Redan som sädescell valde jag att bli man


sVarför?

 

Svaret är givet!

När jag tänker på hur det är att vara kvinna blir jag förskräckt! Bara tanken på att någon ska ligga över mig och frusta och lukta svett. Men det är det minst avskräckande. Värre är vad man som kvinna kan råka ut för, särskilt om man är född i vissa andra ”kulturer.

Kvinnomord.jpg

Något så avskyvärt kan knappast överträffas. Men det gick ju ändå ganska fort. Annat är det med kvinnor som utsätts för galningar som hotar dem år ut och år in, misshandlar dem och hotar att döda dem tills de till slut faktiskt gör det.

Men jag tänker även på kravet många kvinnor i andra kulturer har att underkasta sig mannen. Slöja, nikab och burka, till exempel. Eller varför inte nämna omskärelse av små flickebarn? Faktum är att den frågan har lägsta prioritet i vårt land, trots att det är en grov misshandel med livslånga konsekvenser och därför av humanitära skäl är förbjudet hos oss.

Ja, ni förstår.

Jag valde rätt. Jag valde att bli man. Jag valde också att inte bli en skithög till man. Jag valde att ställa mig på kvinnors sida, för deras rättigheter att få behandlas som män! Ja, alltså att få behandlas på samma sätt, om ni förstår hur jag menar.

12 tankar om “Redan som sädescell valde jag att bli man

 1. Hade jag kunnat välja om så hade jag velat fortsätta vara kvinna. Trots all skit som händer och har hänt både mej själv och mina medsystrar :-). Skulle absolut inte vilja vara man!
  ———–
  Jag läste också om detta i inlägget och jag skrev i någon kommentar igår vad jag vet och tycker hur t.ex indiska kvinnor blir behandlade, utifrån det vidriga i artikeln du visar här. Om brudbränningar och all övrig misshandel av kvinnor. Pakistan är inte långt efter.I själva verket händer det på de flesta platser i världen.

  Även här, har det ju visat sej, med tjejen Lotta. ”Om inte jag kan få dej så ska heller ingen annan ha dej”, verkar vara tankesättet hos de här galna männen. Varhelst i världen man än kollar. Hederskulturen förtrycker halva Jordens befolkning och för dessa s.k män är de en självklarhet att de ÄGER sin fru eller tilltänkta fru…..och därför begriper jag inte varför man daltar med grupperingar såsom PKK och kurderna. Klart de ska ha sitt land, men de måste ändra sitt stenålderstänk gällande kvinnor. De här männen skulle aldrig klara av sina liv om de inte hade dessa kvinnor som skötte allt åt dem.

  När även KVINNORNA, särskilt de äldre, står på männens sida i detta så blir man extra beklämd. Bort med all jäkla hederskultur!
  Kram// Kao

  Gilla

  • Världen vore bättre om man utrotade alla män utom mig 😉 ! Tänk så bra jag hade haft det med er kvinnor 😉 !

   Flabb, flabb! Och kram!
   /Skvitt (manschauvinisten)

   Gilla

   • En värld med bara kvinnor och ett labb med spermier som bara kan utvecklas till kvinnor, som man kan ta del av om och när man vill ha barn, kontrar jag med 😀
    Kram// Kao

    Gilla

      • Tack för tanken, men med tanke på att jag skulle betjäna cirka en halv miljard barnlängtande kvinnor så vore det ren tortyr.

       (Inte fler? Nä hälften av världens befolkning är ju män och de räknas ju bort. Sen har vi alla äldre kvinnor och alla barn som också räknas bort. Då tror jag vi hamnar på cirka en halv miljard.)

       Jag skulle behöva minst i alla fall en eller två medhjälpare 😉 , men du får gärna rekommendera mig när ni feminister äntligen tar över världen. 😉 . Jag ställer upp, som den feminist jag är, om det är så världen ska bli, 😉 bara jag slipper att betala underhåll.

       Kram!
       /Skvitt

       Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s