Regering, visa bevisen!


Covid 19

smittar på krogen efter halv elva på kvällen

Man får inte serveras alkoholhaltiga drycker efter klockan 22:00! Och man ska dra därifrån senast 22:30 annars kan man smittas!/ Sveriges radio

Regeringen måste ha snappat upp några nya vetenskapliga rön som säger att man får covid 19 om man dricker alkohol på krogen efter klockan 22 eller stannar kvar på krogen efter 22:30.

Utan vetenskapligt stöd vill jag påstå att de flesta förstår att detta blir döden för många krögare. Folk går helst ut efter kl 20. Men kommer folk att göra det bara för att få sitta med vänner på krogen i 2½ timme? Det tvivlar jag på.

2 tankar om “Regering, visa bevisen!

  1. Den farligaste farsoten heter inte covid 19. Den heter masspsykos. Värsta symptomen är politiker och myndighetspersoner. Sundast är nog sådana som jag, som konstaterar att dödstalen handlar om bråkdelar av promille. Alltså en fis i vinden.
    Och drabbas jag av fisen så är det bara naturens gång. Sånt är livet.

    Egentligen skulle världen behöva en farsot som slog ut mer än hälften av världens befolkning. Då hamnar vi på en befolkningsnivå som i början av förra seklet. Redan då var människorna en invasiv art som ställer till det för all världens arter och miljö. Och nu även klimatet.

    /Skvitt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s