”Säg inte judar!”


Så säger många

när man kritiserar judar för det de gör

Men vilka ska man då skylla på? Vilka ska man skylla på när till exempel bosättare eldar upp palestinska hem?

Googles översättning av artikeln: ”Israeliska bosättare brände fyra palestinska hem i fredags i ett beduinsamhälle i norra Jeriko på den östra ockuperade Västbanken.

Hassan Malihat, allmän tillsynsman för Al-Baydar-organisationen för att försvara beduinernas rättigheter, berättade för Anadolu att de israeliska bosättarna attackerade Ras Al-Ains beduinsamhälle och brände upp husen.

Han varnade för genomförandet av etnisk rensning mot palestinierna från ett bosättarkrig mot de palestinska beduinsamhällena på östra Västbanken, känt som Al-Aghwar-området som utgör 30 % av det totala området på Västbanken.

Malihat betonade ‘nödvändigheten att tillhandahålla internationellt skydd för beduinerna i ljuset av den etniska rensningen mot dem.’

Mellan 7 oktober 2023 och 30 mars 2024 leder israeliska åtgärder och bosättares attacker till att 25 beduinsamhällen, bestående av 220 familjer, fördrivs från sina områden, enligt den officiella motståndskommissionen för murar och bosättningar.

Palestinska siffror visar att 725 000 bosättare bor i 176 bosättningar endast för judar och 186 utposter på den ockuperade Västbanken och östra Jerusalem.

Alla judiska bosättningar i de ockuperade områdena anses vara olagliga enligt internationell lag.”

Det handlar om judar utan moralisk kompass! Och detta händer hela tiden. Förvisso är det olagligt, till och med i Israel. Men det beivras aldrig. Det enda som kan förhindra detta är en medvetenhet om vad som är rätt och vad som är fel. Den medvetenheten finns säkert, men utan moralisk kompass eller samvete saknar det betydelse. Därför händer detta gång på gång! Men anklagar man judarna för detta så anses man vara anisemit!!! All kritik mot judar kallar de antisemitism!!! Sådan är deras propaganda!

Judarna har begått avskyvärda övergrepp på palestinerna sedan långt innan staten Israel bildades. Och det eskalerade 1948.

Judarna vill utrota palestinerna! Det är inget nytt! Men många blundar för uppenbara fakta!

Och de försöker svälta dem till döds.

Judarna är på god väg att förvandla Gaza till aska. Regimen säger att den endast är ute efter att förinta Hamas. Att Israel bara försvarar sig. Och många tror att det som pågår nu inleddes 7 oktober förra året. De som tror det är fullständigt historielösa. Judarnas förföljelser mot palestinier finns väl dokumenterat sedan åtminstone mitten av 1800-talet. Men det totala förintandet som nu pågår slår alla rekord! Inget krig i historien har varit så skoningslöst som det som nu pågår i Gaza. Det är till och med värre än de allierades bombningarna av Dresden 13-15 februari 1945. Två dagar! Det som pågår i Gaza har nu pågått i sex månader!

EXPRESSENs rapport ovan om 12000 döda barna i Gaza är som synes från 14 mars. Sedan dess har ännu fler barn mördats. Och Nethanyahu säger att man försöker skona civila! Vem kan tro på den uppenbara lögnen?

Han är inte den ende som ljuger hej vilt. Judarna ljuger som en häst travar. Du ser det i bilden nedan från en svensk judisk hemsida. Eller läs själv här. ”Oavsett varifrån de härstammar eller vilken religion de tillhör, så finns det inget land i Nordafrika eller Mellanöstern, där samtliga grupper har så bra levnadsstandard och samtidigt utvecklad demokrati, som deras Israel.” Det är så långt från verkligheten som man kan komma! Men det är just det som svenska judar vill pådyvla oss!

Sanningen är att palestinerna hela tiden är utsatta för övergrepp och de lyder under andra lagar, militärlagar, än judiska israeler. De lever under något som kan kallas apartheid! Men det får man ju inte anklaga judar för! Då säger de att man är antisemit! Alltid detta: ”Du är antisemit!”.

Säger man sanningen om judar så är man ”antisemit”! Judarna är nämligen inte det enda semitiska folket! Att hata judar är inte att hata alla semiter! Judarna har inte ensamrätt på att kalla sig semiter! Observera detta!

Judar har varit hatade i tusentals år. Det måste finnas en orsak! Är det för att de ser sig som förmer än andra?, såsom nazisterna såg på tyskar som ett ”ariskt” folk stående över andra! Likheterna är slående!

Inget annat folk har varit så problematiskt i flera tusen år! Nu när de fått sin egen stat är de som ouppfostrade dagisbarn med personlighetsstörning, utan tillsyn eller tillrättavisning, lämnade vind för våg och ostraffade vad de än företar sig. Det bästa vore att judarna bodde på en egen planet!

Och nu när du läst så här långt tror du nog att jag är antisemit. Men så är det inte. Anledningen till det har jag nämnt ovan. Det är judrana som fått dig att tro att de är det enda semitiska folket (som jag redan har skrivit + se länk ovan, eller här!), vilket är en av alla deras lögner. Och på samma sätt har de fått många att tro att utrotningslägren som nazisterna hade enbart gällde judar och att de utrotades, trots att det finns gott om dem än idag!

Och att alla konflikter mellan palestiner och judar är palestiniernas fel! Själva är de felfria! Allt de gör har de rätt till! Även att stjäla palestinsk egendom, fördriva palestinier från hus och hem, mörda dem på öppen gata, behandla dem som andra klassens människor, tvinga dem att bo i flyktingläger, döma dem efter andra lagar, ge dem sämre löner och livsvillkår osv. De påstår att sådana fakta är lögner och bara är antisemitiska påhopp! Deras propaganda står knappast Goebbels efter. ”Det spelar ingen roll om propagandan är rå och vulgär eller om det som sägs är sant. Det viktiga är att den har avsedd effekt”. / Joseph Goebbels. I hans anda kallar man motståndet mot judarnas illdåd för terrorism. De vänder vitt till svart. Och i alla mediarapporter kallas Hamas och Hizbolla för terroristorganisationer. Så framgångsrik är deras propaganda! Inte ens Goebbels propaganda gick hem i hela västvärlden, som bekant!

Vill du se alla länkarna klicka då här.

Nedan SVT Text från 2 april 2018, för den som tror att allt började 7 oktober 2023.

och 27 maj 2018

Folkmordet på palestier är inget nytt!

7 tankar om “”Säg inte judar!”

  1. Åsikten att judar skulle vara något annat än vanliga människor är en rasistisk åsikt. Liksom åsikten att arier eller germaner eller som i SD-programmet infödda svenskar skulle vara något särskillt.
    Det finns dock historiskt och geografiskt begränsade områden där så kallade raser faktiskt kan påstås existera annat än som fördom. Men då så att säga i motsatt riktning. Judar och arier/germaner fanns i nazityskland därför att den nazistiska staten fastställde detta genom Nürnberglagarna. I den praktiska hanteringen fanns det dock inget objektivt att gå efter och det blev byråkratiska beslut som avgjorde hur enskilda människor skulle räknas. Det samma gäller i staten Israel, där vem som skall räknas som jude i sista instans avgörs av det mest konservativa judiska samfundets översteprästerskap. Men inte heller dessa har någon vetenskaplig grund för sin uppfattning eller för den delen någon bevisbar kontakt med någon gud. Det rör sig alltså om byråkratiska beslut. Det som oftast ingår i rasisternas raslagar är kravet på lojalitet med den rasistiska staten, och att även sådana som anses vara illojala kan berövas sitt medborgarskap. Det är en betydligt hederligare beskrivning av den rasistiska verksamheten. Vi tar hand om såna som är som oss, och vilka som är som oss bestämmer vi själva.

    Gillad av 1 person

      • Neejdå. Det är lika fel att säga att judarna är rasister som det var att påstå att germaner/arier var det. Rasism är en ideologi, dvs. ett falskt medvetande, antingen man hävdar att man själv tillhör ”rasen” som är överlägsen eller undermänniskorna. Det finns faktiskt ingen möjlighet att definiera rastillhörighet hos en enskild människa annat än byråkratiskt, och då enbar utgående från ideologiska – dvs falska – lagar i en ideologiskt styrd stat.
        Det intressantaste i frågan är faktiskt hur den första ”moderna” rasismen utvecklades, mot gaeler/katoliker och övriga urinnevånare på Irland vid Englands kolonisering av Irland på 1600-talet. De som engelsmännerna då utnyttjade för bosättar-koloniseringen var en diskriminerad minoritet i England och övriga Europa, en slags protestanter som kallas Presbyterianer. Den engelska koloniseringen av Palestina i början på 1900-talet genomfördes enligt ungefär samma modell. Fast på sionisternas initiativ. Väldigt förenklat kan man säga att sionismen då var en ideologi för förmögna som dels ville ha en koloni, dels ville bli av med fattiga judar i Europa. Men till skillnad från de senare nazistiska strömningarna hellre ville använda de utkastade som bosättare än bara mörda dem.
        Den sista frågan blir givetvis om det fanns judar som kunde användas på detta sätt, fanns då inte den judiska rasen? Det klokaste jag har läst i ämnet är filosofen Sartre som menade att judar och andra förtryckta grupper skapas av förtryckarna. Som den svenska staten idag håller på att skapa en grupp av invandrarna genom arbetslöshetspolitik och bostadsbrist och systematisk diskriminering. En tydlig grupp i dag är vad som kallas 2:a generationens invandrare.

        Gilla

        • När det gäller människor talar vi idag inte längre m raser. Men rasism finns ändå. Att de flesta judar ser sig som mer värda än andra i det att de anser sig vara ”Guds utvalda folk” får stå för dem. Vad vi kallar det för är upp till var och en. Jag kallar det att se sig som übermensch. Ett slags glorifiernade av den egna ”rasen”!

          Gilla

          • Rasism existerar, det är alldeles riktigt. Och rasismen är en väl fungerande metod för att få olika delar av befolkningen i ett område att själva organisera och driva på förtryckande av varann. Vilket medför att de härskande inom området får betydligt enklare att förtrycka befolkningen. De kan ofta framställa sig själva som neutrala medlare som bedriver rättvisa, samtidigt som de uppmuntrar alla olika delar av befolkningen i de inbördes striderna.
            Karl Marx kunde iaktta sakens utveckling när den irländska svältkatastrofen gjorde att mängder av fattiga irländare invandrade i England: ”… varje handels- och industriort i England har nu en arbetarklass som uppdelats i två mot varandra fientliga läger: engelska proletärer och irländska proletärer. De flesta av de engelska arbetarna hatar sina irländska konkurrenter, som sänker levnadsstandarden för alla landets arbetare. De känner sig som medlemmar av den härskande nationen, och i sin attityd mot irländarna förvandlar de sig därigenom till eftersägande hejdukar åt aristokraterna och kapitalisterna, som sålunda stärker sin makt över hela arbetarklassen. Mot den irländske arbetaren mobiliseras religiösa, sociala och nationella fördomar. Attityden påminner rätt mycket om den vita underklassens hållning gentemot ”niggrerna” i USA:s sydstater. Irländarna ger igen med samma mynt. De ser i sina engelska kamrater de engelska förtryckarnas medbrottslingar och enfaldiga redskap.”
            Rasismen hos kolonisatörerna kräver däremot ingen K Marx för att kunna begripa. För dem är rasismen helt enkelt en ursäkt för deras folkmördande och landstölder. I Sveriges historia har det ofta varit protestantismen som har gällt som motsvarande ursäkt. https://images-bonnier.imgix.net/files/phi/production/2021/07/29105721/gustav-ii-adolf-landstiger-i-tyskland-1630-kopparstick-Q9mrukBphmguHZdacS1Z7w.jpg?auto=compress,format&w=1024

            Gillad av 1 person

  2. Pingback: Svälten som strategi – eaqhan

  3. Pingback: Gaza, 2 bananer! – eaqhan

Lämna en kommentar