Uppförsbacke i integrationsfrågan


Hit invandrar folk

 

med groteska värderingar som är oss synnerligen främmande

Det är ett stort samhällsproblem som i stort sett sopas under mattan. Vissa av dem har kultur och sedvänjor som inte sällan strider mot vår lagstiftning och vad vi anser vara självklar rätt. Men få lagförs. Därmed är vi inte tydliga med att vissa handlingar är olagliga. Det är liksom att vårt rättsväsende och våra myndigheter inte vågar reagera eftersom det kan ses som rasism och kulturell kränkning.

Könsstympning

Värsta sedvänjan, utbredd i vissa afrikanska länder, är könsstympningen av unga flickor. ”Trots att könsstympning har varit förbjudet sedan 1982 har lagen endast resulterat i två fällande domar.” / Svt/nyheter

Få dömda könsstympning.jpg

40 000 kvinnor i Sverige är könsstympade

Närmare 90 fall av kvinnlig könsstympning har anmälts i Sverige, vilket har resulterat i endast två fällande domar. Det typiska scenariot är att dagispersonal uppfattar att ett ingrepp skett.

– Det är bra att personalen är uppmärksam, men de ser också det som inte finns, säger professor Sara Johnsdotter.” / SvD

”Alla 30 flickor i klassen var könsstympade.” Läs mer.

Jag har ju skrivit om det förut. Läs t. ex ”Om pojkars ollon skars av”, ”Alla var könsstympande”, ”En otäck bild” och ”Sverige är ett flathetens land”.

Kvinnokontrollerande klädsel

I Danmark förbereder man ett burkaförbud. I skrivande stund är det oklart om det går igenom. Men man får ju hoppas att det gör det. Burka-bärande är ju ett tvång och ett sätt att begränsa kvinnors frihet.

Kvinnor som tvingas bära burka är att jämställa med slavar, sexslavar! Och officiellt har vi ju förbjudit slaveri, så varför har vi inte ett burkaförbud i Sverige?

Danskt burkaförbud.jpg

Förklaringen är enkel. Våra politiker vågar inte stå upp för mänskliga rättigheter när dessa kommer i konflikt med andra religioner, kulturer och sedvänjor, som har etablerat sig i Sverige.

Jämlikheten får backa för att politikerna inte vill framstå som främlingsfientliga. Då får invandrarkvinnor från vissa kulturer behandlas som slavar medan rösterna däremot höjs när det tas för givet att svenska kvinnor på våra arbetsplatser ska koka och servera kaffet åt männen på jobbet. Det är ju sådana frågor som svenska feminister driver.

Importerad kulturell pedofili

Rättsväsendet prioriterar inte tvångsäktenskap med minderåriga. Alla vet att det är utbrett, men något fokus på barnäktenskap har inte våra rättsvårdande myndigheter och få döms.

I vilken utsträckning våra invandrare upplyses om svensk lagstiftning på området har jag inte kunna hitta information om. Kanske den inte ens förkommer.

Kulturell pedofili.jpg

”Amanda var bara tolv år när hon giftes bort. Hon var så liten att hon fick stå på en pall under själva bröllopsceremonin.
Det var föräldrarna som körde Amanda från Göteborg till Irak där hon tvingades gifta sig med en betydligt mycket äldre kusin.
Den vuxne mannen våldtog henne. Hon blev gravid och när Amanda var tretton år fick hon resa hem till Göteborg igen för att föda sina tvillingpojkar på Östra sjukhuset.” Läs mer.

Ett unikt fall i Lunds tingsrätt: ”Pappa döms till fyra års fängelse för äktenskapstvång” Det borde inte vara ett unikt fall med tanke på hur vanligt detta har blivit i Sverige! Läs mer.

Integration betyder anpassning

Man kan inte leva i ett parallellt samhälle och samtligt tro att man är integrerad! Det ställer krav på både invandrare och på oss och våra myndigheter! Och kravet faller självfallet tyngst på oss! Vi måste utbilda de nytillkomna om mänskliga rättigheter och skyldigheter.

”Sju dömda för gruppvåldtäkt

EKSJÖ Sju av de åtta misstänkta män som stod åtalade för grov våldtäkt på en kvinna i Mariannelund i Småland dömdes i dag av Eksjö tingsrätt.

Högst straff fick två män som dömdes till sex och ett halvt års fängelse för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt.

Fyra av männen döms för grov våldtäkt till sex års fängelse. En av männen döms för grov våldtäkt till fängelse i fyra och ett halvt år då han var under 21 år gammal då våldtäkten ägde rum. En av de åtalade männen frikänns. Sex av de dömda utvisas på 15 år.” / helagotland

Vårt ansvar

Vi måste informera om vårt synsätt och vår kultur, såsom till exempel att vi svenska män inte går igång sexuellt på att se en kvinnas hår och att det därför inte måste döljas med en trasa på skallen. Man måste informera om att många män mår pyton av att se de här klädesplaggen. Jag är en av dem. Och jag mår dåligt av att det signalerar att jag är en sexgalning som får sjuka sexuella idéer i huvudet om jag ser deras hår! Jag blir kränkt! Dessutom ser det ju fördjävligt ut och stadsbilden förfulas av att se alla dessa hucklekärringar!

I den muslimska världen äger detta säkert sin giltighet att dölja hår och och alla kvinnliga former under en stor säckliknande klädsel eftersom fri sex, avbildningar av natur och människor, musik, med mera, där är förbjudet. Det är ju därför inte så konstigt att man i dessa länder inte ser så många lyckliga människor.

Heltäckta muslimska kvinnor.jpg

I västvärlden vill många kvinnor faktiskt visa upp sig som lite sexiga och tilldragande. Och det är inget konstigt med det. Men invandrarpojkar missförstår det och utsätter våra svenska kvinnor för smädelser, glåpord och till och med sexuella trakasserier. Ja till och med våldtäkter för att de anser att våra frigjorda kvinnor ber om det!

Upplysningsverksamhet

Du som läst det jag har skrivit här ovan kan tycka att det låter lite väl mycket Sverigedemokratisk propaganda. Men ni som har läst mer av mig vet att jag tar totalt avstånd ifrån dem. Ändå måste jag säga att de kan ha rätt till viss del, nämligen sådant jag nyss har skrivit.

På en punkt kan jag till och med älska Adolf Hitler, vars ideologi Sverigedemokraterna har sitt ursprung i. Han såg nämligen till att Tyskland fick sin allra första djurskyddslag. Det måste man ju ändå räkna honom till godo. Men det är väl också allt. Och på samma sätt ser jag på SD. Allt är inte fel, men helheten i deras politik är det.

Nu äntligen har regeringen vaknat och tänkt sig satsa på sexualupplysning riktad mot nyanlända ungdomar som har en fientlig kvinnosyn. Och det är ju framförallt unga män som kommer från muslimska länder där islam är särskilt dominerande. Värst bland dem är nog Somalia.

Sexupplysning till muslimpojkar.jpg

Jag är dock tyvärr benägen att tro att dessa fem miljoner varken gör till eller ifrån. Informationen måste ges i SFI-undervisningen och i skolorna. Inte på nätet. Målgruppen kommer aldrig att besöka hemsidan!


Idag en årsdag

En superidiot med islam som sitt rättesnöre begick i dag för ett år sedan ett synnerligen vidrigt brott genom att med en lastbil mejade ned, skadade och mördade många helt oskyldiga människor på Drottninggatan i Stockholm. Det får vi aldrig glömma!

Sthlm terrordåd.jpg

 

11 tankar om “Uppförsbacke i integrationsfrågan

 1. Pingback: Det vi inte vill ha i Sverige – eaqhan

 2. Pingback: Kampen mot kvinnlig könsstympning i Somalia – eaqhan

 3. Pingback: Krafttag mot könsstympning – eaqhan

 4. ” I förorterna är det killar som inte ser någon framtid i vårt samhälle. Och hade vi inte haft invandrare hade ”vanliga” svenska killar i samma situation stått för mycket av den sortens kriminalitet. Och är det svenska killar som är kriminella kommer de ofta från just samma socialt utsatta grupper.” motsägs av ”Det tror jag inte helt stämmer att kriminalitet är vanligare i arbetarklassens förorter.”
  Jag köper din första förklaring.

  ”invandrarpojkar missförstår det och utsätter våra svenska kvinnor för smädelser, glåpord och till och med sexuella trakasserier. Ja till och med våldtäkter” är definitivt fördomsfullt och felaktigt då det utpekar invandrarkillar i allmänhet.
  Om du pratar med en skolklass i en förort och pekar ut en etnisk grupp i den klassen på det viset så har du inte direkt hjälpt till att göra något bättre. Alla kommer att förutsätta att du tillhör SD och även här säger du sedan emot dig själv ”det är synnerligen få som begår våldtäkter, särskilt i grupp. Och det gäller också invandrarkillar”
  Här köper jag din andra förklaring.

  Den moderna muslimska terrorismen är skapad av USA för att bekämpa Sovjetunionen i Afghanistan. Alla USA;s senare brottsligheter i arabvärlden har gett den ny näring och man kan nog säga att terrorismen nu har förvandlats till det enda vapnet i fattiga arabiska människors ögon i kampen mot USA och Väst. Terrorism eller underkastelse. Så ser nog läget ut för många i utsatta delar av arabvärlden idag.

  Militär övermakt som utnyttjas av brottslingar som USA och Israel skapar desperation och i desperationen frodas den religiösa extremismen, som sedan börjar leva sitt eget liv.
  Om Sverige hade haft en civiliserad utrikespolitik och inte ställt sig på samma sida som efterkrigstidens värsta organiserade ondska så hade vi i alla internationella organ påpekat detta, men nu gör vi tvärtom och riktar udden mot Islam och Ryssland.

  När muslimer kommer hit möts dom av imperialismens propaganda och misstänkliggörande av dom själva som grupp. Det i sin tur får unga pojkar att hata tillbaka och att förakta även Svenskarna som fega lögnhalsar. En del av dom tappar respekten för svenskar i allmänhet och naturligtvis då även respekten för svenska kvinnor. I kombination med kulturellt kvinnoförakt blir det en mycket dålig blandning.

  Muslimhatarna känner att dom har hela västvärlden som stöd i ryggen och gamla nazister som SD-gänget byter ut sitt judehat mot muslimhat och tyvärr så tappar en del vänsterfolk kompassen i det här klimatet och börjar stämma in i kören.

  Jag hävdar fortfarande bestämt att problemet inte har med kulturskillnader att göra. Det är klassuppdelning, galen nyliberalism och imperialistiskt medlöperi som är boven i dramat.
  I ett välkomnande samhälle fritt från sådant så hade vi säkert kunnat hantera olikheter i kultur.

  Gilla

  • Jag säger inte emot mig själv om kriminalitet i olika samhällsklasser. Det är bara skillnad i typ av brott och den typen av brott som de som befinner sig på den nedre sociala skalan är just sådana brott som polisen jaga aktivt efter.
   Borgarklassens brott är ofta så kallade manschettbrott, som jag ju skrev. Sådant kallas ofta för fiffel, men är likväl brott. Konstigt att man ger dessa brott ett lite bättre klingande namn, men det har väl att göra med att borgarklassen har makten i samhället.

   När polisen spanar på arbetarklassens brott men inte på borgarklassens så är det ju arbetarklassens brott som beivras. Det är därför utländska namn dominerar på rättens anslagstavla om vilka mål som ska avhandlas. De utgör som sagt kring 90%.

   Invandrarkillar står för mycket av gängkriminaliteten. Det går inte att komma undan. Det är en fråga om klasstillhörighet.
   Invandrarkillar är också överrepresenterade när det gäller gruppvåldtäkter. Och det är kulturellt relaterat. Men givetvis innebär inte det att alla med just den bakgrunden skulle kunna tänka sig en gruppvåldtäkt. Tvärt om är det de allra flesta helt främmande. Vad jag däremot vill ha sagt är att om man kommer från en kultur som inte värderar kvinnor ens som kreatur är det också lättare att kränka dem på olika sätt, såsom i värsta fall utsätta dem för gruppvåldtäkt. Det får vi inte blunda för.

   Det är oerhört viktigt att inte dra alla invandrare över en kam. Det finns många väldigt skötsamma och duktiga invandrare. Ett exempel är de unga syskonen från Pakistan. Och de är muslimer. Mamman bär huckle, men inte dotter.
   När skolan var slut för dagen hjälpte de fadern med att sköta restaurangen. Jag tror att de flesta av deras skolkamrater, såväl svenska som invandrarungdomar, hellre ville umgås med sina vänner än att jobba.
   Flickan läste på Chalmers och går idag en forskarutbildning. Grabben tog över restaurangen och sköter den exemplariskt. Det går väldigt bra för dem och de har aldrig varit i närheten av en brottslig bana. Och jag har fler sådana fall att relatera till, vilket dock skulle bli lite väl långrandigt. Däremot bevisar det bara att invandrare inte är sämre än andra, det handlar bara om förutsättningar. Således pekar jag inte ut invandrarungdomar (-killar) i allmänhet. Där missförstår du mig. Och jag har inte påverkats av SD. Jag kan ju se själv och det jag har skrivit står jag för, men jag vill inte bli missförstådd!

   Det är alltså ingen motsägelse när jag skriver: ”det är synnerligen få som begår våldtäkter, särskilt i grupp. Och det gäller också invandrarkillar”! Däremot är ju tröskeln lägre att begå sådana brott när man kommer från vissa kulturer som är vanliga i muslimska länder. Det är ju inom sådana kulturer, inte nödvändigtvis muslimska, där så kallade hedersbrott begås. Bakgrunden bakom alla fall av balkongincidenter, inte sällan med döden som resultat, kan självklart sökas i kultur, som du ju inte kan vara ovetande om.

   Jag håller helt och hållet med dig när du skriver: ”Militär övermakt som utnyttjas av brottslingar som USA och Israel skapar desperation och i desperationen frodas den religiösa extremismen, som sedan börjar leva sitt eget liv.
   Om Sverige hade haft en civiliserad utrikespolitik och inte ställt sig på samma sida som efterkrigstidens värsta organiserade ondska så hade vi i alla internationella organ påpekat detta, men nu gör vi tvärtom och riktar udden mot Islam och Ryssland.”
   Jag har själv påpekat detta. Jag har skrivit att USA, bland andra, har skapat dagens islamistiska terrorister.
   Kanske borde jag också ha uppmärksammat i större utsträckning att det är Saudiarabien som finansierar de flesta moskébyggen och koranskolor runt om i världen för att sprida den mest intoleranta versionen av islam. Det är där och på nätet som de terrorister som ställer till död och pina får sin inspiration.

   Ser man dock till helheten är det USA som står för den allra mest förödande terrorismen i världen genom att ha fört krig varje dag ända sedan andra världskrigets slut. Men sådant kallas ju inte terrorism. Det är ju krig för friheten i världen (kyss mig där b..!).

   Jag håller givetvis med dig i dina avslutande rader: ”När muslimer kommer hit …”. Det vi pratar om är inte muslimer i gemen utan en liten marginaliserad skara där invandrare är överrepresenterade av olika skäl.

   Men om muslimska kvinnor ska komma ut på arbetsmarknaden vinner de på att ta av sig sina hemska trasor de bär på huvudet. De som gör det får ju jobb. Det ser man ju över allt, i butiker, på restauranger, som anställda var som helst. Huvuddukar lyser, med sin frånvaro på de flesta arbetsplatser. Det är ju uppenbart även för dig.

   Avslutningsvis vill jag tacka dig för dina kommentarer. Tack vare dem kanske vi tillsammans har rett ut ett och annat och dragit undan mattan för SD:s propaganda. Verkligheten är inte så enkel som de vill göra gällande.

   /Skvitt

   Gilla

 5. Nej. Vad fan var detta! Att lagstifta om kvinnors klädsel gör ju bara förtrycket ännu värre. Man kan inte utesluta att en hel del muslimska kvinnor faktiskt tror på sin religion och vill gå klädda på ett visst sätt och då skulle vi förbjuda det!

  ”invandrarpojkar missförstår det och utsätter våra svenska kvinnor för smädelser, glåpord och till och med sexuella trakasserier. Ja till och med våldtäkter” Byt ut invandrarpojkar mot judar istället och smaka på den meningen. Så kan man inte uttrycka sig!

  Att du mår illa av att kvinnor med en viss klädsel skulle ligga till grund för lagstiftning är ju helt galet. Jag mår illa av att se alla ljugande politiker i sina maktuniformer. Mörk kavaj, vit skjorta och ful slips, men inte fan vill jag förbjuda den klädseln.

  Ramla inte ner i SD träsket du också Eaqhan, du är alldeles för smart för det.

  Gilla

  • Tack för din kommentar!

   Jag förstår dig till fullo. Jag hade reagerat lika dant för några år sedan och din kommentar tvingar mig att förtydliga mig. Och det är bara bra. Det är på sin plats.

   För det första är jag inte ett dugg påverkad av SD. Men jag har sett för mycket.

   På sin plats är det ju förvisso att påpeka att det är synnerligen få som begår våldtäkter, särskilt i grupp. Och det gäller också invandrarkillar. Bland de som gör sig skyldiga till gruppvåldtäkter är vissa invandrargrupper starkt överrepresenterade. Det är ju ingen hemlighet med det och myndigheterna vet om det.
   Nu kan man ju undra vad det kommer sig av, men där anser jag mig ha svaret. Det handlar om personer som kommer från länder där kvinnor inte har ett piss värde. Afghanistan och Somalia sticker ut.

   När det kommer till annan kriminalitet sticker också invandrare ut. Och det beror på flera saker. Ett skäl är att polisen oftare stoppar och kollar killar med ett ickesvenskt utseende. Det drabbade en mycket skötsam vän till mig och som kommer från Latinamerika. Det har jag skrivit om nyligen. https://eaqhan.wordpress.com/2018/04/03/litet-nyhetsflode/
   Där bängen trålar får de napp. I villaområden förekommer också kriminella gäng, men där trålas det sällan!

   Det har alltså mycket med sociala omständigheter att göra, på flera sätt. I förorterna är det killar som inte ser någon framtid i vårt samhälle. Och hade vi inte haft invandrare hade ”vanliga” svenska killar i samma situation stått för mycket av den sortens kriminalitet. Och är det svenska killar som är kriminella kommer de ofta från just samma socialt utsatta grupper.

   De som sköt och mördade fler personer på Vår krog & Bar i Biskopsgården var en grupp kriminella, varav en var svensk. En annan hade svenskt utseende, men kom från Baltikum. De övriga var somalier.

   För några år sedan misshandlade en grupp pojkar en pensionär när han undrade varför de hade retat hans hund medan han var inne och handlade mat. pensionären slogs omkull och blev sparkad på medan han låg ned. Han fick allvarliga men av detta. Jag gick på den rättegången. Samtliga i ungdomsgänget kom från Mellanöstern.

   En annan rättegång jag gick på handlade om en guldkupp. Bilen var stulen. Under flykten for en person ut genom framrutan när bilen voltade våldsamt. Han flög 30 meter och dog på fläcken. Han var svensk. De tå övriga hade utländsk bakgrund. En av dem var faktiskt vietnames, en grupp som verkligen inte sticker ut i de kriminella kretsarna i Sverige. Den andre kom från Mellanöstern. Två av tre var alltså invandrare. Svensken som dog kom från ett sargat hem med alkoholiserad farsa och föräldrarna hade skilt sig.

   Gå in vilken dag som helst på en tingsrätt och se vilkas som står åtalade. 90% har utländska namn. Det går inte att snacka bort. En stor del av de svenska namnen på tavlorna över mål som ska avhandlas handlar om vårdnadstvister och liknande. Ett och annat bedrägeri förekommer också. Manschettbrott som det kallas.

   När det gäller hucklen och liknade så står jag fast vid att jag vill förbjuda det. Skälen är flera. Dels ska man inte skylta med sin vidskepelse oavsett vilken trosuppfattning man har. Det är en privatsak och det ska man inte basunera ut.
   Dels kränker de mig eftersom enligt islam måste kvinnor dölja håret och till och med kroppsformerna eftersom män annars kan bli upphetsade. Och jag är ta mig fan ingen sexgalning som går igång på lite kurvor och hårsvall. Men detta utgår de ifrån och stämplar mig som helt sexfixerad, vilket kanske gäller män från länder där alla kvinnor bär burka, men inte vi andra män där fri sex är helt normalt.

   Sen är det ju så att sådan klädsel hämmar chanserna att få ett jobb.
   Åk med kollektivtrafiken från invandrartäta områden och se hur många kvinnor som bär hucklen på skallen! Gå sen in i vilken butik som helst och se hur många av de anställda som bär hucklen. Du ser knappast en enda. Du kan kolla på andra arbetsplatser också. Ta till exempel restaurangbranschen där så många invandrare jobbar. Hucklekvinnor finns inte där heller, så var jobbar de?

   Under alla 43 år som jag jobbade, nu är jag ju pensionär, hade vi bara en som bar huckle. Och vi hade också en svensk kvinna som hade konverterat till islam, men hon bar aldrig huckle på jobbet. Inte heller drog hon sig undan för att be fem gånger om dagen, men djupt troende var hon trots allt. Ibland, men det var sällan, satte hon på sig trasan på skallen när hon åkte hem.

   Jo, jag mår illa av dessa hucklen. Vad ska jag göra åt det? Jag känner mig ju kränkt! Det är inte bara att skita i!

   Är jag då emot invandrare som sådana? Som Sverigedemokraterna! Nej, absolut inte. Utan dem stannar Sverige! Och jag är starkt emot detta rasistiska parti med rötter i nazismen. Bara tanken på att de skulle hamna i regeringsställning skrämmer mig.

   Förstår du mig bättre nu?

   /Skvitt

   Gilla

   • Ja nu gav du ju själv en bra förklaring till varför kriminalitet är vanligare där invandrarpojkar växer upp. Även sådant som våldtäkter påverkas naturligtvis av taskig uppväxt och dåliga skolor. Så då hoppas jag att du också kan hålla med om att din skrivning om invandrarkillar i själva inlägget var fördomsfull och felaktig.
    Visst kan gamla utdaterade religiösa kulturmönster påverka detta, men det kan säkerligen många Svenska unga pojkars porrsurfande också göra.

    Personligt tyckande om kläder är däremot ingen rimlig grund för lagstiftning. Tänk om det finns folk som ogillar att kvinnor har byxor, skall vi förbjuda det med då, eller tvärtom om några älskar att kvinnor har byxor skall det bli obligatoriskt då?
    Huckle!! Hur definierar vi ett huckle? Blir en Scarf ett huckle om någon tar den på huvudet för att det regnar ute? Vem skall kolla detta? skall vi ha speciella klädpoliser, ungefär som dom religiösa poliser som finns i vissa muslimska länder?
    Nä Eaqhan nu behöver du allt ta dig en funderare till.

    Dom flesta av dom här människorna är dessutom vanligt folk som sådana fattiglappar som jag känner solidaritet med och skall vi någonsin kunna samla ihop något motstånd mot högern och nyliberalerna så är det b.la. dom vi måste gå samman med. Det i sin tur kräver att vi respekterar deras livsstil och vanor.
    Jag har jobbat tillsammans med åtskilliga muslimer på min gamla arbetsplats, men vi hade inga problem med att tolerera varandras olikheter och dom hade dessutom betydligt bättre koll på världspolitiken än dom flesta av mina svenska arbetskamrater.

    Om det är svårt att få jobb för att man bär burka så är det ju deras eget problem. Läderjacka med text och trasiga jeans kan innebära samma problem och borde också då förbjudas.
    Vissa yrken kräver viss klädsel och det får dom som vill ha dom jobben naturligtvis acceptera, men att lagstifta om klädförbud för folk av en viss religion eller etnicitet är rena SD idéer.

    Jag blir allt lite bekymrad här, för jag tycker mig se även på andra bloggar att en del vänsterfolk faller undan för nationalistiska och invandrarkritiska idéer och att föraktet för main stream media, som vi ju delar med SD folket verkar förleda en del att tro att det är högerpopulister och nationalister man skall samarbeta med. Men dom är grundlurade!
    Problemet är inte alls skillnader i kultur och religion utan skillnader i klass och rikedom.
    Hade vi haft ett rimligt skattesystem som tog från dom rika och gav till samhället så hade vi inte behövt ha invandrarghetton och massivt utanförskap. Då hade även invandrarpojkar kunnat få en vettig tillvaro och rimligt goda framtidsutsikter. Många av dom invandrarkvinnor som idag går arbetslösa kunde fått jobb inom offentlig sektor om vi hade pengar till att bygga ut den.

    Dålig integration på grund av ständiga skattesänkningar för dom rika och ständiga besparingar och privatiseringar av vård skola och omsorg är grundproblemet, inte vad folk har för sorts tyg på huvudet.

    Gilla

    • Du skriver att: ”kriminalitet är vanligare där invandrarpojkar växer upp. Även sådant som våldtäkter påverkas naturligtvis av taskig uppväxt och dåliga skolor.”

     Det tror jag inte helt stämmer att kriminalitet är vanligare i arbetarklassens förorter.

     Två saker:
     Det ena: Det är att i överklassens områden är man lite smartare på grund av bättre utbildning och polisen fokuserar inte på på smarta brott för man har inte kompetensen för sådant som nätbrott och företagsbedrägerier.
     Det andra, som jag ju redan har nämnt, är att bängen trålar i förorterna och fokuserar på ungdomar med utländskt utseende och då hamnar de oftare i trålen än andra.

     Mitt inlägg, skriver du ”var fördomsfull och felaktig”. Men det håller jag inte med om. Ingen kan ju förneka att man bär med sig sin kultur vart man än flyttar. Och kommer man från länder där kvinnor står lägre i kurs än grisar, som man inte ens äter för att de är orena, och över grisen står fåret, över fåret står kossan och över kossan står kamelen. Då är det högt vatten!

     Högre upp på värdeskalan står sonen. Dottern har inget värde alls. Hon kan möjligen användas som en investering genom att giftas bort på sätt som gynnar privata intressen.

     Högst i familjen står den äkta maken. Över honom står imamen, vars auktoritet inte få ifrågasättas. Och över honom står Muhammed. Han är Allahs profet och Allahs ord är lag!
     Är det så konstigt att jag är kritisk mot muslimer?

     Fast jag är ju kritisk mot alla religioner. Att tro på gudar borde ha förskaffats till historiens skräphög för länge sedan.

     Det är bland muslimer vi ser terrorister. Men det är bara en bråkdel av muslimerna som blir terrorister måste vi ju också komma ihåg! Och de som har begått terrorism i Europa har oftast en trasig och kriminell bakgrund, inte sällan med missbruk i ryggsäcken.

     Ser vi oss omkring i världen kan vi konstatera att USA är världsledande vad gäller terrorism. De skickar drönare mot civilbefolkning och de stödjer islamister med både dollar och utrustning, samt med underrättelseinformation.

     Du skriver också: ”Även sådant som våldtäkter påverkas naturligtvis av taskig uppväxt och dåliga skolor. Så då hoppas jag att du också kan hålla med om att din skrivning om invandrarkillar i själva inlägget var fördomsfull och felaktig.
     Visst kan gamla utdaterade religiösa kulturmönster påverka detta, men det kan säkerligen många Svenska unga pojkars porrsurfande också göra.”

     De kan nog ligga en del i det påståendet, men det man får med sig med bröstmjölken påverka säkert mycket mera än porrvideor! Och vi kommer aldrig ifrån fakta; gruppvåldtäkter begås mest av unga män från strikt muslimska länder och där länder som Somalia och Afghanistan sticker ut! Hur förklarar u det?

     Det finns ju mera att kommentera, men just nu får det räcka. Men jag gillar detta, så kör på och ge fler synpunker!

     Ha en god helg!
     /Skvitt

     Gilla

 6. Pingback: Pedofilikultur | Se Eaqhan

 7. Pingback: Få dömda för vanligt brott | Se Eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

HANNA'S WALK

Walks Stories and Nature

~ Photoria ~

Photography & Digital Art

baraenbildavmig

Ja, en bild och några ord eller så.

Paris & Les Deux-Sèvres en photographies

Un oeil sur la vie française...

Himlago

Bara ännu en politiskt korrekt bloggjävel.

Storstadsnatur

Djur och natur i Stockholm / Nature and animals in Stockholm

christinetibratt's Blog

En foto blogg...

vetenskapligapartiet.wordpress.com/

VETENSKAPLIGA PARTIET – FRED, MOD, MEDKÄNSLA OCH RATIONALITET - FÖRMODLIGEN DET ALLRA BÄSTA FÖR FRAMTIDENS GENERATIONER

Naturfoton

annicaaktiv

Sven Tycker

Färdiga åsikter - helt gratis

ögonblick

shit happens

Vårt kulturarv

Hur och varför jag inspirerades till att tillverka inredningsdetaljer från en svunnen tid...

Björn Alvebrand

STYRBORD ELLER BABORD? VALET ÄR DITT.

Tankar utan avbrott

"Ingen lag eller förordning är mäktigare än förståelsen!" – Platon

%d bloggare gillar detta: