Islamsk lynchstämning


Det hände på bussen

 

och en obehaglig stämning uppstod

En man reagerade på att en kvinna, som satt bredvid honom på bussen, bar hijab. Han sa till henne att hon genom att bära hijab och dölja sitt hår ”så anklagar du alla oss män för att bli upphetsade och att vi får för oss att våldta er och därmed kränker du alla oss män. Jag kan förstå att det är nödvändigt i ditt hemland, men fan inte här!”, sa han.

Tänk, det är precis så jag också ser på saken. Jag känner mig kränkt av att misstänkas för att vara en tickande våldtäktsman i muslimers ögon, om jag ser kvinnligt hår.

Mannen på bussen hade helt rätt. Förvisso är det nog bara en promille av män i hennes hemland som får för sig att våldta en kvinna som inte döljer sitt hår. Men i Sverige lär det ju inte finnas en enda svensk man som våldtar en kvinna av den orsaken.

Islamsk kvinnosyn + väldtäktsmän

När han sa detta så reagerade en svensk (förmodligen) ickemuslimsk kvinna på hans uttalande. Med en hög röst som genljöd hela bussen protesterade hon mot vad han hade sagt. Han skulle skämmas, sa hon. Och plötsligt blev det en kaotisk och hotfull stämning i hala bussen och flera lade sig i. Alla tyckte att han som kände sig kränkt hade burit sig illa åt. Det var snudd på att han hade åkt på stryk.

Den kalabalik som uppstod uppmärksammade chauffören. Han gick bakåt i bussen och sa åt mannen att lämna bussen. Och det gjorde han. Antagligen för att slippa att bli lynchad.

Så här långt har det alltså gått i vårt lilla Sverige att muslimerna helt har tagit över! Det är min reaktion.

Jag tror att kvinnan som reagerade och tog den islamistiska kvinnan i försvar och klandrade den kränkte mannen hade vänsteråsikter. Kanske hon sympatiserade med V. Men jag sympatiserade med den kränkte mannen och jag står mycket längre till vänster om vänsterpartiet. Ändå kan jag tycka att SD faktiskt har en poäng när det gäller deras syn på islamistisk invandring. Vi har ju trots allt inget kulturellt gemensamt med islamismen och vi har fått en massa problem i samhället genom deras invandring. Drottninggatan!

Terror Drottningg 2017.jpg

Taimour Abdulwahab! Imamer som hyllar IS! Islamistiska friskolor!

Redan på sextiotalet reagerade jag mot flumvänstern. Jag tror att kvinnan som reagerade och tog den islamistiska kvinnan i försvar och klandrade den kränkte mannen var en sådan här flumvänsterperson. Och hon fick hela bussen med sig, inklusive chauffören! Och då fick alltså mannen med kritiska åsikter om islam lämna bussen. Så illa har det alltså gått i vårt sekulariserade land.

Nu har det gått så långt att jag har förstått att i min livstid kommer aldrig arbetarklassen att ta över makten i samhället. Så den kampen ser jag som förlorad under överskådlig tid. Chansen minskar med ökad islamistisk invandring. Det funkar ju inte när allt fler säger ”Om Gud vill!” Religion är ett opium för folket!

Skvitt funderar.jpg

 

Hur ska jag nu ställa mig politiskt?

Mitt idealsamhälle, där arbetarklassen har makten, lär ju inte uppstå i min livstid. Det har jag kämpat för i hela mitt liv. Men folk förstår ju inte poängen med det, tyvärr.

Å andra sidan ser jag att den islamistiska värdegrunden tar över allt mer i vårt samhälle, viket jag hinner uppleva innan jag dör. Kanske jag bör inrikta min kamp emot det istället. Och då tänker jag att jag kanske bör stödja SD, trots deras fascistiska grundideologi.

Snacka om politisk helomvändning! Den tar mig emot! Men samhällsutvecklingen och allt annat kanske får en sådan effekt?!


Mer+pil.jpg om islam

Rekommenderad läsning.

Mer

Tugoundratretton skrev jag det här.

Samma år skrev jag detta.

Efter IS

Två år har gått

Släng en sten i skallen 

Ska praxis inte gälla?

Förvirrat

Frihet vs ofrihet

Internationella kvinnodagen

Lyssna till Erik Nord, polischef i Göteborg

Skilda och parallella världar

Det islamistiska förtrycket

Kanske ett gott nytt år

Musikens återkomst i Afghanistan

Tänk så praktiskt!

Tankar kring ett handslag

Handskakningsproblem

Tensta 2018

Beteenden att undvika på stranden

Affärsidé: ökad segregation

Ibland har SD rätt

Muslimska värderingar

Åtal väckt mot Rakhmat Akilov

Orimliga lögner

Det fanns en tid

Slöjförbud godkänt

Sent ute

Inte bara stockholmsattentatet

Islamofobi?

Obeivrade frihetsberövanden i Sverige

White only!

Dreglande av åtrå

Destruktiv religion

Usch-, fy-, nej-religionen

Klitoris, fakta, skämt och allvar

När koranen är enda källan till ”bildning”

Hon skräder inte orden

 

 

4 tankar om “Islamsk lynchstämning

 1. Såg ett yngre par för några timmar sedan. Han i något kaftanliknande, hon i nicab.Hade god lust att gå fram och ta ett allvarligt samtal men skyndade lätt illamående förbi.Vilken reklam för SD de gör. Många länder har förbjudit skiten.Men i Sverige har väl inte frågan överhuvudtaget lyfts? Kunde man få bort bruket av huliganernas rånarluvor samtidigt vore det dubbel vinst https://sv.wikipedia.org/wiki/Niqab. Var håller alla feminister hus. Var är solidariteten med alla miljontals kvinnor i världen som tvingas gå med detta avskyvärda plagg. Diskuterar man detta med V eller Fi kan man få svaret ,jamen det är ju deras KULTUR. Javisst är det så. Könsstympning och tvångsgifte är också kultur. Vad har de stuckit iväg ifrån. Har deras hemländer blivit alltför sekulära för deras smak eller är de helt enkelt inte flyktingar utan rena invandrare.
  Såg en ganska träffande satirteckning för några år sedan när invandringen var som störst. När ett gäng invandrare kom till svenska gränsen möttes de av två olika grupperingar; den ena hade plakat om att de skulle vända om, den andra hälsade dem välkomna, varvid en av invandrarna utbrast: Vilket konstigt land! De som tycker ungefär som vi vill inte ha oss här, medan dem som vi bekämpade hemma i Syrien hälsar oss välkomna

  Gillad av 1 person

  • Tack för en sund kommentar!

   Jag måste erkänna att jag alltmer börjar sympatisera med SD. Men jag kan aldrig förlika mig med deras nationalistiska ideologi, så de lär aldrig få någon röst av mig. Jag är internationalist och teoretisk kommunist. Med det menar jag att jag aldrig erkänner de gamla så kallade kommuniststaterna som kommunistiska. Det var ett gott försök, men spårade ur.

   Vår invandringspolitik har också spårat ur. Det är tragiskt. Vi behöver invandring, men inte vilka som helst. Vi borde välja vilka vi tar in.
   En god vän till mig var god man för en ung somalisk flicka som gick i högstadiet med ambitionen att bli läkare. Vid ett samtal med hennes lärare framkom att hennes kunskaper låg på lågstadienivå, men själv fattade hon inte det. Hon jämförde med landet hon flytt ifrån och tyckte hon redan var välutbildad! Jo, jämförelsevis, kanske. Men vad har vi för nytta av sådana?

   Vid EU-toppmötet 2001, då göteborgskravallerna bröt ut, tog faktiskt Göran Persson upp Sveriges problem med somalierna med den gästande George W Bush. Så illa ansåg han att det var att han behövde lite goda råd från den amerikanske presidenten! Högt vatten! Vilka frågor han ställde och vilka svar han fick är mig tyvärr obekant.
   Däremot vet jag att av alla somaliska män är det få som arbetar. Deras kvinnor jobbar som tolkar. Även några män gör det. Som han som en annan god vän berättade om. Han skulle tolka för en somalier som satt på rättspsyk (där de är starkt överrepresenterade!). Det kom två, varpå överläkaren frågade om båda var tolkar (vilka ju har sträng tystnadsplikt!)
   ”Nej, nej! Det är bara min kompis!”
   Skrämmande!

   Vi har fått in en massa människor som lever i parallella samhällen och som inte låter sig integreras. Men vi har också fått in många som fungerar mycket bra. Även från afrikanska länder. Det har jag inget emot. Men de strikt religiösa muslimerna från Asien är ett problem. Inte tu tal om den saken. Några av dem är bokstavligen tickande bomber. ändå tillåts de välla in över våra gränser!

   /Skvitt

   Gilla

  • Ja, han är stolt över det han har gjort. Han skäms inte, trots allt lidande och död han är skyldig till.

   Sånt pack kan vi helt enkelt inte ha i vårt land!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s