Tips om museum på nätet


I dessa coronatider

 

kanske pengarna tryter

Att då fara kring och gå på museer i världsstäderna passar nog inte plånboken. Men det går att göra på nätet. Det tipsar PC-tidningen om.

Museitips

Det kan ju passa om vädret blir sämre med regn och rusk. April är ju en månad med omväxlande väder. Men nu går vi snart in i maj, så det blir väl stabilare, varmare och ännu bättre. Och corona kanske kanske lyfter sitt dystra täcke från oss ganska snart.

Jag är inte så orolig för smittan. Antalet smittade och avlidna är ju, sett till vår befolkningsstorlek på tio miljoner, bara som en spott i havet. Mer förödande är det ju för ekonomin. Därför har jag åkt taxi mer än vanligt, men även gått oftare på krogen. Man får ju liksom stötta så gott man kan!

5 tankar om “Tips om museum på nätet

   • Låt säga att jag satt i riksdagen och inte hade ett tomt konto och redan levde på andra välvilliga människor, samt att du gjorde mitt arbete med Vetenskapliga partiet på heltid så skulle jag gärna dela vår gemensamma kaka på hälften, OM du INTE super bort pengarna på krogen förstås. Det gynnar ju inte direkt framtidens generationer. Någon djävla ordning får det ändå vara på folkets kandidaters hjärnor!

    Då måste du dessutom ha ställt upp på listan i valet 2022 och själv inte ha råkat komma in i riksdagen p.g.a. folkets tillit/hopp om förändring.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s