett mysterium för mej. Hade man låtit landet vara så hade Assad försvunnit förr eller senare i alla fall.

  Kao

  Gilla

   • Satkärringen Albright är bara för mycket: ”Vi var tvungna att göra det”………..(!!!!) Så lättsinnigt och hjärtlöst kan man se på andra människors liv på andra sidan jordklotet.
    Sen undrar Väst och USA varifrån alla terrorister kommer………
    😦
    Kao

    Gilla

    • Jag tar henne inte på allvar. Hon påstår ju att människan bara använder 10% av hjärnkapaciteten. Det är helt fel! Vi använder 100%!!! Givetvis med undantag för SD-sympatisörer. De kan ibland komma upp till 8-9% 😉

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • Jag tror du har fel angående hjärnan. Många delar är outforskade men vi använder de flesta av dem. Kanske vi använder fler av dem i sömnen?
      ————
      Apropå Jesper O. Den här har jag sett förr och ger dej den i söndagspresent:

      Gilla

       • OK. Populärvetenskap. Men det finns oerhört många som kan berätta annorlunda saker. Inte minst de som är ärligt och djupt religiösa. Samt de som kommit ner i djupaste meditation. Plus många andra som upplevt utomkroppsliga saker och kontakter, utan att vara crazy för det.

        Men kanske det är för mycket att smälta för en sann realist? 🙂

        Har du tagit LSD någon gång? Det har jag gjort några gånger i början av 70-talet. Det jag såg och upplevde….man kan kalla det hjärnspöken, men å andra sidan såg jag ju det jag såg och det kan inte avfärdas så enkelt som att det ‘bara’ är hallucinationer.

        Det finns något mer, det är jag 100% övertygad om. Något som pågår i experiment, särskilt i USA, och har pågått under årtionden. Det finns hur mycket som helst att läsa och videos att se angående detta. Mycket kallas flum, mycket ÄR också det, men har man varit i den ‘världen’ som LSD-ruset ger så har man en visshet om att det finns något mycket mer än det vi dagligen upplever som ‘verkligheten’.

        Kram
        Kao

        Gilla

        • Jag hävdar i alla fall att vi använder 100% av hjärnan. Det skulle vara en evolutionär miss av största mått att utveckla ett så energikrävande organ som hjärnan och bara utnyttja 10%.

         Att man kan få hallucinationer eller uppleva sådant som verkar paranormalt är en helt annan sak. Och faktiskt inte konstigt. Det mesta går att förklara med att hjärnan är väldigt påhittig av sig. Och ibland jobbar den lite galet också, till exempel på grund av förgiftning.

         Allt har en vetenskaplig förklaring eller kommer antagligen att få det i sinom tid.

         Kram!
         /Skvitt

         Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s