Dessa djävla bedragare


Nu igen!

 

De flesta låter sig icke luras

Om jag hade varit Teliakund hade det inte hjälpt. Jag vet ju att Telia aldrig skulle skickat ett dylikt mail. Det är bedrägeri och inget annat. Men spammar man ut hundratusentals mail av detta slag så är det tillräckligt många som går på det för att det ska lönas sig. Bedrägeriförsök igen

Bedragare är hänsynslösa. De utnyttjar godtrogna människor med liten Internetvana och kanske litet förstånd. De är fullständigt hjärtlösa, saknar skuld- och skamkänslor och har inget samvete. De är med andra ord psykopater eller har starka psykopatiska drag. Och polisen tycker det är för krångligt att spåra dem, så verksamheten är riskfri.

Må de brinna i det eviga Gehenna!

4 tankar om “Dessa djävla bedragare

  • Alla har väl inte hjärnkoll och så blir de så glada att de ska få tillbaka ett antal hundralappar att de utan att tänka efter genast och impulsivt klickar på länken.
   Vad som händer om man gör det vet jag inte eftersom jag själv inte klickade. Men man ska väl fylla i sina bankuppgifter och sen är det kört.

   Ja, det är fult. Djävligt fult.
   Få går på det, men det räcker ju om några procent gör det så blir det klirr i kassan när deras konton töms.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Tyvärr är det ju, med dagens lama ansträngningar att komma åt dessa typer och alldeles för låga straff om man ändå gör det. Så det blir lönsamt att fortsätta. Att så få åker fast för uppenbara bedrägerier är för jävligt.
    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s