Handikappad man skjuts av polisen


I USA

 

givetvis, var annars kan sånt hända?

En rullstolsbunden svart man råkar ut för skjutglada poliser, sannolikt rasister. Det har ju visats allt för många gånger att poliser i USA inte sällan trakasserar, misshandlar och till och med mördar svarta och att rasism ligger bakom dessa illdåd. Inte att undra på att jag påstår att det är så även i detta fall.

I videon ser man att den rullstolsbundne obeväpnade mannen knappast utgör något som helst hot mot vare sig polis eller någon annan, inte ens mot sig själv. Ändå blir han med berått mod avrättat på öppen gata. Vad gör egentligen Obama?

Bilden nedan kan förstoras med ett klick på den.

Rullstolsmordet

20 tankar om “Handikappad man skjuts av polisen

 1. Pingback: Här har polisen brustit – eaqhan

 2. Herregud! Är detta på riktigt? Ja, av USA:s poliser kan man tydligen förvänta sej vad som helst. Även av de vapenälskande innevånarna. Vet man varför de tyckte att han innebar något som helst ”hot”? Varför sköt de?

  Kao

  Gilla

  • Väldigt farligt med svarta, vet la du!

   Men allvarligt talat, mer än fördjävligt! Och hade hänt i Ryssland hade Putin kritiserats för dådet. Men nu var det i USA och då har ju inte Obama med saken att göra.
   Ändå kan han ju avsätta polisledningen t. ex. och beordra undersökning av hur polisen egentligen utbildas och arbetar och begära krafttag mot detta, samt även mot rasismen, främst inom poliskåren.
   Men inte ett ord om Obamas ansvar för alla svarta som mördas av vita poliser.

   /Skvitt.

   Gilla

    • Ja, kanske det. Han är inte mycket bättre han. Men i verkligheten är alla amerikanska presidenter bara storfinansens marionetter, vilket de flesta politiker faktiskt är.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

      • Det har jag inte märkt, men det kanske beror på att jag alltid är inloggad i och med att jag har gmail.

       Övervakningen kommer du ändå inte undan. Myndigheterna ser hela tiden din IP-adress.

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

          • Jovisst gör de det. Jag mår riktigt dåligt ibland pga all reklam man påtvingas. Om jag ska se ett 1-minutersklipp på webb-tv så måste jag först stå ut med att se 45 sekunders reklamfjanterier. Det är enormt störande. Samt naturligtvis även all idiotisk reklam i programpauserna på vanliga teve. T.o.m på statlig teve påtvingas man ju en sorts reklam – men den kallas programupplysning.

           Kao

           Gillad av 1 person

          • Och så tror folk att vi inte är utsatta för propaganda. Ändå påverkas en del enormt. Inte bara till att tro att de behöver allting, utan hela deras livsstil påverkas. Och en del hamnar hos kronofogden.

           Och så det här: ”Tag tre, betala för två!” Men de betyder ju att man betalar ½ggr för mycket per styck!

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Eller något ännu värre: ”SPARA 500:-!!! Köp en ny led-tv för bara 3500:-. Har kostat 4000:-”.

           Hur man kan spara genom att köpa något är mer än vad jag begriper ;-). I det här fallet går jag ju BACK 3500:- om jag köper teven. Kanske t.o.m ännu mer, för nypriset kanske var 3800:- eller rentav 4000:- innan den s.k rean = reabluff och inte alls ett ovanligt grepp. Kan inte förstå att det är tillåtet..

           Kao

           Gilla

          • Och bokrean varje år som numera bara består av utgåvor enbart för bokrean. Det är inga gamla utgåvor som reas bort. Istället ger man ut specialutgåvor som kränger som realisationsböcker. Men priset är satt så att vinsten ska vara acceptabel för förlagen.

           Om jag hade sparat för att köpa enligt det du beskriver, vilket ju också jag har reagerat på, så borde jag ju köpa hej vilt så jag sparade ihop en mille varje månad. Och eftersom jag inte har plats med tusentals TV-apparater så kunde jag ju sälja dem och tjäna ännu mera pengar.

           Hur många tror du genomskådar detta? Och hur många tror du går på det? Höfta en procentsats, tack.

           Kram!
           /Skitt

           Gillad av 1 person

 3. FY F*N!!!!!!

  Det är tur att poliserna här i Sverige inte är fullt så skjutglada… ännu. Annars hade min lillebror varit död nu. Han har försökt sig på ”suicide by cop”, som det kallas för, men de vägrade att använda sina vapen mot honom…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s