Israel


Magen vänder sig

 

Ett värre land finns inte

Så enkelt är det. Och i mina svaga stunder känner jag en påträngande antipati för judar som jag bara med största ansträngning kan bemästra och säga till mig själv att det inte handlar om judar utan istället om politik. Det handlar inte om antisemitism, utan om antisionism. Alltså inte om att vara emot ett folk med judisk tro utan om en nationalsocialistisk idé som dock nästan alla judar omfattats av och som är snarlik nazisternas rasbiologiska uppfattning.

Judar, skärp er!

Det här inlägget inspirerades av Sven. Läs här.

Sven om Israel

Jag ska var ärlig och säga som jag faktiskt tycker.

Om judar tycker jag icke! De tycker inte om mig för jag är inte jude. Jag tillhör enligt dem inte ”Guds utvalda folk” och är alltså inget värd. Då kan de dra åt fanders och jag ger inget för dem. Så är det. Visar de inga andra respekt så har de ingen respekt att vänta tillbaka!

 

9 tankar om “Israel

 1. Pingback: Bojkotta ESC-finalen i Israel – eaqhan

 2. Pingback: I Hitlers anda – eaqhan

 3. Pingback: Men där har han rätt! – eaqhan

 4. Att Daesh/IS inte gått in i Israel säger en hel del om den lömska dolda politiken i mellanösternkonflikten.
  Håller med föregående talare om att staten Israel aldrig borde ha utropats. Grunden till alla problem i regionen står att finna i just det. Men skriver man sånt blir man kallad anti-semit och en sån är jag inte. Men jag avskyr däremot sionismen.

  Kao

  Gilla

  • Som jag sagt förr, i svaga stunder kan jag tycka att det var synd att Hitler inte lyckades fullt ut. Å andra sidan vet jag att det är politiskt inkorrekt. Man måste skilja på folk och politik. Men nog är det knepigt att judar i alla tider och var de än har befunnit sig spå har de förföljts och fördrivits. Vad kan det bero på? Kan det bara vara otur?

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Det är i så fall inte bara judar som grupp som förföljts här och där för sitt sätt att vara – och att tycka de är särskilt utvalda. Men det är bara judarna som krävt ett eget land på andras mark. Och dessutom fått det. Det är DET som är det felaktiga. Judarna får tro vad de vill om sej själva för min del, men det ska inte behöva påverka andra människor negativt, d.v.s resten av Jordens befolkning.

    Kram
    Kao

    Gilla

    • Du vet, om man tillhör ”Guds utvalda folk” så måste fet ständigt bli konflikt med de mindre värda och lägre stående existenserna.
     Jag tror det är förklaringen, eller en del av den.

     Kram!
     /Skvitt

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s