Amatörpresidenten


Donald

 

Trump så klart

Det är väl inte så mycket att säga egentligen. Men visst framstår han som en virrig amatör på posten. Virrig för att han bygger sin världsbild på media samtidigt som han säger att media ljuger.

Så nu hade han tittat på FOX News och plötsligt visste han vad som hände i Sverige.

”Under ett tal i Florida i natt pratade Donald Trump bland annat om säkerhet och nämnde att något hände i Sverige under fredagskvällen.

Nu frågar sig världens nyhetsmedier vad Trump egentligen menade.Även UD ställer sig frågande till uttalandet.” / EXPRESSEN

Trump - Sverige - media.jpg

Sveriges svar till Trump i natt – direkt på Twitter

”Vi hoppas bara att han inte får in oss i något krig”

Det enda goda med Trump som jag har kunnat komma på är att han vill ha en god relation med Ryssland och han vill framför allt styra USA och inte världen. Får man tro det så bådar det ju gott. Men man vet ju inte. Han är ju helt oförutsägbar och en riktig amatör på posten som världens mäktigaste man.

5 tankar om “Amatörpresidenten

 1. Fast han hade nog en spåkula då det hände ju en hel del i Rinkeby igår och en moské fick ju fyr också.
  Det skjuts ju en hel del numera. Typ nästan varje dag.
  Jag har kunder som är poliser och de säger att det finns ställen de inte åker ut.
  För övrigt gillar jag inte alls Trump och hans vansinne.

  Gilla

   • Det är det, men det är tio gånger större land också.
    Jag såg nyligen en statistik om hur många sjuksängar set finns i sjukhus per 100 tusen invånare.
    Sorgligt är att Sverige står sist med 254 sängar bland unionens 24 länder. De första tre länderna är Tyskland, Lettland och Bulgarien.
    Men det skrevs inget om i svensk media. Skämmigt när man spenderat så mycket på Karolinska och känns som en fuskskrytbygge mest. Medan folk får ligga på korridorer. Och så var det redan för 12 år sen när jag själv hamnade på akuten och fick ligga på korridoren utan vatten utan mat och när jag frågade efter det fick jag veta att det finns i automaten runt hörnet, när jag var så dålig att jag inte orkade gå. Och inte har det blivit bättre sen dess.
    Politiker är idag för att se till sina egna intressen. Hitta på saker för att folk ska vara tvungna att byta ut saker som egentligen inte är fel på. Som nu senast min kort avläsare för att många kortavläsare kommer inte längre vara godkända och fungera om en månad. Naturligtvis med sämre villkor än innan fast de försöker övertyga en att det är bättre villkor och allt för att skydda mig.
    Vem tjänade på att matmomsen sänktes förutom krögarns själva? Nu är restaurang maten är dyrare än innan momssänkningen. Och det var det redan tre månad senare i alla fall på den lunchrestaurangen där jag åt. När jag frågade varför fick jag svar att det är gör att råvarorna blev dyrare.
    Fast nu har jag avvikit väldigt mycket från ämnet. Förlåt. 😌

    Gilla

 2. Pingback: F´låt, herr president, men … | Se Eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s