Fegt, skruvat och kriminellt


Ett slag för Sven

 

Hans blogg gillar jag

Sven om Brysselterrorismen

I ett av hans senaste inlägg tar han upp terrorismen och det som skedde i Bryssel och han skriver inledningsvis: ”Återigen har hjärntvättade terrorister utan medmänskliga känslor slagit till. På senaste tiden är det t.ex. Turkiet som drabbats. I dag är det Bryssel som drabbats. Tyvärr händer detta runt om i världen, och ingen kan heller garantera någon säkerhet.”

Resten läser ni här.

Det som skedde i Bryssel och det som har skett massor med gånger på en massa andra ställen är fega attacker mot oskyldiga människor som aldrig kan förlåtas. Vi är ju rörarande överens om det.

I länken ovan kan ni läsa min kommentar, men även här:

”Det är för djävligt det som har skett. Men precis det som skedde nu senast i Bryssel sker ju gång efter annan och varje dag i vissa delar av världen utan att vi i västvärlden bryr oss lika mycket. Det blir bara en notis i tidningen numera.

Rätta mig om jag har fel, men jag är övertygad om att det är USA som har skapat denna terrorism.
-> -> När Sovjetunionen föll var det någon höjdare i USA (minns tyvärr inte vem) som sa att nästa stora krig är kriget mot terrorismen, ett krig som kanske inte tar slut i vår tid och kan komma att kräva kärnvapen. Hur kunde han spå det? Då hade vi ingen terrorism värd namnet om man jämför. Det förekom bara enstaka flygplanskapningar på den tiden.
Att komma med en sådan förutsägelse tycker jag tyder på att man redan hade planerat för vad som skulle komma!

Sen kom ju attentaten mot WTC och Pentagon 2001. De flesta tror att det var Muhammed Atta och hans gäng som låg bakom, men det måste ha varit någon amerikansk underrättelsetjänst som fixade det. Ett av de starkaste bevisen för det inte stämmer med den officiella förklaringen är ju WTC 7.

För första och hittills enda gången i historien faller byggnader med stålskelett rakt ned på grund av brand(?) och det på samma dag! Hundratals ingenjörer har sagt att det är omöjligt!

Tre skyskrapor faller precis rakt ned! Det är egentligt omöjligt att de faller rakt ned, men visst kan det ”omöjliga” ske en gång, men inte tre gånger! Det rimliga hade varit att de hade tippat åt något håll, men det gjorde de inte. Alltså måste de ha sprängts av experter! Och att aptera sprängmedel så exakt och utlösa dem så exakt att byggnaderna faller precis rakt ned kräver månader av förberedelser. Därmed faller den officiella förklaringen med terrorister som flyger plan in i WTC 1 och 2 och den förklaringen ger inget svar på varför WTC 7 föll! Och att WTC 7 föll förbigås således med tystnad!

Det krävs en annan förklaring!
http://data3.blog.de/media/038/2235038_4820be4b7f_d.pdf

Så hur ska man förstå terrorismen och varför den har uppstått?

Jag menar att de som har den reella makten i USA tjänar på en utbredd terrorism på många sätt.
Ett sätt är att med terrorism kunde USA skapa, och har skapat, ett övervakningssamhälle i hela västvärlden som annars hade varit helt omöjligt att få gehör för.
Ett annat är att med terrorismen har USA skapat sig en anledning att öka sitt inflytande, främst i oljerika stater, genom att störta legitima regimer utan att få på tafsen av omvärlden. Istället har ju nästan alla länder och FN ställt sig bakom USA:s interventioner.

Vi kan också se att när USA ”bekämpat” terrorismen så har den bara vuxit. I Syrien skulle USA bekämpa Daesh (IS), men under 5 år ökade Daesh istället sin styrka. Men så blandade sig Ryssland i saken och på bara 5 månader slog de tillbaka terroristerna så till den milda grad att de ansåg sig ha fullgjort sin mission och drog sig ur. I vart fall tills vidare. Det kan ju hända de kommer tillbaka om det skulle behövas.

Ryssland fick kritik för att de gick in i Syrien. Men då måste påpekas att Ryssland blev inbjudet av al-Assad för att hjälpa honom, men det blev inte USA! Och USA stödde rebellerna, som du säkert vet, i avsikt att störta al-Assad. Med vilken rätt? Och med vilken rätt störtade man och mördade Hussein och Gadaffi?

I Afghanistan stödde USA den regeringsfientliga terrorismen och det var då man byggde upp och lade grunden till den terrorism vi ser i dag! Jag tycker inte man kan blunda för den saken. Särskilt inte om man betänker att Usama bin Laden värvades av CIA! Att man sen avrättade honom och dumpade honom i havet är en helt annan sak, som bara bevisar att USA saknar all heder och värdighet, samt är ett land vars regeringar det aldrig går att lita på.

#

När nu terrorismen slår till även i Europa så menar jag att vi måste hålla USA ansvarig för detta! Håller du med?”

Jag har en tanke jag vill pröva

Jag menar att religion är av ondo. Den bygger på tro. Den förnekar vetenskap och den förblindar människor. Men den ger oss vissa moraliska rättesnören, vilket inte kan förnekas.

Dessa rättesnören kan vara goda, men också rakt motsatt. Islam har rättesnören som i vissa fall i högsta grad är onda. Men då måste man komma ihåg att islam inte är en enhetlig religion. Den har många företrädare och uttolkare, imamer. Och vissa imamer tolkar islam på ett synnerligen ålderdomligt och orättfärdigt sätt. Vi känner till sharialagarna. Vi vet att de lägger sig i människors privatliv, sexuella läggning och folks privata tro. Och värst av de värsta av alla är de som styr terroriströrelsen som de flesta muslimer faktiskt tar avstånd ifrån, Daesh, det som också kallas Islamiska staten, IS. De ställer ett ultimatum: konvertera till islam eller dö!

Islam FoF

Man kan inte bomba bort en idé, som Henrik Höjer skriver i Forskning och framsteg nummer 3/2016. Alltså krävs det något annat.

Alla människor har förvisso rätt att vara vidskepliga och tro på vad fan de vill och ha en tro som strider mot vetenskap. Alla människor har även i en modern tid rätt att tro på både en och tusen gudar om de så vill. Men de får ta mig fan aldrig tvinga på andra sina egna ockulta tankar, perverterade tro och ogudaktiga levnadsregler (i guds namn) och medeltida ojämlika villkor. Men det är just det som många med den islamiska tron faktiskt gör. Vi kan inte blunda för att det är så!

Låt mig nu presentera en tanke

Med risken att komma att betraktas som en i gänget bland Sverigedemokrater, rasister, fascister, nazister och alla andra främlingsfientliga idioter (vilket alla som läser mig regelbundet vet att jag tar starkt avstånd ifrån) vill jag ändå påstå följande:

Givetvis är de allra flesta muslimer goda människor, men de föder tyvärr alltför många onda idioter, såsom de som nu senast begick en fasansfull terrorhandling i Bryssel och var dag begår samma typ av ondskefulla attentat i många andra länder där de sprider ond bråd död, lemlästar människor och skapar en outhärdlig osäkerhet. Mot den bakgrunden vill jag helst se att vi i Sverige stänger ned alla moskéer därför att de är de mötesplatser där det lilla fåtal av muslimerna som kan tänkas begå terrorhandlingar träffas och odlar sina galna förödande idéer. Och faktum är att varje muslimsk familj kan föda ett barn som blir en terrorist. Så är det tyvärr. Och just därför ska inte vårt samhälle uppmuntra islamism. Vi måste istället stänga ned alla moskéer.

Det här var tankar på min kammare

På något vis känner jag att jag kan ha fel. Men hur?

Såldes vill jag ha respons. Säg vad du tycker! Varför har jag fel? Du är hjärtligt välkommen med dina synpunkter, käre läsare.

 

13 tankar om “Fegt, skruvat och kriminellt

  1. Intressant. Du är helt klart inne på rätt spår.
    Terrorismen är oerhört lönsam för vissa. Bl.a för dem som skapade den.
    Ska skriva lite själv om det idag, hade jag tänkt.
    Kram
    Kao

    Gilla

  2. Pingback: Terroristernas grogrund – eaqhan

  3. Ett problem kan vara att du trampar hyggligt folk på tårna och förbättrar propagandaläget för de riktigt elaka figurerna. ”Titta vad de onda kristna gör mot oss stackars muslimer, nu måste vi slå tillbaka!”

    Det har varit en del bråk där muslimer i den pågående migrantströmmen har gett sig på kristna. De borde förpassas ur riket med en väldig fart, för det är knappast troligt att de kommer att uppföra sig bättre längre fram.

    Utländsk (läs: oljearabisk) finansiering av moskéer borde dock stoppas, för det är på den vägen som de värsta varianterna av islam prånglas ut.

    Gillad av 1 person

      • Det är ju inte byggnaden som är det viktiga, utan vad som händer därinne. Om inåtvända stillsamma sufier sitter där och mediterar är det harmlöst. Är det däremot fråga om islamist-värstingar betalda av oljestaterna på Arabiska halvön är det en annan sak. Möjligen kan detta lösas på sikt genom att Saudiarabien får allt sämre ekonomi och inte har råd att betala sin propaganda längre, men det kanske bör ageras tidigare? Och talar vi om att agera mot Saudi så ligger problemet mindre därnere och mer i Europa och Amerika, med kapitalister som så gärna vill fortsätta göra affärer därnere och därför beordrar våra politiker att inte störa araberna med krav som de inte gillar.

        Gillad av 1 person

Lämna en kommentar