Polisen stödjer nazisterna


Nazismen

 

är ju något som ska ligga på den mest illaluktande soptippen

Där hör den hemma!

Att alls kommentera nazismen borde vara otidsenligt eftersom en sådan sjuk ideologi borde ha spelat ut sin historiska roll. En värre ideologi lär väl förhoppningsvis aldrig mer uppstå på denna jord.

Ja, så hoppas vi ju!

Men!

Ändå tillåter polisen detta avskum att demonstrera på arbetarklassens egen heliga dag, första maj. Det visar ju var polisen har sina sympatier! Nazister 1sta maj 2016.2

 

13 tankar om “Polisen stödjer nazisterna

 1. Pingback: De är få – eaqhan

 2. Pingback: Skvitt tänker tillbaka – eaqhan

 3. Pingback: Kommer jag inte … – eaqhan

 4. Nazister och fascister är ett hot mot samhället och det MÅSTE finnas lagrum att förbjuda såna rörelser. Eller också får man skapa en sån lag. Som de gör i Tyskland nu. Lagberedningen behöver syssla med nåt riktigt samhällsnyttigt nån gång – och nu har de chansen ;-). Bara någon vettig politiker ser detta på största allvar och motionerar om en lagändring så kan den nya lagen snart vara här.
  Men finns viljan? Eller är man som vanligt överdrivet försiktig (rädd)?
  Kram
  Kao

  Gilla

 5. Några regler för när du har en tillställning på allmän plats:

  1. På allmän plats är alla välkomna, om inte måste du ha tillstånd att sätta upp avspärrningar och ha betalda, godkända vakter.
  
2. På allmän plats gäller fri rörlighet, vill du inskränka den fria rörligheten är det en annan sorts tillställning.

  3. På allmän plats är yttrandefriheten total, även de som inte delar din åsikt får yttra sig på allmän plats.

  I Sverige är det bara nazister, rasister och andra främlingsfientliga element som på sina demonstrationer får, gratis, avspärrning av det allmänna rummet. Bara nazister och rasister får poliser som personliga entrevärdar som sållar din tillställning i önskvärda respektive icke önskvärda deltagare. Du får även poliser som täpper till truten på och släpar bort varje demonstrationsdeltagare som nyttjar sin yttrandefrihet till att säga emot dig.

  I åratal har polisen regelmässigt kränkt folkflertalets till nazisters fördel. De har lotsat och med häpnadsväckande mycket våld hjälpt nazisterna att stärka sin position till den nivå den är idag. Om polisen låtit yttrandefrihet och rörelsefrihet i det offentliga rummet gälla, hade det inte funnits några nazister på gatorna, de hade inte stått och vrålat ut hot emot större delen av världens befolkning. Om polisen inte under årens lopp använt massor med våld för att slå ned yttrandefrihet, hade Sverige sett annorlunda ut.

  Gillad av 2 personer

   • Under 20 år har polisen lotsat nazisterna ända in i riksdagen, med fasansfullt mycket våld, helt utan stöd i lagen. Det måste få ett slut!

    Gilla

     • Som jag brukar säga om hur okontroversiellt det är att slå sönder nazistisk organisering med statsmakten:

      Att vara nazist är att utgöra ett hot emot större delen av världens befolkning. Att tala för nazismen är att uttala ett hot emot större delen av världens befolkning. Att organisera sig som nazist är att agera på det hotet.

      Inte mer kontroversiellt än att slå sönder en pedofilring.

      Gillad av 1 person

 6. Sant. För om man inte har judar eller flyktingar/invandrare att skylla sina egna tillkortakommanden på så hittar man strax en ny grupp att ge sej på.
  Kram
  Kao

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s