Kunskapsnivå – kvinnlig anatomi


I USA

 

Ja där kan man förvänta sig det mesta

Till exempel är ju som bekant geografikunskaperna skrämmande låga.

Nu visar det sig att kunskapen om den kvinnliga anatomin har vissa brister.

”Den republikanske delstatspolitikern Vito Barbieri från Idaho satt med under en debatt om en anti-abortlag och frågade då en gynekolog ifall kvinnor inte bara kunde svälja en kamera för att göra en gynekologisk undersökning.” Det skriver metro.

Se videon.

Han menar så som bilden visar, alltså!

USA och kunskap

Annonser

43 thoughts on “Kunskapsnivå – kvinnlig anatomi

 1. Detta MÅSTE du läsa!
  Angående palmemordet, via Tony Malmqvist vidare till Wall, som i höst utkommer med sin tredje bok i serien om mordet. PS. Glöm ej att läsa kommentarerna…och inte minst att kommentera själv.
  😉

  Kram
  Kao

  Gilla

 2. Jag ger upp! Plötsligt kan jag inte se ett enda videoklipp utan att det avbryts MINST var 10e sekund. Sen tar det några minuter efter ett evigt snurrande, innan jag lyckas få se ytterligare 10 sekunder.

  Så här illa har det aldrig varit tidigare, som t.ex igår och idag. Det är meningslöst att ens försöka titta. Ändå har min dator varit inlämnad nyligen och uppdaterad. Vad är felet? Är jag portförbjuden på alla youtube-sajter, tro ;-)?

  Gilla

 3. Förresten: ”att ‘bara’ svälja en ‘pytteliten’ kamera är en sanning med modifikation…
  Den som genomgått en gastroskopi vet att den lilla kameralinsen sitter i nederänden på ett antal sladdar, som körs ner i matstrupen….Jag har genomgått en del operationer och undersökningar, men inget så vidrigt som en gastroskopi!!!

  Kao

  Gilla

 4. Var ligger de Langerhanska Öarna?
  Det vet inte många och det är heller inte så konstigt. Kolla världskartan ;-)? Man får i så fall leta sej BLÅ – öarna finner man i bukspottkörteln och det är där insulin bildas.

  😀

  Kram
  Kao

  Gilla

 5. :D:D
  Om det fanns en passage mellan tarmarna och kvinnans underliv så hade ju vi kvinnor inte behövt ligga i skrevande ställning hos gynekologen :D. (Jeeezzzus!)

  Sen eleverna som Joe Leno intervjuar :(. Det största landet i Syd-Amerika – kan det vara Afrika???

  Tyvärr är ljudet så dåligt. Kan bero på min dator. Men jag har ju sett och hört liknande förut. Eleverna kunde inte ens peka ut sitt eget land på världskartan – och i en annan intervju pekade en vuxen karl ut Australien i tron att det var Irak. I ytterligare en annan film trodde en person att Norge var Irak(eller om det var Afghanistan). Norrmännen kanske får tacka högre makter att bombplanens navigatörer visste bättre än så.

  Fråga jänkarna och de vet det mesta om kändisar och filmer, men de mest elementära kunskaper som t.o.m svenska lågstadieelever kan – och jänkaren vet inte.

  Underutbildning är skadligt, det ser vi ju tydligt. Men för politikerna är det enkelt att styra såna personer.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Jo, vad ska man säga?
   Jag håller bara med.

   Men en sak stämmer inte; ljudet är dåligt och är inte din dators fel. Däremot kan man ju hoppas att de dåliga kunskaperna är din och min dators fel 🙂 . Man hade ju kunnat hoppas på det i alla fall. Men så klart, nu får vi tacka gud att vi inte blir bombade för att bombade jänkar tror något annat.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s