31 tankar om “Internettipset

    • Jag kollade. Det blev en herrans längd. 😉
     Fy på dig Skvitt!
     Vadå?
     3 cm! 😉
     Javisst! Avslöja sånt!
     Äh! Jag ljög! Om jag säger sanningen så kan jag ju inte inte gå säker från kvinnor och ingen polis tror ju på män som säger att de blivit trakasserade sexuellt av kvinnor.

     Ursäkta!
     Det här är nog min mest idiotiska kommentar. Tas bort på begäran.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

    • Fast det är ju ganska svårt att mäta en sak som är så föränderlig och beror på i vilket tillstånd man befinner sig i. Alltså ”In The Mood”

     Du, vet vad jag tror?
     Jo, jag tror att människan började prata bara för att kunna berätta fräckisar! 😉

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • Första gången jag hörde låten var det min bror som spelade den på radio – eller om det var nåt han hade spelat in på sin rullbandspelare. Pappa flög i taket bara han hörde den – eller annan musik. ”Jeeevelsmusikk”, sa han :(. Så musik fick man spela innan han kom hem från jobbet.

      Mina första egna skivor var Lovin’ Spoonfuls första LP och Bobbie Gentrys ”Ode to Billie Joe”. Här:

      Gilla

      • Farsan hade samma inställning till 60-talsmusik. Tack för låten! Jag har inget minne av varken låten eller artisten. Men den är bra och tjejen är grann.

       En av de första låtarna jag minns är denna:

       Det var ju så när jag var barn att vi inte hade grammofon. Radion hade bara P1. Sen kom Radio Nord med sina reklamfinansierade program och topplistor. Men det stoppades. Och så såg sig radion tvungen att starta 10-i-topp. Det var så det började.

       Men dessförinnan köpte farsan en bandspelare och jag och syrran spelade in den allra sista sändningen från Radio Nord. Än i dag minns jag att man gjorde reklam för schampot ”Breck”. Det finns väl inte längre.

       Det här var en tid då allt blev bättre. Farsan fick en extra semestervecka, lönen steg så det märktes i plånboken och 1966 var löneökningen 8% enligt programmet som jag såg igår om det året.
       http://www.svtplay.se/video/5667602/aret-var-1966/aret-var-1966-2

       Nu går ju allt bakåt för arbetarklassen och pensionärerna kan knappt leva längre, men miljonärer växer på träd och miljardärer blir bara fler och fler. Samtidigt måste kommunerna skära ned på allt och sjukvården ligger långt under den som de har i Kuba, trots det embargo de tvingats leva under alltsedan USA inledde attackerna mot landet bara för att de inte fick suga ut folket där, så som de ju gör över allt där de kan.

       Nu är det ju Milton Friedmans doktriner som gäller och vad det betyder har ju Janne Josefsson avslöjat genom intervjuerna med Marian Radetzky:

       och:

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

       • Jag minns också låten ”Tom Dooley”. Den gjorde starkt intryck även på mej.
        ——
        Jo ja. 60-talet var en fantastisk tid att växa upp under. Och musiken var kanon! Inte konstigt att våra päron inte gillade den ;-). De var ju trygga i sin grej.
        ———
        Som du vet så har jag ju sett intervjuerna med Radetzki ett par gånger förut och behöver inte stirra Djävulen själv i ögonen en gång till.
        🙂

        Kram
        Kao

        Gilla

        • ”… inte stirra Djävulen själv i ögonen en gång till.”

         Nä men det gör du ju var dag. Han förfäktar ju Milton Friedmans koncept, men lite mer osminkat och det konceptet lider vi ju under. Därför är pensionerna så usla.

         Alfred Nobel skulle verkligen vrida sig i sin grav om han visste att den galningen fick hans ekonomipris.

         Kram!
         /Skvitt

         Gillad av 1 person

         • Läste ett uttalande från nån på Pensionsmyndigheten. Hon sa ungefär så här: ”Det är verkligen ett lyft för pensionärerna med den nya pensionen. Men sen är det ju en grupp på runt 750.000 pensionärer som inte alls kommer få någon höjning”.
          Det är den gruppen jag tillhör.
          Än så länge har jag s.k sjukersättning, eller sjukpension. Men då jag blir ålderspensionär kommer min pension bli ÄNNU sämre.

          Kram
          Kao

          Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s