Våldtagen i Qatar


Hemskt

 

Särskilt i Qatar

Där det ju ju straffbart. Ja, alltså att bli våldtagen. Är kvinnan gift har hon ju begått äktenskapsbrott genom att låta sig bli våldtagen. Och i landet tillämpas sharialagar. Kanske kan en våldtagen kvinna bli stenad för sånt. Rätta mig om jag har fel!

Våldtagen i Qatar

 

Annonser

6 thoughts on “Våldtagen i Qatar

 1. Jag känner till att man ser på våldtäkt på det viset i vissa av sharialagar och emirer styrda länderna på främst Arabiska Halvön.
  Man baxnar!
  Som jag sagt tidigare: hur en kvinna än gör (eller inte gör) i den här typen av länder så blir allt hennes fel och hon blir den som straffas. Hela männens och familjernas s.k heder hänger på kvinnan. Det är vidrigt!

  // Kram / Kao

  Gilla

  • För några få år sedan mjukade man upp lagen om våldtäkt i Egypten på så vis att flickan kunde slippa straff ifall hon gifte sig med gärningsmannen!

   Hej, hej, säger jag bara! Här kommer en förbannat söt liten femtonåring som jag på äldre dar vill ha, så jag våldtar henne så hon gifter sig med mig, gubbsjuk som jag ju är!

   Hej, hej, säger jag bara! Mannens värld! Tack älskade Muhammed!

   Kvinnan ska bara vara ett behag för oss goa män och sen hålla käften! Så är det bra med det! Så nu flyttar jag till Qatar eller till Egypten där en man får vara en man och en kvinna vet sin plats, ska du veta! Adjöss Sverige där män bara ska vika sig för feministernas diktatur!

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s