Förundersökning mot Anders Borg


Misstänks för

 

sexuellt ofredande, olaga hot och eventuellt förolämpning

Det borde väl vara solklart. Han har ju erkänt. ”Jag bestämde mig att uppta en anmälan nu på morgonen efter att ha läst tidningarna, säger Kristoffer Samsing, stationsbefäl på Norrmalmspolisen” Mycket redigt gjort av stationsbefälet. ”Inga målsägande eller andra vittnen verkar ha trätt fram heller.” Läs mer i AFTONBLADET.

Min reflektion är att det kanske är mer accepterat bland överklassens kvinnor att kallas hora, eftersom ingen ännu har trätt fram. Och det är ju klart att om man bara har gift sig för pengarnas skull kanske det är ens självbild, vad vet jag?

Borg polisanmäld.jpg

”Anders Borg ska ha visat könet och kallat kvinnor ‘horor’ och ‘slampor’ på en fest. Han ska också ha klämt män i skrevet.

– På objektiva grunder är det ett sexuellt ofredande, säger åklagaren Zilla Hirsch till TT.”  / AFTONBLADET.

Ja, så vi får väl se ifall etablissemanget behandlar Anders Borg på samma sätt som annat slödder som kränker kvinnor och som då väcker normala människors avsky.

Anders Borg tafsade och visade könet –tokhyllas. Anders Borg hyllas som en hjälte efter att ha uppträtt illa på en fest.

Läs också Frida Söderlund som bland annat ställer frågan: ”Och hur lätt är det, att stå upp mot ett beteende som skadar, när förövaren direkt blir förlåten via en ursäkt på Facebook och sedan stöttas som ett offer av människor på sociala medier?”

A Borg FB-ursäkt

Det finns ingen anledning att ha överseende med Anders Borg. Vilka signaler sänder det i så fall till andra kvinnoförnedrande tafsare, blottare och våldtäktsmän?


Tidigare inlägg: Av barn och fyllehundar får man höra …

7 tankar om “Förundersökning mot Anders Borg

 1. Pingback: Polisens undanflykt – eaqhan

  • Munkavle? Kan inte komma på vad du tänker på.

   Asså! Klarar han detta utan dom, då måste det bli ett ramaskri för då är det ju fritt att skrika hora åt alla och att bara tafsa på åt alla håll, samt att blotta sig.
   Då kan vi ju, du och jag, ställa oss på torget och inför stadens flanörer skrika: ”kom hit alla horor och kolla för nu ska vi mäta vem som har den längsta!”

   Nä, allt annat än en fällande dom är uteslutet. En fällande dom måste det bli. Och med det straff gärningen är värd!

   /Skvitt

   Gilla

   • Häpp, du måste nog byta ”allt” mot ”inget” i näst sista meningen för att resonemanget skall gå ihop! Men jag tvivlar på att det går så långt som till rättsligt förfarande. Och vad kunde man tänka sig för straff? Kanske att syndaren ådöms att varje fredag kl 12.00-13.00 under en månads tid stå på Sergels torg med brallorna vid knäna och utsättas för mängdens spott och spe?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s