Det djävla Israel


Där är vi överens

 

Jag och Squareeye

En ockupationsstat som inte borde få kalla sig stat och som inte har ett berättigande till detta och hålls under armarna av USA:s sionister/AIPAC, det är Israel, det!

Israel, som dessutom är en apartheidstat, där folk från Afrika, Latinamerika och forna Sovjetunionen inte har samma värde.

Tillför inte folk någonting så ska dom inte heller ha någonting. Det är rena rama fascismen!

Snart kommer Israel attackera Gaza igen. Dom måste testa lite mer nya vapen som dom sen kan sälja på sina vapenmässor!

Så är det och vill du läsa mera ska du klicka här.

Israel-squareeye

Jag var ju tvungen att kommentera hos Squareeye:

”Det är märkligt att man gör så mycket väsen för att det finns judehat. Det blev våldsamt uppmärksammat i media. Men för helvete, när knappt en djävla jude protesterar mot Israels folkmord är ju ett sådant hat nästan politiskt korrekt.
Nästan! För det handlar inte om judarna som folk utan om en politik som de nästan mangrant stödjer. Och det skiljer jag på.
Men att säga att jag gillar judar är att ta i.

Kippavandring mot antisemitism i Stockholm
Judar har i tusen år utsatts för pogromer. Jag säger inte att det är rätt. Men jag undrar varför de har hatats i så många år var de än har befunnit sig. Kanske det är deras eget fel.”

5 tankar om “Det djävla Israel

 1. Pingback: Bojkotta ESC-finalen i Israel – eaqhan

 2. Pingback: I Hitlers anda – eaqhan

 3. Pingback: När sionisterna förnekar historien | eaqhan

 4. Just det faktum att judarna tror att de är guds utvalda folk och ockupationen av Gaza och Västbanken gör mej förbannad. Jag gillar naturligtvis inte Israels politik och heller inte deras sionism.

  I övrigt finns det ju kristna och sekulariserade judar och en motståndsrörelse mot occupationen av Gaza där. Varför vi aldrig får se, läsa och höra om DEM i våra medier säger ju en hel del om den styrning och ensidiga info vi får om landet.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • SVT visade faktiskt en film om judar som gjorde va de kunde för att bygga broar mellan folken. Jag tror det hette något i stil med förbjudna åsikter. Kolla om du hittar det på SVT Play.

   Självklart blir man lätt rasist om man tror att man hör till Guds utvalda. Då har man ju alltid rätt och alla andra har fel. Det bäddar för konflikter. Och på dessa konflikter skor sig många judar.

   Sionism och fascism är som två enäggstvillingar. Stor skam att världssamfundet väljer att i alla lägen stödja sådan politik. Visserligen förekommer det fördömanden och det skrivs resolutioner, men inga resolutioner har hittills följts och några sanktioner har aldrig vidtagits. Sådan politik kan alltså inte tas på allvar. Man menar ju inget med dessa resolutioner. Det är bara pappersviftning.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s