Dra dina egna slutsatser


Övertid

 

blev väl för dyrt

Vinst går före liv? Men vart går denna vinst i ett företag som trots allt ägs av staten, Kommunförbundet och Landstingsförbundet?

SOS Alarm

 

Till AB:s artikel.

2 tankar om “Dra dina egna slutsatser

 1. De hade utlokaliserat sin alarmcentral till Estland för där var lönekostnaden lägre. Problemet var att de saknade lokalkännedom i Sverige och kunde ofta inte hitta adressen dit räddningstjänsten skulle. Jag vet inte om de har återlokaliserat centralen till Sverige.

  Jag blir så förbannad. Politikerna ska se till att dra in de skatter som behövs för att landets funktioner ska fungera. Sossarna började med att sänka skatterna och sen kom Alliansen med sitt åttaåriga dråpslag mot landets finanser. Och det lär vi få leva på för om sossarna skulle börja höja skatterna igen (lite har de faktiskt gjort åt rätt håll, men det räcker inte) så vinner Alliansen tillbaka regeringsmakten. Och sen faller väl snart Sverige ned på en nivå som gör det fördelaktigt att emigrera till Somalia. 😦

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 2. Otroligt! Men så går det till. Antagligen oftare än vad som framkommer i pressen. Tänker på den skjutne som fick höra att han skulle uppföra sej ordentligt i samtalet med SOS. Man baxnar!

  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s