Om köpta läkare


Kao

 

en bloggvän till mig

I ett inlägg skriver hon om köpta läkare. Läs det!

Kao - Köpta läkare

På detta utmärkta inlägg kommenterade jag:

”Det har kommit många antipsykotiska mediciner de senaste tio åren. Gemensamt för dem är att de kostar i snitt över hundra gånger mera än de gamla preparaten och har sämre effekt. Men de är populärt att ordinera dem!

Zyprexa blev ett tag en storsäljare, men det var relativt billigt. Det näst värsta med det preparatet är att väldigt många patienter blir överviktiga. Men det allra värsta är att väldigt många patienter utvecklarirreversibel diabetes!

Det finns många patienter vars behandling med de nya preparaten kostar10.000 kronor i veckan, trots att bättre resultat kan uppnås till en kostnad av 30 kronor, till exempel med Cisordinol och Haldol!

Sedan avregleringen av apoteken kan man i dag inte längre få en prisuppgift i FASS. Därför kan jag inte styrka mina påståenden. Men att jag har rätt kan jag garantera och den som inte tror mig får väl kontrollera mina uppgifter med socialstyrelsen eller bara ringa vilken psykiatrisk klinik som helst och fråga vad de får betala för de olika preparaten.”

26 tankar om “Om köpta läkare

 1. I mitt inlägg i frågan fick jag äntligen ur mej det jag tidigare berättade för dej; om min korta tid på internposten på ett sjukhus.
  Bra att du också tog upp det här.

  Kram
  Kao

  Gilla

       • Om du läser AB nyheter på webben idag så kan du se vilken man jag menade som var mest lik fantombilden på Palmes mördare = den sydafrikanske spionen Eugen de Kock och jag har hela tiden trott att det var han som mördade Palme. Om han fick hjälp av några poliser eller ej ska jag låta vara osagt.
        Titta särskilt på bilden då han iförd keps går igenom en gate på Arlanda. Några timmar efter mordet.
        http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22281627.ab

        Gilla

        • 1996 visades denna tysk-franska samproduktion för miljontals tittare på kontinenten. Men varken SVT eller TV4 har velat visa den.
         Filmen nominerades till bästa TV-dokumentär 1996.
         Sven Anér organiserade en offentlig visning, där både Carl Lidbom och Jan Guillou lär ha smitit in utan att betala.

         Du måste se den! Det är nästan en timmes film, men mer än sevärd.

         Läs också här: http://www.proletaren.se/inrikes-ovrigt/nya-bevis-morklaggningen-av-polissparet

         Och här: http://www.kommunistiskapartiet.org/bilder-filer/broschyrer-bocker/vitbok_polissparet.pdf

         Kram!
         /Skvitt

         Gilla

          • Javisst är den det. Men just den personen som fällde de dödande skotten kan mycket väl vara DeKock. En sammansvärjning av högerextremister, alltså.

           Kao

           Gilla

          • Ja. Det är för många ”tillfälligheter” för att det ska vara godtagbart som trovärdig förklaring att det inte handlade om mordet – att det fanns så många poliser och walkie talkies i omlopp, men att allt strulades bort. En äkta mörkläggning.
           Kao

           Gilla

          • Det vill jag låta vara osagt, från min horisont. Men att det var skumma saker som skedde inom de, under natten, tjänstgörande polispatrullerna, är ju glasklart. Eller klantade de sej extra just den kvällen? det tror inte heller jag. Allt var planlagt och man slog till vid rätt tillfälle.
           Mordet på Palme har förstört oerhört mycket för Sverige.

           Kao

           Gilla

          • Hur tror du det kom sig att Hans Holmér fick hållas? Han hade ju inte ens formell rätt att leda mordutredningen! Men han hade S-ledningens fulla förtroende och uppbackning.

           Att han medvetet förstörde utredningen så den aldrig nådde resultat torde väl stå bortom varje tvivel.

           /Skvitt

           Gilla

          • Hela Holmers gangster-amerikanska utseende och hans blick fick väl de mindre vetande politikerna att falla för hans utsrålning. Som jag aldrig begrep var den satt. Måste varit på ett ställe där solen aldrig skiner…
           😦

           Kram
           Kao

           Gilla

          • Hans Holmér hade för att bara vara länspolismästare osedvanligt goda kontakter med kärnan inom S. I den kärnan fanns vissa som hyste stort missnöje med Palme och det var den kärnan som tog över makten i partiet och såg till att det kom till ett paradigmskifte efter honom.

           Jag är tveksam till om Ingvar Carlsson tillhörde den krets inom partiet som verkligen ville röja Palme ur vägen, men däremot kan jag tänka mig att Carl Lidbom var en av dem och antagligen också Kjell Olof Feldt.

           Är det så konstigt i så fall att Hans Holmér fick uppdraget att sopa igen spåren, särskilt som han hade satt samman den grupp av nazistsympatiserande poliser som kom att kallas ”Baseball-ligan”?

           Just dessa nassepoliser tjänstgjorde i Stockholms innerstad på mordkvällen. Han som satt i sambandscentralen arbetade aldrig annars där och han hade bytt pass för att kunna vara i tjänst och han satte sig alltså på den allra viktigaste posten just den natten. Och han skickade inte ut det larm som enligt regelverket vid mord ska nå alla poliser i hela Stockholm och han fördröjde rikslarmet.
           Så vitt jag vet har ingen utredning gjorts kring hans eventuella och enligt mig sannolika inblandning i mordet.

           Det kryllade av dessa nassepoliser i Stockholms innerstad den här kvällen och det var dessa poliser som sågs med walkie-talkie på mordnatten, allt medan Hans Holmer bevisligen lögnaktigt påstod att han var i Dalarna. Var han egentligen befann sig har så vitt jag vet ännu inte framkommit, men mina misstankar är att han figurerade i bakgrunden och höll i trådarna.

           Sannolikt var mördaren en svensk polis, tillhörande A-turen, det vill säga den av Hans Holmér efter all kritik ombildade så kallade ”Baseball-ligan”. Enligt en kvinna som såg honom inte långt från mordplatsen och kände igen honom, dock utan att veta hans namn, sa han i walkie-talkien ”Jag är igenkänd!” Kvinnan hör att han får svaret ”Gör det det du ska göra”. Strax efter föll skotten!

           Frågan är om mordet utfördes i samarbete med främmande makt. Det håller jag, som bekant, inte för uteslutet. CIA är bra på att planera sådana här attentat.

           Att Palme skulle åka till Moskva var känt sedan ett tag, men mordplanerna hade antagligen tagit form redan innan det mötet hade bestämts. Kanske påskyndades mordet för att sätta stopp för det mötet, men det är ren spekulation.

           Hur som helst är jag helt övertygad om att Hans Holmér visste vem mördaren var och hela ”utredningen” kom att handla om att sopa igen spåren. Betänk också att Hans Holmér inte hade den ställning som formellt krävdes för att utreda mordet. Frågan blir då varför han kunde ta på sig det ansvaret utan att någon krävde att det skulle gå rätt till!

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Det finns många frågor men inte alls tillfredsställande med svar. Holm’er kunde inte bevisa att han var i Dalarna, som han sa. Ingen hade sett honom där. Varken på hotell eller någon annanstans.
           Jag kan inte heller tänka mej att Ingvar Carlsson hade något med mordet på Palme att göra, men det fanns andra, varav du har nämnt ett par stycken.
           Men jag tror att sanningen kommer fram så småningom. Det brukar den göra.

           Kao

           Gilla

          • Vi får nog vänta så länge vi lever och lite till på den saken. I vart fall om det ska komma från officiella källor eller från välmeriterad forskning.

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s