Islamofobi?


Nej

 

det handlar om vad som är rätt och fel

Och det handlar om att själv kunna se och höra. Och det jag ser och hör är tydligt nog. Islam står för förtryck, i första hand kvinnoförtryck. Var är alla kvinnliga imamer? Nej, just det!

En kvinnlig kollega till mig tog ett jobb i Saudiarabien. Det var tänkt hon skulle vara där i två år. Hon kom hem redan efter ett par månader. ”Jag stod inte ut. Jag hade rest tillbaka ännu snabbare om det hade varit möjligt!” Och, ska ni veta, det var inte värmen som tog kål på henne. Det var ett annat klimat som gjorde det! Gissa vilket!

Islamofobi - nej.jpg

(Länken i bilden)

För 1447 år sedan (på ett ungefär, man vet ju inte exakt) föddes Muhammed. Han dog 623. Alltså för 1394 år sedan. Han var analfabet. Efter hans död skrevs det ned vad man kunde minnas att han hade sagt. Och detta är ett rättesnöre för muslimerna! Som om inget har förändrats på nästan fjortonhundra år och när man inte ens vet exakt vad han verkligen sa (sic!)! Det är skrämmande att så många slaviskt följer detta ytterst osäkra manuskript. Det är inte islamofobi! Det är bara sund kritik!

Är islam den rätta läran?

Den frågan är ju särskilt svår att svara på eftersom varje imam är sin egen uttolkare av koranen, som man alltså inte vet ifall den stämmer överens med vad ”guds sändebud” har sagt! Hur kan då tusentals olika tolkningar vara ”den rätta läran” och när är man ”rättrogen” och inte? Det är alltså inte så konsigt att de hela tiden har ihjäl varandra för att de inte har den ”rätta tron” eftersom de lyssnar till ”fel” imam! Att därmed vara kritisk mot islam som sådan är inte fobi, det är sunt förnuft!

”Det finns ingen gud utom Gud och Muhammed är hans sändebud”

Detta är den muslimska trosbekännelsen. Och det som får mig att anse att muslimer är fullkomligt hjärntvättade är dels att de ber fem gånger dagligen, vilken en kristen som konverterat till islam framhöll som den stora fördelen, ”för då glömmer man inte sin tro och sin gud!” och dels att gud ska omnämnas i nästan varje mening. ”Tack gud!” ”Om gud vill!”, etc. etc. (ni har hört det till leda själva). Och är man hjärntvättad har man mist sitt förstånd. Den insikten gör mig inte till islamofob, den gör mig bara uppgiven inför en stor del av världens befolkning.

Förtrycket

Islam står för förtryck. Det finns ingen som kan förneka det utan att ljuga. Men du kan aldrig få en imam att erkänna det! Och är det något jag aldrig kan förlika mig med så är det förtryck av andra människor och medvetna lögner. Om det är islamofobi att inte kunna förlika sig med förtryck och lögnare, ja då är jag islamofob. Men jag vill hellre säga att jag strävar efter en bättre värld och i den världen finns ingen plats för islam.

https://eaqhan.wordpress.com/2017/04/06/obeivrade-frihetsberovanden-i-sverige/


Samlade länkar

8 tankar om “Islamofobi?

  1. Pingback: Den politiska kartan – eaqhan

  2. Pingback: Kvinna, linne och shorts = för lättklädd – eaqhan

  3. Pingback: Kanske Gud ändå finns – eaqhan

  4. Pingback: Islamsk lynchstämning – eaqhan

  5. Pingback: Släng en sten i skallen – eaqhan

  6. Pingback: Knappt någon tror väl på astrologi – eaqhan

Lämna en kommentar