Ogästvänliga Hotell Europa


Där får man inte

sätta sig i foajén och värma sig medan man ringer en taxi

Detta är storyn:

Igår. Jag hade problem med min telefon. Jag skulle ringa Minitaxi. Jag älskar Minitaxi. Inte bara för att de är billiga utan även för att de alltid har så trevliga förare. Tummen upp för dem!

Annat är det med personalen på Hotell Europa!

Det tog tid för mig att få fram telefonnumret till Minitaxi. Jag kan det utantill i huvudet eftersom jag alltid och ofta åker med dem (031-140140), men jag hade problem att mata in numret i telefonen. Jag hade nämligen ominstallerat telefonen efter ett problem med den. Så det tog tid att ringa Minitaxi.

Jag stod ute på gatan utanför Hotell Europa när jag höll på med detta och det tog sin tid. Så jag började frysa. Det var ju kallt. Dessutom är jag ju handikappad och går med krycka.

Och eftersom jag stod alldeles utanför hotellet på Nils Ericsonsgatan i Göteborg så gick jag in på hotellet och satte mig i deras soffa i foajén för att ringa till Minitaxi.

Då kom personalen och avvisade mig. Där fick jag inte sitta! ”Nä, men jag ska ju bara ringa taxi och jag fryser!”, sa jag. ”Jo, men nu får går du härifrån för här får du inte sitta!” ”Men jag ska ju bara ringa taxi!” Nej, nu går du härifrån, annars ringer vi polisen!” Ja, men gör det då!”, sa jag. Jag blev ju änna smått förbannad, men inte våldsam ska ni veta. Det blir jag aldrig! Men irriterad blev jag ju, så klart! Jag menar, ska det vara så svårt att tillåta en handikappad äldre person att sitta i en soffa i foajén för att ringa ett samtal till taxi och sen därefter gå därifrån? Men det var det ju, enligt personalen på Hotell Europa i Göteborg vid Nils Ericsonsgatan. Nej det gick inte för sig! Så får man inte göra enligt detta hotell!!!

Polisen är ju inte värdens snabbaste myndighet, ska ju gudarna veta. Och det visste jag. Däremot kom folk från vaktbolaget. Ja, hör och häpna! De hade nog inte mycket att göra den här eftermiddagen. för det kom fler än jag hann att räkna. De var nog 6 – 7 stycken. Och ”hundarna” lydde sin husse. Så de avvisade mig. Jag hade att foga mig, annars skulle jag gripas. Som om jag var en kriminell terrorist! Flabb, flabb!

Alternativet var enkelt. Jag skulle gripas om jag inte lydde order (Gestapo!) Så jag gick ut i kylan och fick frysa igen!

När ordningsvakterna hade försvunnit ur min åsyn gick jag in genom svängdörren på Hotell Europa och ut igen omedelbart. Men i den svängen sa jag till personalen att detta kommer jag att rapportera om i min blogg. Nu är det gjort. Så om du kommer till Göteborg, ta inte in på detta hotell. Där är personalen fullständigt ogästvänlig och inhuman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s