En gåta ännu efter 16 år


Vingarna höll

 

och skar genom stål istället för att falla ned för fasaden

Attackerna elfte september tjugohundraett formar än i dag stora delar av världspolitiken, men till och med vår egen vardag genom alla skärpta kontroller. Därför måste vi fortfarande söka sanningen kring vad som verkligen hände, vilka som låg bakom och varför.

Låt oss kika på flygplanens vingar. De skar märkligt nog som en het kniv i smör när de penetrerade fasaderna, husens bärande stomme av stål! Vi har sett det otaliga gånger när passagerarplanen kraschade in i WTC 1 och 2. Hur de filmerna har kommit till är en gåta. Något måste vara fake! Fysiken har sina lagar och de kommer man aldrig förbi!

Obrutna vingar 11-9-2001.jpg

De här skyskraporna kunde byggas tack vare ett starkt stålskelett. Och flygplansvingar byggs av lätt aluminium. Den svage får vika för den starke, så enkelt är det!

Obrutna vingar 11-9-2001 nr 2.jpg

Så frågan som ännu är obesvarad är varför vingarna inte omedelbart knäcktes och föll ned UTANFÖR fasaden.

Obrutna vingar 11-9-2001 nr 3.jpg

2:55 in i denna video ses tydligt hur grovt dimensionerat det bärande stålet var i WTC 1 och 2. Ingen flygplansvinge skär som en kniv i smör genom sådant stål!

Jag har inget svar på vad som träffade WTC 1 och 2. Jag har heller inget svar på hur filmerna har kommit till, men sorts manipulation måste föreligga. Det framgår av bilden nedan, som visar att planet är framför byggnaden bakom, men vingen är bakom byggnaden! Hur förklaras det? Se video. Filmen har visats i åtskilliga dokumentärer, men ingen har reagerat på detta.

WTC Vingen bakom.jpg

En sak vet jag; det var inga ordinarie trafikflygplan! Det kan det inte ha varit. Det var något annat. Och den officiella förklaringen är alltså inte sann. Myndigheterna ljuger, men varför ljuger de?

Den sista frågan kan kanske förklaras av det dokument som jag skrev ihop månaderna runt årsskiftet 2001-2002. Det håller än i dag! Läs det här!

Och vad fick WTC 7 att rasa? Det är ännu märkligare då denna byggnad aldrig träffades av något. Och det är nästan knäpptyst om denna tredje skyskrapas lika märkliga fria fall som ettan och tvåan. Se också denna märkliga video, varifrån bilden nedan är hämtad.

WTC 7 Före-rapport.jpg

Ett måste är att se är denna video, som ger ett bra svar på hur det egentligen gick till: CIA Agent Confesses On Deathbed: ‘We Blew Up WTC7 On 9 11’


Mycket mer läsning.

3 tankar om “En gåta ännu efter 16 år

 1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

 2. Det jag har svårt med är ju filmerna på själva planen. Men någon form av manipulation är det. Hur annars förklarar man vingspetsen som passerar BAKOM bakomvarande hus? Du får kolla videon och köra den fram och åter på lägsta hastighet så ser du det tydligt!

  Flygplanens konstruktionsmaterial är aluminium. Något annat har jag inte påstått.

  Skyskraporna bärs upp av ett stålskelett i fasaden. Hela fasaden är således inte av stål. Du ser resterna av detta skelett i första bilden. I bild två är skelettet inritat på teckningen. I bild tre ser du dimensionerna på detta skelett.

  Skyskrapor brukar inte kollapsa pga av eld. Och att falla precis lodrätt ner är bara ett sätt av tusen möjliga. Och det kräver speciella omständigheter. Det ställer stora krav på de som river byggnader med sprängmedel. Ett enda litet misstag och de välter i fallet. Men just denna dag föll tre skyskrapor ”på grund av att de brann”! Och de föll lodrätt i fritt fall mot marken. Att en byggnad skulle göra det utan att sprängexperter haft med saken att göra är möjligt, men ganska osannolikt. Men nu måste vi addera det osannolika med det osannolika och addera detta ännu en gång med det osannolika. Det blir ungefär lika sannolikt som att hitta två identiska snöflingor!

  Larry Silverstein hade något år innan köpt hela området där WTC ligger och alltså de raserade byggnaderna. I köpekontraktet skrev det in att det ålåg honom att återuppbygga byggnaderna ifall de skulle kollapsa! Något sådan hade inte stått i tidigare kontrakt!
  Han har själv sagt att han varje dag befann sig i dessa hus för att besöka sina hyresgäster. Varje dag! Men just denna dag råkade han vara på ett läkarbesök. Han har därför fått smeknamnet ”Lucky Larry”!

  Under många månader hade det utförts renovering av byggnaderna. (Kanske) det var då man apterade sprängladdningarna.

  Jag rekommenderar en lusläsning av detta (finns som länk i inlägget): https://issuu.com/ingmaie/docs/the_greate_puzzle_about_11-9_2001

  /Skvitt

  Gilla

 3. Det här känns för konspiratoriskt för min smak. Vi såg ju flygplanen flyga in i husen och vi såg hålen i väggen. Jag vet inte exakt hur dessa hus var byggda, men var verkligen ytterpanelen i stål? jag trodde att stålskelettet fanns inne i byggnaden och att panelerna var av lättare material, som t.ex. aluminium.
  Jag kan heller inte se något konstigt med flygplanets vinge på den bild du visar och att flygplanen skulle varit byggda av annat än aluminium är allt mycket långsökt.

  Att WTC7 rasade känns däremot mycket konstigt. Att en modern byggnad rasar för att ett flygplan flyger in i en annan byggnad låter ju helt vansinnigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s