Protester i Iran


Är inget nytt

men har blossat upp sedan Mahsa Amini slogs ihjäl

Hon greps av moralpolisen för att hon inte täckte sitt hår på ett enligt lagen korrekt sätt. Hon fördes till arresten där man bankade skiten ur henne. Bland annat fick hon mottaga flera slag mot huvudet och blev medvetslös. Hon fördes till sjukhus där hon låg i koma i tre dagar innan hon dog av misshandeln.

100-tals tågade genom Göteborg för att hedra Masha Amini

Hennes bror kom till sjukhuset och tog bilder, trots att man försökte hindra honom. Bilderna började spridas på Internet, vilket gjorde myndigheterna oroliga. Men att hon hade blivit dödligt misshandlad av myndigheterna var för den islamska regimen inte problemet, uppmärksamheten var det! Islam är en människofientlig politisk religion vars ifrågasättande kan innebära dödsstraff i vissa länder där islam är stark!

Den första journalisten som rapporterar om Mahsa Aminis dödsfall greps av polisen. Islamskt vidrigt rättsväsende i ett nötskal, väsensskilt från världens ickemuslimska länder!

Myndigheterna försöker tysta ned saken genom att inte ge uppmärksamhet åt begravningen. Pappan uppmanas att begrava henne på natten, så att säga i skymundan. En bokstavligt talat mörklagd begravning!

Pappan vägrar göra detta.

På begravningen vill en mulla be en bön. Pappan vägrar honom göra detta och stoppar mullan och säger: ”Det är er islam som har dödat min dotter!” Han uppmuntrar också kvinnorna vid graven att höja sina röster. De tar då av sig sina slöjor.

”Ordet ‘islam’ betyder ”underkastelse” och refererar till underkastelse till Allahs
vilja. En from muslim är alltså någon som underkastar sig Allahs vilja i både tro
och gärning. Med andra ord, muslimer bör tro på allt som står i Koranen och allt
som Muhammed har sagt i haditherna om religiösa ting samt utföra alla bud i Koranen och som Muhammed har gett. För att sann underkastelse ska äga rum måste
människan även mentalt underkasta sig dessa bud. (Sura 4:65).
” / Islamiska värderingar kontra västerländska värderingar

22-åriga Mahsa Amini kommer att gå till historien!

Som vi har sett i många nyhetsrapporteringar så pågår nu massiva protester i Iran mot slöjtvång och repression. I Irans andlige och politiske ledares, Ali Hosseinie Khamenei, födelsestad, Mashad, bränner man hans bilder. Det visar hur avskydd hans andliga och politiska ledarskap är. Men, tyvärr ser det i dagsläget ut som att regimen ändå sitter säker.

Ett drag regimen har gjort, utöver att mörda demonstranter, är att stänga ned Internet för att förhindra kritiska röster att spridas. Som ett motdrag har Elon Musk sagt att han ska öppna Starlinks, hans satelliter för Internet för att ge kritiker i Iran att få ut sitt budskap och påvisa övergreppen som regimen gör sig skyldig till. Heder åt honom!

Vad har Sverige gjort? Det här är ju inget nytt i Iran och i vissa andra muslimska länder. Jo, ingenting!

När Ann Linde 2019 var i Iran 2019 och träffade iranske presidenten Rouhani bar hon slöja för att inte äventyra förhandlingarna om svensk export. Ett fruktansvärt hyckleri då Socialdemokraterna säger sig vara ett feministiskt parti.

Svenska ministern bar slöja i Iran – väcker debatt

Moralpoliser finns även i Sverige, om än inte officiella. De förekommer i våra invandrartäta förorter och tvingar muslimer att leva efter koranens påbud. Vad gör svenska myndigheter för att stoppa dessa illegala moralpoliser? Ingenting. Ändå vet vi att de finns och utövar sin makt.

Så förtrycks sekulära muslimer i Göteborg av extremistiska ”moralpoliser”

Faktum är att islam är en växande politisk makt i Sverige, med Sveriges goda minne och till råga på allt ett svenskt stöd! Vi ser det i stödet till moskéer och muslimska friskolor. Den svenska politiken borde vara den omvända, att på alla till buds stående medel motarbeta islam. Jag vill hävda att det inte borde strida mot religionsfriheten då islam mera är politik än religion. En helt oönskad politisk rörelse som vill sätta demokratin ur spel och införa förtryck, helt i paritet med nazismen. Sålunda är det mer fråga om att inskränka åsiktsfriheten och det anser jag man bör göra när rikets säkerhet står på spel. Alltså: förbjud islamism och nazism i demokratins namn!

Alla ser dem.

Alla dessa kvinnor i Sverige med sina schalar på huvudena. Bär alla sina huvudbonader av egen fri vilja? Eller är det deras män som tvingar dem? Kanske morlapoliserna som härjar främst i vissa förorter?

Episod i sommarsverige

Min syster berättade att hon var och badade vid havet. Hon såg en man med stort svart skägg iförd badbyxor. Bredvid honom går två kvinnor i sommarhettan från huvud till fot i svart heltäckande fladdrande klädsel. Plötsligt säger den ena kvinnan något på arabiska till den andra kvinnan och pekar nedåt vristen. Det är uppenbart att hon har upptäckt att hennes medsyster råkat blotta vristen Kvickt som ögat skyler hon denna för muslimska män så sexuellt utmanande kroppsdel, vilket kan få dem att begå en våldtäkt.

Mannen blir uppmärksammad på det fruktansvärda som har skett och ger kvinnan en sinkadus. Ingen på stranden ingriper. Inte min syster heller. Hon vågar inte och antagligen ingen annan heller. Ska vi ha det så här i Sverige och varför kommer de hit om de vill leva som i hemlandet?

Nu måste vi sätta ned foten! Stoppa invandring av folk som bekänner sig till islam innan det är försent! Utvisa dem som inte har medborgarskap och förbjud muslimska friskolor och moskéer i Sverige!

Partiet Nyans har redan etablerat sig i svensk politik. Det är bara början! Sätt stopp nu!

Läs också

Kvinnor tvingas bära slöja även i Sverige

Professor oroad över politisk islam

Islam

Opps! Hedersförtryck är OK

Ebba om påsk-upploppen

Islam – en psyksjuk religion

Islams sanna väsen

Bättre där än här

Högljudd kritik i ofas med folket

Vad är det för skit?

Jomshof (SD) har rätt om islam

Det vi inte vill ha i Sverige

Jösses vilken reaktion!

Religiös fanatism

Muslimer bränner Malmö

Religiösa idioter och corona

Det är ju ett erkännande!

Funderingar kring religion

Extrem kvinnosyn

”Vi vill inte ha skiten!”

Muslimska värderingar

Islams rätta ansikte

Skola har könsseparerat undervisningen – i 22 år

Efter alla turer – kritiserade Römosseskolan får skolpeng igen

I religiösa friskolor är diskrimineringen inskriven

Jämställdhet oförenligt med islam

Där har ju SD rätt

Invandrarutbildning i Gbg

Talibaner är korkade

Annons

En tanke på “Protester i Iran

  1. Pingback: Iran – det började med Ayatollah Khomeini – eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s