Breaking news


I dag kan Skvitt avslöja

 

en massa sanningar om sånt som varit hemligt

Genom mina olika insatta källor och stora kontaktnät inom den makthavande eliten avslöjar jag nu följande tills idag hemliga fakta som jag hela tiden har insett. Men nu är det bevisat, alltså.

Läs och ta del!

  1. Obama har i en hemlig begäran om utredning av vilka som låg bakom attackerna den elfte september 2001 fått fram att att det var en CIA-operation för att USA skulle få en anledning att destabilisera länder med rika oljetillgångar. Idén kom från Haliburton som sponsrade George Bush valkampanj.
  2. Jimmie Åkesson erkänner att han gillar Adolf Hitlers politik och i tidningen Fib Aktuellts intervju med honom avslöjar han att han hellre än att ligga med sin fru masturberar till porträttet av Göring.
  3. Anna Maria Kinberg Batra erkänner att hon ser upp till Fredrik Reinfeldt för hans närmast, som hon säger, ”perversa intresse av att krossa de som redan ligger, arbetslösa och långtidssjukskrivna”, för att istället frigöra skattemedel till de redan rika genom t. ex. ROT- och RUT-avdrag och genom att sänka gruvföretagens statliga skatt från 50% till o,2%.
  4. Svenska media, Aftonbladet, Expressen, SVT, Dagens Nyheter med flera avslöjar att de tar direktiv från Svenskt näringsliv när det handlar om svenska nyheter och i utrikes dito av CIA.Nyheter 1 april.jpg
  5. Polisen erkänner att kåren i huvudsak och med få undantag sympatiserar med de högerextrema och därför hellre griper demokratiska demonstranter än nazisterna.
  6. SÄPO erkänner att de fejkar vekligheten och påstår att vänstern är ett större hot än ultrahögern.
  7. Carl XVI Gustaf berättar i Fib Aktuellt om sina sexklubbsbesök och umgänget med den svenska kriminella maffian.
  8. Bankerna avslöjar att pengarna som vi använder skapas av dem själva helt ur intet och det gör dem så förbannat mäktiga att de kan styra alla länders politik.
  9. EU:s politiker erkänner att de inte ids läsa det finstilta i TTIP-dokumentet och överväger att skriva under på att företag kan stämma stater om de går miste om förväntad profit.
  10. Västvärldens ledande politiker råkade försäga sig. ”Vår politik går ut på att med nya metoder behålla vår kontroll över våra gamla kolonier i Afrika. Därför håller vi korrupta regimer under armarna”.

Läs mer här.

2 tankar om “Breaking news

  1. Pingback: I går 1:a april – eaqhan

Lämna en kommentar