Nyhetsunderskott


SVT får kritik

 

för att de vill sända nyheter på samma tid som TV4

Det här kommer att innebära att de får ännu färre tittare eftersom de flesta hellre ser fyrans nyheter som ju är bättre. Och de som inte håller med om det kommer säkert ändå att surfa mellan kanalerna när ett inslag känns ointressant. Läs mer på AFTONBLADET.

Eva Hamilton noterar helt kort att det råder ett nyhetsunderskott i nyhetssändningarna. Det har nog de flesta redan lagt märke till. En uppryckning krävs!

Nyhetsunderskott.jpg

Min största kritik mot SVT handlar om Morgonstudion. Inte nog med att man försöker härma TV4:s Nyhetsmorgon med att vara lite roliga och avspända, vilket de helt misslyckas med, dessutom lägger de mycket tid på sport. För den som vill veta vad som händer i Sverige och omvärlden får man veta mera om man kikar på TV4 istället. Och vill man se roliga personer i studion och roliga inslag så byter man till Aftonbladet morgon.

SVT kan inte konkurrera som de fungerar numera. De måste bli mer seriösa, helt enkelt!

7 tankar om “Nyhetsunderskott

 1. Nej. De kan lätt vinna över TV4 genom att bli mer objektiva, vetenskapliga och sluta ljuga. Problemet är förmodligen att SVT styrs av bankmaffians politiskt tillsatta lakejer och det därför inte kommer ske.

  SVT kanske t.o.m. gör som du, nämligen betraktar lögnerna från övrig fulmedia, ägd av monopolkapitalister, följaktligen tror på dem, enligt principen massiv hjärntvätt genom repetition och demagogisk storvulenhet? Bojkotta TV4!

  Gillad av 1 person

  • SVT är toppstyrt och kanske de sitter i knät på storfinansen. Men jag tror mera på att det handlar om inkompetens. Det är ju sedan länge känt att många av medarbetarna får sina jobb på grund av att de är barn av tidigare medarbetare och inte på grund av kompetens och egna meriter.

   Självklart är reklamkanaler beroende av sina annonsörer och det är ju ett aber.

   Varför är det så viktigt med statligt mediestöd?
   Svaret är enkelt!
   Media förser oss med maktens syn på världen.

   Josef Goebbels skulle imponeras om han levde, med tanke på hur effektivt dagens propagandamaskineri fungerar. Och hur svårt folk har att genomskåda det.

   /Skvitt

   Gilla

   • Efter att ha lyssnat på Jens Ganman om journalisternas beteenden så undrar jag om det inte är en blandning av rädsla och masspsykos på SVT som har skapats av fåtalet mycket medvetna psykopater med en mycket utstuderad agenda av förstörelse av EU och goda relationer med Ryssland, en konflikt som de dessutom vill profitera på.

    Jag misstänker att ex. Wolodarski och Aschberg är två av dessa psykopater som vet vad som pågår, men att alla inblandade INTE vet om sin inblandning, eller om de är medvetna så vågar de inte attackera problemet i rädsla för drevning/repressalier/mord. (Udo Ulfkotte / Bechir Rabani / Olof Palme)

    Jens Ganman har feltolkat idiotin som pådriven av ”vänstern”, men det finns inget ”vänster” med den maffia-agendan. Hela samhället är i stort sett lurat att arbeta för den kriminella monopol-maffian, från vänster till höger, från förtryckt arbetare, som proteströstar på SD eller KP, till konservativ hederlig kapitalist som röstar på SD eller AfS, i brist på annat nationellt demokratiskt alternativ.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s