Nu djävlas Bonniers igen


Jag sa upp Världens Historia

 

eftersom jag inte kunde läsa blaskan på nätet

Mina inloggningsuppgifter godtogs plötsligt inte. Ändå hade det funkat länge. Klart jag kontaktade kundtjänst, men det hjälpte inte trots flera kontakter med dem. Till slut svarade de inte ens.

Att kunna läsa deras artiklar på nätet ingår ju i prenumerationen. Och kan de inte leverera så får de ju inte behålla mig som kund. Och de fick de inte heller. Jag sa upp prenumerationen.

Nu är det sak samma med Illustrerad Vetenskap. 

Illvet inlogg-fel!

Nu skriver jag till dem och klagar. Dessutom länkar jag till detta inlägg, så kanske det tar skruv. Annars säger jag upp även denna tidning. Det är för övrigt ingen förlust att tala om. Tidningen är ju full med fel, vilket jag oftast upptäcker eftersom de skriver om just sådant som jag i alla år har intresserat mig för. Värre var det med Världens Historia. Där var det mycket som jag inte var så bevandrad i att jag kunde avslöja felen. Alltså blev jag ju lurad.

 

2 tankar om “Nu djävlas Bonniers igen

  1. Bättre att vakna sent än aldrig. 🙂 Vidtag åtgärd på ett positivt fredligt sätt! Lägg ex. upp fulmedia-kritiska Vetenskapliga partiets RSS-feed (vetenskapligapartiet.wordpress.com/feed) i en Widget! eller länka till sanning: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/

    https://eaqhan.wordpress.com/wp-admin – Utseende – Widgets – RSS

    Så finns ju även Forskning och framsteg https://fof.se/ med bättre ägarförhållanden att länka till och att prenumerera på. 2000-talets vetenskap är en annan intressant tidning som ev. skulle kunna intressera dig? http://www.2000tv.se/

    Lägg upp i din länklista direkt! 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s