Ett uppgivande av Sveriges territoriella integritet


NATO flyger över Sverige

 

med tillstånd och utan att behöva meddela sin närvaro

Läs Lindelöfs inlägg med länkar.

AWACS över Sverige

”Visserligen förvånar inget längre när det gäller den svenska anpassligheten inför Nato. Men det här borde väl åtminstone få någon svensk folkvald att ta till lite brösttoner i riksdagen. Det kan ju på goda grunder påstås att Sverige på det här sättet bidrar till ökade spänningar i Nordeuropa genom sitt understödjande av Natos positionsframflyttningar mot Ryssland.”

11 tankar om “Ett uppgivande av Sveriges territoriella integritet

 1. Att in te ens (S) kan se det farliga med att låta NATO härja fritt i vårt luftrum är beklagligt och det utsätter oss för risker.
  Hade det blivit folkomröstning om NATO idag så tror jag tyvärr att det tubbade folket skulle rösta FÖR ett medlemsskap.

  Kao

  Gilla

     • Maldiverna är tyvärr en muslimsk diktatur och där skulle jag inte vilja bo. Dessutom är ögruppen på god väg att sjunka i havet genom den globala uppvärmningen.

      kao

      Gilla

       • Samma där. Men en förutsättning för att kunna åka till kryddön i framtiden är att det fortsätter vara ett politiskt lugn i Tanzania. Samma med Madagaskar, dit jag skulle vilja åka. Eller varför inte nån liten ögrupp i Stilla Havet, som inte kommer påverkas alltför mycket av varken miljö eller politik? Tongaöarna? Samoa? Påskön? Eller kanske Island blir den sista tillflyktsorten på Jorden om inte nån av deras vulkaner brakar loss.

        Kram
        Kao

        Gilla

         • Det verkar bra, men i längden vill jag nog få uppleva årstiderna och det får man i Canada. Dessutom är det på sätt och vis likt Sveriges natur. Men allt är större: älgarna, granarna, snödrivorna osv. 😀

          Gillad av 1 person

 2. Vi närmar oss NATO.-medlemskapet bit för bit och strax är med utan att folket fått säga sitt. Men folk är ju påverkade av media så även om fick rösta om sake så går det väl igenom. Folk tänker inte själva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s