Kan vi lita på covid-statistiken?


Registreras alla som smittats

och sedan avlidit av andra skäl som covid-döda?

Jo, ungefär så är det faktiskt. Tyvärr! Därför går det inte att lita på statistiken. Frågan är vad regering och myndigheter vill med detta falsarium.

”Den statistik som kablats ut över världen talar om dryga tio tusen döda med Covid-19. Inte någon gång har det sagts tio tusen döda av Covid-19.

Region Östergötland gjorde för några månader sedan en dödsorsaksundersökning av dödsfallen i Östergötland och kom fram till att 15% av dödsfallen i Östergötland orsakats av Covid-19.” Du kan läsa mer på siten Para§raf.

Var kritisk till nyheter, myndigheter och regering! Sanningen kan döljas av olika skäl. Ofta finns en dold agenda bakom det som kablas ut. Varför, det kan ibland vara svårt att förstå, ibland är det enklare. Till de propagandalögner som är svåra att begripa hör covid-statistiken. Men kan det vara så att man vill skrämma upp oss så fullständigt att vi verkligen ska följa alla direktiv och påbud?

En av de värsta lögnerna är att det är så riskfyllt att sitta på krogen och dricka alkohol att krogarna måste stänga kl 20:00, trots att ingen har smittats där. Läs ”Om Sverige skulle stoppa elefantjakt

Läs dessutom ”Pandemin – en ögonöppnare”, också från Para§raf!

7 tankar om “Kan vi lita på covid-statistiken?

  1. Pingback: Pandemin felhanterad – eaqhan

  2. Pingback: Nu går fan på torra land! – eaqhan

  3. Pingback: Apropå corona och krogarna – eaqhan

  4. Något, som stör mig i detta sammanhang är att jag och Anna-Lisa som har underliggande sjukdomar, som är väl medicinerade, tillhör den grupp. som man räknar med skall avlida oavsett pandemin eller ej. Pandemin bara påskyndar det hela litet grand. Idag berättade medierna att trots att de gamla, gamla, fått två sprutor och personalen är vaccinerad så är det ändå besöksförbud. Vad är det då för mening med vaccinationen? Då kan man ju ge 17 i den och stanna hemma i sin lilla karantän (skratt). Tragiskt och komiskt.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s