Hej då Internet-3!


Min surf är slut

 

och jag betalar extra nästan dagligen

Ja, faktiskt; senast två gånger med bara ett par timmars mellanrum! Det är ju inte klokt. Och nyligen uppgraderade jag till det högsta de hade att erbjuda. Det höll i två dagar!

Jag har ändå varit i kontakt med dem. Men vad hjälpte det? Nu får det vara nog! Nu ska jag pröva Hallon. Det tar tre dagar, sen ska det vara på plats. Och då säger jag upp 3, som jag i många år har varit mycket nöjd med, men inte nu längre. Tyvärr och så klart.

Tills i våras hade jag faktiskt obegränsad surf, men det ändrade de på utan att meddelade mig och sen blev det bara värre och värre. Hej då Internet-3!

Hej då 3.jpg

Behandlar man sina trogna kunder på det här sättet så får man ju skylla sig själv att de går över till en konkurrent.

Hej då 3 Kass.jpg

9 tankar om “Hej då Internet-3!

 1. Pingback: Hallon, nej tack! – eaqhan

 2. Vad har/hade du för prisplan på 3? Förstår att du tycker det blir dyrt att tanka extrasurf för 49 kr när du bara får 200 MB! Det räcker ju i bästa fall bara i några timmar! Men inget fel i att köra på Hallon istället! Frågan är bara, har du ett separat mobilt bredbandsmodem eller surfar du via wifi från din mobil? Oavsett vilket så har Hallon bra prisplaner för bägge metoderna men välj en väl tilltagen prisplan så surfen räcker hela månaden!

  Jag kör 200 GB/månad för 299:-kr på mitt mobila bredbandsmodem och sen har jag fastpris på telefonen för 99:-kr/månad (fria samtal+sms inkl. 6GB surf med pensionärsrabatten +55år) Mer behöver jag inte till telefonen för surf till den får jag via wifi från mitt mobila bredbandsmodem när jag är hemma och är jag ute på språng har jag inte så stort behov av att ha tillgång till internet.
  Sen är det inte säkert att du behöver 200 GB/månad till surf utan då kan du t.ex istället välja 100GB för 249:- kr/månad. Fördelen med Hallon är att du sparar surfen du inte använder under innevarande månad till nästa månad om du tecknar abonnemang.

  Gillad av 1 person

  • Jag hade 100GB och sen har jag tankat på med 49:- många gånger, men även med högre summor. Nu kör jag med 49:- åt gången tills jag får Hallon. Där har jag tecknat mig för mesta möjliga surf.

   Jag har mobilt bredbandsmodem monterat i en trådlös router, men nu sitter modemet direkt i datorn.

   Tack för din kommentar!
   /Skvitt

   Gilla

    • Tack!
     Om det är tekniskt problem hos 3, vilket jag mest tror på, så kanske det kvarstår. Det återstår att se.

     Misstanke om tekniskt fel framförde jag till 3, men det svarade inte ens på. Istället misstänkte de att någon granne surfade på mig, men det har jag ju i stort sett kunnat utesluta.

     /Skvitt

     Gilla

 3. Hallon har jag kört med lite drygt 1,5 år och det funkar alldeles utmärkt! Var dock medveten om att med Hallon surfar du på samma nät som 3 och att bägge dessa operatörer inte är konkurrenter i egentlig mening utan två systerföretag som drivs parallellt och har samma ägare (ägs till 60% av Hutchison Whampoa och till 40% av Investor).

  https://www.hallon.se/om-oss

  Gillad av 1 person

  • Tack för upplysningen. Jag hade för mig att Hallon ägdes av Comviq.

   Jag har uteslutit att routern är hackad genom att pröva med en annan router. Båda är lösenordsskyddade, men det är ju inte 100,000% säkert det heller.

   Sen satte jag modemet direkt i datorn. Men jag får ändå besked om att tanka på mer surf!
   Det meddelandet fick jag efter att ha låtit datorn stå medan jag kollade på TV ett par timmar. Innan funkade det efter att jag då hade tankat på igen och surfat högst en timme. Men alltså inte när jag återupptog surfandet. Det första som hände då var att jag fick besked om att jag måste tanka på igen!
   Alltså kan modemet vara kapat, antar jag. Om så är fallet löses problemet när jag får nytt modem från Hallon.

   Hjälper inte det heller så får jag väl byta operatör igen.

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s