När sionisterna förnekar historien


 

och verkligheten

 

ska vi tydligen tacksamt ta emot och svälja lögnerna

Tobias Petersson, ordförande för Perspektiv på Israel, förargar sig över att sanningen sägs om Israel i svenska skolor. Han skriver ett öppet brev till Anders Rubin, ansvarigt kommunalråd för Malmös skolor. Perspektiv på Israel är ett sionistisk nätverk ”som grundades i augusti 2013 med syftet att motverka den negativa, snedvridna bilden av Israel som sprids i svenska medier och politiska partier.” Läs mer, men se upp för den lömska propagandan.

Det öppna brevet inleds så som kan ses i bilden nedan.

Demonisera Israel 2

Han fortsätter: ”Problemet är att det inte är en sann bild av verkligheten som återges i det barnet skrivit. Jerusalem, så väl som Haifa och Akko, är israeliska städer. Palestina har förvisso erkänts av Sveriges nuvarande regering men är ännu inte en fullvärdig stat. Och om det ska kunna bli en palestinsk stat så är det allmänt vedertaget att Israel ska fortsätta existera i fred sida vid sida med en sådan stat. Men Israel nämns inte ens i barnets text. Är det så att elever i Malmös skolor får lära sig att Israel inte existerar?”

Problemet är snarare att Israel är en stat som inte borde existera. Staten borde aldrig ha fått bildats. Staten är helt igenom rasistisk.

I ”Halva sanningen” skriver Sven om Israel och jag gör en liten resumé:

”I ett långt debattinlägg i Dagens Industri skryter Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman, om hur duktiga Israel har varit på att integrera invandrare som kommit till Israel. Och vi ska i varje fall ge honom ett halvt rätt. Israel har tagit emot stora invandrargrupper som mer eller mindre flytt från olika håll i världen. Grupper som oftast tagits emot på ett föredömligt sätt och snabbt integrerats i samhället. Fast, det ska poängteras att det gäller judar! Judar som invandrar till Israel har rätt att bli Israeliska medborgare direkt.

…  Är du jude blir du omedelbart fullvärdig medborgare.

… Det finns mer än 100.000 afrikanska judar i Israel

… med en mörk hy är mycket illa sedda i stora delar av Israel. Om detta skriver Isaac Bachman inget.

… Israel fortsätter i brott mot alla internationella lagar och regler att bygga ut sina bosättningar på ockuperad mark. I brott mot internationella konventioner fortsätter man att flytta in sin egen befolkning på ockuperad mark samtidigt som den ursprungliga befolkningen trängs undan.

… Det finns ett våld från palestinska grupper som inte är acceptabelt, även om man får ha viss förståelse för att ett ockuperat lands befolkning har rätt att göra motstånd mot en ockupation. Däremot står det våld som utövas från ockupationsmakten inte i rimlig proportion i förhållande till ockupationsmotståndets kamp.”

Det här är fakta som judar i allmänhet och sionister i synnerhet helt förnekar och så gör alltså också Tobias Petersson. Jag citerade honom ovan och hans text fortsätter så som kan ses i nästa bild.

Demonisera Israel

Fältet till vänster är mitt tillägg, vilket förmodligen förstås.

Om du har svårt att läsa bildens text, använd Ctrl och scrolla eller kombinera med plustangenten.

Ett stycke senare skriver Tobias Petersson: ”Därefter får vi veta om britternas kolonisering av Palestinamandatet. … att britterna lovade sionisterna en stat. ‘Ockupationen’, som är skriftens benämning på Israel, beskrivs ha utnyttjat den politiska situationen i den arabiska och muslimska världen och ha startat sin ‘farliga plan’ för att göra slut på Palestina genom ‘oupphörliga krig mot landet, folket och de heliga platserna och … göra Jerusalem till en judisk stad och … att Israel förhindrar människor från att förtjäna sitt levebröd. Det här är påståenden helt utan sakliga belägg.” Antingen är Tobias Petersson fullkomligt okunnig och indoktrinerad eller så ljuger han medvetet, ty detta är en helt sann bild av historien om den religiöst fundamentalistiska rasiststaten Israel, som styrs av sionism, en nationalsocialistiskt närbesläktat ideologi.

Blundar man för verkligheten och historien kan man som Tobias Petersson uttala sig såhär: ”I Israel arbetar över 90 000 palestinier från Västbanken, så att påstå att människor förhindras att förtjäna sitt levebröd är befängt.”

Det han blundar för är att när ”Staten Israel utropades 14 maj 1948 efter icke-bindande FN-beslut genom en uppdelning av det Brittiska mandatet Palestina mellan judiska och arabiskstyrda områden … arabisktalande befolkningen … flydde eller fördrevs från sina hem och hamnade i den del av Palestina som kom att ingå i staten Israel. Dessa har definierats som ”närvarande frånvarande” (”present absentee”) och har inte tillåtits återvända till sina hem. Deras fastigheter och jord har konfiskerats av staten.” Wikipedia.

”Mellan 60 och 70 % av palestinierna i landet tvingades fly från sina hem. FN:s förlikningskommission uppger siffran 726.000 personer” Wikipedia. De palestinier Tobias Petersson talar om och som idag arbetar i Israel utför låglönejobb. Diskrimineringen är total. Rent juridiskt har palestinierna med Israeliskt medborgarskap samma rättigheter, men i praktiken är de andraklassens medborgare.

Sionistledarna insåg från första stund att det största hindret mot deras avsikter att omforma Palestina till Eretz Yisrael var det faktum att landet redan var andra människors hemland” / Tidningen Kulturen.

”Vi vill inte vara hjältar eller förlorare, vi vill bara leva som andra människor gör i sina små städer, med våra enkla drömmar och ett tak som är tryggt över barnen, är det för mycket?” Somaya el Sousi

Demonisera Israel 5

Tobias Petersson skriver vidare om intifadan: ”palestinsk terrorism med offer på båda sidor.” Han glömmer att nämna att för varje dödad jude går det tusenden palestinier.Demonisera Israel 3

Inte heller att ”mer än hälften av judarna vill ha apartheid.

”Enligt Israel National News röstade det Israeliska parlamentet Knesset i onsdags den 28 december 2011 ner ett lagförslag som skulle förbjuda publicering av rasistiskt material och uppvigling till rashat. Lagförslaget skulle också ha utökat definitionen av rasism och var tänkt att göra rasism till en kriminell och civilrättslig brottslig handling och vara straffbart enligt lag. Majoriteten av Israeliska Knessets medlemmar motsatte sig detta.” / The Comments
Demonisera Israel 4

Mer än hälften av de israeliska judarna tycker afrikaner är en cancer

”Under andra världskriget etablerades ett samarbete mellan de tyska nationalsocialisterna och judiska sionister bosatta i Tyskland. De bägge ideologierna förenades i målsättningen att föra den judiska befolkningen ur Europa. De tyska nationalsocialisterna ville få ut judarna ur Europa och sionisterna ville föra dem till Israel. Samarbetet var i enlighet med Theodor Herzls vision om en’lösning på judefrågan’. Herzl skrev i sina dagböcker att antisemitismen skulle vara sionisternas bästa vän och initiera en omfattande emigration till Palestina och därmed skulle skulle judarna finna en trygghet i ett eget land och ‘judefrågan’ i Europa skulle få en lösning.

År 1984 utkom den judiske författaren och forskaren Edwin Black, med sin mest uppmärksammade bok The Transfer Agreement, som Channel 5 News i USA gjorde ett 10 minuter långt inslag om den 22 april år 1984 (se källor längst ned för att se inslaget). Boken ansågs som kontroversiell i judiska kretsar, och sågs som en bok som berättade om fakta som icke-judar inte borde veta någonting om” / Metapedia

När jag tänker på Israel och sionister vill jag bara spy. Jag blir illamående. Det är ingen överdrift. Därför äcklas jag av detta öppna brev som avslutas såhär: ”Perspektiv på Israel kräver med detta öppna brev att Anders Rubin(S), kommunalråd med ansvar för Malmös skolor, tar reda på vilka skolor som PRC haft kontakt med och som fått ta del av den våldsförhärligande skriften ‘Jag tillhör Palestina’.

Det är lämpligt att kommunalrådet agerar mot ansvariga på skolor som tillåtit detta material. Det bör också ligga i kommunalrådets intresse att ta reda på vilken organisation som ursprungligen författat detta läromedel. Det som har skett är allvarligt och Perspektiv på Israel vill självklart anmoda alla politiker att agera mot den här typen av utbildningsmaterial som strider mot den svenska skolans värdegrund. Perspektiv på Israel uppmanar samtidigt skolor i Malmö att ta del av allsidiga perspektiv på Israel-Palestinakonflikten som är i linje med skolans värdegrund.

Tobias Petersson, ordförande för Perspektiv på Israel”

Sionisten ställer alltså krav på att sanningen om Israel inte ska få komma fram. Yttrandefriheten i Israel hotas – vad säger de svenska liberalerna?”  Yttrandefriheten i Sverige tycks också hotas, vad demokratins förespråkare?


 

Efter Nazitysklands fall sa man att dess brott aldrig fick glömmas. Av samma skäl läger jag upp länkar om Israel. Håll till godo, beta av dem i lagom portioner.

Sluta belöna israelisk rasism!

EU-delegaternas tystnad kring Israels rasistiska politik är den verkliga skandalen

Det rasistiska Israel

Aggressiv rasism mot flyktingar och migrantarbetare. Hot mot människorättsaktivister. Det är vardag i Israel.

Grov rasism och moralisk bankrutt i Israels armé.

Detta skall vi minnas

Tala klarspråk om Israels rasistiska karaktär!

Judisk rasism i Israel växer sig starkare

Rasistiska demonstrationer mot asylsökande i Israel

Skjut dem alla!

Rashets mot afrikanska flyktingar i Israel

Skamfläcken Israel

”Det var viktigt att avslöja Israels kärnvapen”

”Ingen går säker i Gaza”

”Skräcken lever kvar bland Gazaborna”

Israelisk organstöld får man inte snacka om

Yttrandefriheten i Israel hotas – vad säger de svenska liberalerna?

Läkare berättar medan bomberna faller

Ingen humanitär kris i Gaza med 400 döda och 2000 sårade 

Israeliska mördandet fortsätter

Noam Chomskys första intryck av Gaza./Portolanseglaren

…övergreppen mot palestinierna måste erkännas

Israel, USA och Mellanösternkonflikten

Israelisk folkmordspolitik!

Kriminella Israel

Hämnas Israel!

Terrorstaten Israel

Minst tio döda

En mycket alllvarlig situation

10 aktivister dödade

Isarels Hitleristiska propganda

Turkreaktion

Ship to Gaza

http://www.facebook.com/ShiptoGazaSweden

FN vädjar om hjälp till Gaza

Se Gaza i bilder efter åtta dagars krig

Vad som verkligen hände i Gaza 

Medierna försvarar Israel – till varje pris Aftonbladets artikel om organstölderna beskylldes för antisemitism

Brand i rikt land!

 Israels Benjamin Netanyahu är en charmör som aldrig håller ett löfte.

Israel kallar konvojen ”en armada av hat”

Israel råkade erkänna stödet till IS

Israel hotar ingripa i Göteborg!

Det djävla Israel

Bojkotta Israel

Dra Israel till Haag!

Rabbin om Parisattackerna

Den lögnaktige fascisten Benjamin Netanyahu

FN-styrka icke önskvärd

Statsterrorism

Den etniska rensningen av Palestina

Ship to Gaza

Nygamla lögner från sionistfascisten Netanyahu

Utan vettiga proportioner

Man kan väl i alla fall döda först …

När terrorn slår till

Inreseförbud

Problemet är zionistisk Hitlerpolitik

Lömskt tjuvtrick

Ingen ursäkt

Folkmord med USA:s stöd

Likheten

Ett fel uppstod

Fascismens rätta ansikte

Världens farligast

Skillnad

Zionism och censur

Om det inte vore för den djävla ju…!

 

e

11 tankar om “När sionisterna förnekar historien

  1. Pingback: Endast gisslan bekymrar judarna – eaqhan

  2. Pingback: Gaza palestiniefritt – eaqhan

  3. Pingback: Hitta på Fb – eaqhan

  4. Pingback: Palme hade fogat ett nytt namn till listan – eaqhan

  5. Pingback: Israel kände till attackplanerna 7/10 -23! – eaqhan

  6. Pingback: Sjukhusen i norra Gaza utslagna – eaqhan

  7. Pingback: Bildkavalkad – eaqhan

  8. Pingback: 10 mot 1, minst – eaqhan

  9. Pingback: Bojkotta ESC-finalen i Israel – eaqhan

  10. Pingback: I Hitlers anda – eaqhan

  11. Pingback: Men där har han rätt! – eaqhan

Lämna en kommentar