Rekommenderat från bloggvärlden


Inlägg i aktuella ämnen

 

Två bra och flitiga bloggare uppmärksammas

Och Skvitt säger sitt, dessutom.

Lanestrand o Alvebrand

Citat från Lanestrands inlägg: ”Kaplan skulle med sina bevittnat mångåriga kontakter med extrema islamistorganisationer och turkiska fascistiska ledare aldrig getts en plats i regeringen. // Det behöver väl inte sägas. Men statsråd har fått avgå för bagateller i jämförelse med det Kaplan har lagt till sina meriter.” Skvitt håller helt med. Läs hela inlägget.

”Turken vaknar! De armeniska hundarna bör akta sig. Död åt de armeniska hundarna!” Det sa Barbaros Leylani, vice ordförande för Turkiska riksförbundet, i ett tal på Sergels torg helt nyligen. Han har sedan bett om ursäkt och försökt att bortförklara det med att han bara råkade säga det, men utan att mena det. Hjärnsläpp kan det förvisso ha varit, vilket i så fall skulle bestå i att hans hat blockerade hans perceptionsförmåga så han glömde bort att han inte talade internt på Turkiska riksförbundets eget möte.

”Armenien har i årtionden kämpat för att massdödandet av armenier i Osmanska riket, som inleddes i april 1915, ska erkännas som ett folkmord. Men Turkiet, Osmanska rikets efterföljare, har vägrat och reagerar kraftigt på länder som officiellt betecknar massakern som folkmord.” / EXPRESSEN

Armeniska folkmordet – Populär Historia

Denne rasist, som uttalar sig på precis samma sätt som Hitler gjorde om vissa folkgrupper, och Kaplan är tydligen ”raskamrater” tillsammans med Ilhan Sentürk. ”Den senare är svensk ordförande för den turkiska högerextrema organisationen Grå vargarna.” /AFTONBLADET

”… förklaring om vad det är för organisation som är verksam i Sverige och som tydligen även har band till statsrådet Mehmet Kaplan. Aktuellt Fokus har kikat närmare på Grå Vargarna och deras mest uppmärksammade aktiviteter de senaste åren.” Läs det här.

Nu till Björn Alvebrands inlägg

Det inlägget kan också varmt rekommenderas. Personligen nöjer jag mig med att kommentera det med en bild:

Alvebrand - kärnor

6 tankar om “Rekommenderat från bloggvärlden

     • Ett miljöparti borde kunna driva sina frågor utan att irritera och försvåra folks vardag. Man borde driva en ny stor fråga: ta tag i nedskräpningen i .Sverige genom att trycka på att skolan borde lära ut att man inte skräpar ner. Att ha större koll på företag som gör miljöutsläpp och trycka på för högre straff för företag som släpper ut en massa skit. DET är miljöpartiets uppgift – om de nu ska kalla sej miljöparti.
      Detta är bara lite av vad jag tycker att MP ska syssla med.

      Kram
      Kao

      Gilla

      • Visst!

       Och en sak som oroar mig är all plast i haven.

       När jag hade kajak var det lätt att gå iland på småöar. Jag gjorde det ofta för att käka och vila mig.
       Då brukade jag samla ihop så mycket skräp jag kunde och letade upp en gräsyta bland alla klippor och så gjorde jag en brasa av alltsammans.

       Men det var så förbannat mycket skräp så det gjorde ju knappast varken till eller ifrån ändå, men ändå något.

       Klipphällar ska man inte elda på. De spricker och förstörs.

       Man behöver inte vara miljöpartist, det funkar bättre om man är kommunist! Fast i de gamla öststaterna behövdes säkert ett starkt miljöparti 😉
       Där hade man ju glömt bort vad kommunism är 😦

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s