Islam – en psyksjuk religion


Det inser normalbegåvade

men hur så många kan bekänna sig till islam är en gåta

Inte ens i förhistorisk tid har kvinnor som grupp behandlats så fruktansvärt illa …

Stening

som de gör inom islam sedan pedofilen Muhammed …

Islam - barnäktenskap.jpg

med svärdet och våldet införde sin så kallade religion. Och än i dag upprätthålls hans regelbok koranen, som säger vad man måste och icke får, med våld och repression.

OK, koranen det gör det enkelt för de ”rättrogna”, de slipper ju tänka själva! I resten av världen är tanken både fri och främjar kreativitet och framskridande.

Talibanerna firar just nu segern i Afghanistan. Men många är rädda för vad som nu ska ske i landet. Men låt oss bara glömma detta land. Isolera det så mycket som det går. Lämna befolkningen i sticket. Vi har inget ansvar för dem. Hade de inte bekänt sig till Muhammeds lära hade det inte heller funnits plats för talibanerna. Därför har de sig själv att skylla!

Hade jag fått bestämma så skulle aldrig en endaste muslim fått bosätta sig i mitt älskade Sverige. Och om jag fick bestämma så skulle alla som nu bor här utvisas …

om de inte avsade sig sin tro!

Kvinnosyn Indien

Mer läsning:

Islams sanna väsen

Bättre där än här

Högljudd kritik i ofas med folket

Vad är det för skit?

Jomshof (SD) har rätt om islam

Det vi inte vill ha i Sverige

Jösses vilken reaktion!

Religiös fanatism

Muslimer bränner Malmö

Religiösa idioter och corona

Det är ju ett erkännande!

Funderingar kring religion

Extrem kvinnosyn

”Vi vill inte ha skiten!”

Muslimska värderingar

Islams rätta ansikte

Islam+pedofili.jpg
Islam+pedofili 3.jpg
S imamutbildning.jpg

Den politiska kartan, med många fler länkar.

8 tankar om “Islam – en psyksjuk religion

 1. Pingback: Iran – det började med Ayatollah Khomeini – eaqhan

 2. Pingback: Protester i Iran – eaqhan

 3. Pingback: Professor oroad över politisk islam – eaqhan

 4. Pingback: Ebba om påsk-upploppen – eaqhan

 5. Talibanerna är ju lika moderna och straighta som 20 kilo hästskit på en regnig åker i pashtundalen, och hur de behandlar kvinnorna sina, ja det är ju bara ett simpelt bevis på att de hellre går ut i stallet och myser lite, än in i sängkammaren.

  För det är ju där ögonkontakten finns, och sen säger ju inte geten så speciellt mycket heller ute i stallet, och det blir ju inte det där dramat heller som kan komma efter lite könskorrektering på förmiddagen. Så valet för Taliban-Lasse är ju numera lite mer djuriskt!!

  Gillad av 1 person

 6. Det finns inte något som jag avskyr mer än just islam. Han som satte igång alltsammans hade nog en besvärligt barndom med en mamma som var sträng och inte lät honom göra det han ville. Följden blev psykologiskt sett att han kom att hylla patriarkatet. Sedan med sin psykiska bakgrund hämnades han på alla kvinnor som straff för att hans mamma var ”elak”. Hur f-n han kunde få så många anhängare? Obegripligt om det inte är så att män överlag gillar att det skall vara ett patriarkaliskt samhälle för evigt. Jag tror, men kunskap om mig själv och flera andra män i min tillvaro, att män har en gen, som lätt sätter igång våldsbeteende. Genen är inte från vikingatiden utan från vår ännu tidigare aptillstånds-människo-tillvaro. Det Mohammed inte förstår är att om man misshandlar kvinnor så blir ju risken större för missfall och annat elände och så blir det successivt färre barn och tyvärr också färre pojkar. Ju mera jag tänker på det här ju argare blir jag, förlåt!

  Gillad av 1 person

  • Mycket intressant teori om Muhammeds barndom. Den köper jag.
   Hur han kunde få så många anhängare vill jag förklara med hans våldsamma framfart, svärdets makt.
   Visst är män mer våldsbenägna än kvinnor vilket sannolikt beror på testosteron. Men kvinnor utövar sitt översätteri på ett helt annat sätt. Läs om kvinnliga psykopater: http://www.psykopati.se/25952956

   Nu när talibanerna har tagit makten i Afghanistan och inskränker kvinnors frihet så bäddar de för ett samhälle som knappast kan utvecklas. Det säger sig ju självt. Om halva befolkningen inte ska arbeta och bidra med sina kunskaper så kommer ju samhället att ligga för fäfot. Men OK, låt dem driva sin kontraproduktiva politik och så lämnar vi dem åt sitt eget öde. Inte en enda spänn ska vi bistå dem med.
   Jaha! Ska vi lämna befolkningen i sticket då? Låta dem svälta?
   Ja, det tycker jag eftersom de inte har gjort talibanerna tillräckligt motstånd! De har sig själva att skylla. Låt dem nu leva med det!

   /Skvitt

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s