Lyssna på Svarenbrandt!


Nu är han död

 

omkommen i en lägenhetsbrand i går

Man ska ju inte tala illa om de döda, brukar det sägas. Det ska jag inte göra heller om denne fullblodspsykopat. Faktum är att han, liksom alla andra psykopater, är stolta över sin psykopati. De vill aldrig vara något annat än psykopater och de känner sig hedrade om man säger att de är psykopater. Men ska inte säga det till dem inför andra som inte vet det och som inte ska veta om det. Då kan de fly förbannade, fast det är egentligen aldrig äkta ilska utan bara rent teaterspel.

Mer att läsa om psykopati finns på FÖRSTÅ PSYKOPATI, Sveriges främsta site för att förstå störningen.Svarten död-radio

När man lyssnar på ”Svarten” i dokumentären från P3 ska man lyssna mycket uppmärksamt. Endast då hör man verkligen vad det är för sorts personlighetsstörning som döljer sig bakom orden, ett ofullständigt utvecklat känsloliv, ingen äkta medkänsla, avsaknad av skuld- och skamkänslor och ett stort ego som han inte kan dölja. Och ett ointresse att tala sanning.

Det är inte Skvitt som påstår att han är psykopat. Det har de flesta psykologer redan bekräftat och i det här fallet är det så uppenbart så till och med jag klarar att ställa den diagnosen.

Trots alla fängelseår var han säkert nöjd med sitt liv. Psykopater tar det mesta med jämnmod. Nu får vi hoppas att vilar i frid.

Wikipedia

 

8 tankar om “Lyssna på Svarenbrandt!

 1. Det var inte helt oväntat att han skulle dö på ett ”onormalt” sätt. Som just mordbrand/brand eller att bli skjuten eller liknande. Men må han vila i frid ändå. Det önskar jag alla människor.
  (Jag och min dotter var på KRIS på julfest för ca 10 år sen. Då var Svartenbrandt också där.)
  Kao

  Gilla

   • Han smög omkring runt borden med en papperstallrik i näven, sträckte sej fram och tog vindruvor. Böjde tallriken så det inte skulle synas – som om han stal – men det hade han ju inte behövt tycka. Allt var ju gratis, alkoholfritt och väldigt trevligt. Han såg sej över axeln, var vaksam. Vilket han inte behövt göra. Men det var väl av gammal vana.
    Kao

    Gilla

 2. Ja, vad ska man säga mer än att det var väntat att han skulle få en våldsam död – förr eller senare. Många har nog ”velat åt honom” under årens lopp . Det som hände honom i lägenheten rubriceras som mordbrand.
  Kram! / Rozie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s