Snart? åldras vi inte


Ungdomens källa hittad

 

om vi ska tro forskare på Harvard

Det finns en molekyl som heter fått namnet NAD+. Den spelar en särskild roll när det gäller att reparera dnamolekylen. På så vis håller den kroppen ung. Lyckade försök har gjorts på möss. Läs mer.

Evigt ung.jpg

Tills vidare är jag lite skeptisk, men skulle det visa sig fungera så är ju frågan hur gammal man egentligen vill bli. Och tänk om medellivslängden skulla hamna kring 150 år, hur blir det då med jordens överbefolkning och resurshushållningen. Vi överutnyttjar ju redan jordens resurser. Ja, frågorna duggar på.

 

4 tankar om “Snart? åldras vi inte

  • Det var ju också en synpunkt 🙂 Men ska det ha någon betydelse egentligen? Jag menar, jag är för gammal för 20-åringar vare sig de är 20 eller 150 😉 Men frågan tål att tänka på ifall hon skulle vara 60 eller 160. Fast ser hon ut som 60 och är som 60 så spelar det kanske ingen roll med en faktisk ålder på det dubbla och mer.

   Om jag får uppleva detta och själv får ett sådant piller så skulle det vara gôtt att få bli 100, men känna mig som 20 i kroppen. Just att ha all den vigör man hade som ung skulle inte vara fel.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s